Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek egy gyujtás alaplap? Igazábol csak a jeladóm ment tönkre, ha van valakinek olyan alaplapja, aminn csak az jó, arra is vevő vagyok! S.O.S. (AF1 Sintesi 1992 50 ccm ) Képet rakj fel, ha van, + árat !
Neked az oldotta meg? Csak mert már nagyon nem tudom mi lehet. Egy próbát megér. Nincs valakinek 4 Db jó erős kuplung rugója? Lehetőleg olcsóért, mert benyelte a pénzemet a gép...
Sziasztok!

Eladó lett a motorom, akit érdekel: Itt megtalálja
heló
nekemis ez volt a baja a mocimanak szerintem nekedis a rugókat kéne kicserélni erősebbre
Hali! Nem tudna nekem valaki segíteni? Van egy rv6-os 50-es sintesim. Mikor megyek vele, és a nyomatékosabb fordulattartományhoz ér, megcsúszik a kuplung. Ráállítani nem tudok már, a lamellák jók, most cseréltem. Talán a rugók lehetnek erőtlenek?
sziasztok valakit nem érdekel 1 dellorto 34-es karbi?
a karbinak nincs semi baja!
csak nekem felslegesé vált!
esetleg aprilia alkatrészek cserébe is érdekelnek! ár 13.000 ft msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
az kéne!
Szerintem az teljesen rendben van . Olcsó benzint .
köszi a segitséget!
az enyém olyna 75-80 fok körül mozog
Szia Peti . Engem lehet , hogy Főtengellyel együtt érdekelne a cuccos és amúgy a hengerfejet adod hozzá ebben az árban főtengellyel együtt ? Msn-en úgyis fenn vagy,majd tárgyalunk. Szoszi
Igazán-nagyon-szívesen.
Rotax 127-be kb. ugyanennyiért adtam el a gyári pöpec hengerszettet, nem tartom vészes árfekvésnek.
köszi a választ
Hali! Ez alatt a másik hsz.
Szia!
A Polini hengerszett kompletten 35.000 ft, kiváló,
hozzá a főtengely 25.000 ft.
Sziasztok ismét ! Tudom , hogy átlagban a mi AF1-es gépeinknek 17-es kereke van ugyan..node..Sok - Sok olyan felhasználó is szokott köztünk ezen a fórumon megfordulni , aki más motorral rendelkezik..és nekik talán tudok ajánlani valamit ! szóval lenne egy Michelin Radial 160/60/ZR 18-as os Hátsó Gyorsasági Gummám ! Alig használt,kiváló állapotban van ! A Gumi közepén a futófelület még 2,9mm, Gumi szélein pedig a futófelület még 3,2mm . Nem volt döntve soha , Csak lassú tempóban és egyenesekben használt abroncsról van szó ! Képeket most adok Ha valakit érdekelne, nyugodtan írjon be ! Az Árat Ti Szabjátok ! Elérhetőségeim Adatlapomon
Szia peti ! én is érdeklődni szeretnék a 160-as polini szettért. mennyibe adnád esetleg ? köszi
Szia ! Hát .. nekem ugyanolyan vasam van mint neked,csak nekem 125-ös GILARDONI 1-es henger van rajta..nálam az üzemi hőfok olyan 50°C-tól 80°C-ig szokott mozogni..de sokan mondtak itt már más variációkat/eshetőségeket is...Nyilván ha egy 160-as Polinid van,akkor pl az én motorom így viselkedne hogy : 75°C-tól mittomén pl 95°C-ig mozogna,szóval,azzal a 160-as Polinival nyilván nagyobb hő dolgozik . Ha hülyeséget mondtam akkor megkérem az utánam szólókat,javítsanak ki . Remélem Tudtam Segíteni . Szoszi
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy van nekem aprilia af1 125-ös aport spro limited!
azt szeretném kérdezni hogy menyiezeknek az üzemi hőly?
160-as polini hengeres! előte is köszi a választ
Sziasztok!

Feltettem az új képeket a motoromról! Tessék megsasolni őket!

Mellesleg eladóvá is vált! Akit érdekel, adatlapomon megtalál minden segítséget hozzá, hogy elérjen!
szia peti. csak érdeklődnék mennyiért adnád a polinit kompletten.mert karácsonyra szeretném meglepni magamat.
ROTAX 123-HOZ:

Polini 160 komplett szett frissen hüvelyezve, jó dugóval, bivaly erősen,
hengerfejjel, szettben

hozzá Erősített főtengely kiváló állapotban

ill. 7800-as power elektronika, alaplapok, kék
és fekete gyújtótrafók eladók!

MSN: domotorpeti@msn.com

MAIL: domotorpeti@gmail.com

06-20-555-4091

Petya
Az új alkatrész aránytalanul drága, ráadásul sokkal olcsóbb, és legalább annyira jó megoldás létezik. Ezt próbálom mondani. Ha teszel fel képeket, segítünk! Egy kis műszaki ügyességgel meg fogod oldani!
jó én értem amit mondasz. és megnézetm a súlyt is de azzal nincs baj szétszedtem félúton azt ahonnan kettéágazik a karbiba és a powerhez ,csak az a baj hogy így hogy azt se tudom hogy hogyan kell ennek kinéznie próbálkozhatok koklerólni csak nem sok értelmét látom. meg nem oyaln hogy akadna hanem ful meg sem mozdul visszafelé ... biztosan hiányhik belőle valami oylan elem rugó vagy nemtudom ami ezt visszahúzná ( a karbit nem néztem még egyedül ... talán onnan hiányozhat a visszahúzó rugó
heló repsol 10w40van bene edig is azt tetem bele!
a holtjáték meg olyan ha geci nagyra álitom a haoltjátékotakor a kar csak a legvégén emel ki de ha notmál holtjátékra teszem még poversem kel és megcsuszik