én írtam is hogy nem af1 ről valók a cuccok, hanem rs extremáról, de szerintem a légbeömlő csövek jók lehetnek, mert írta hogy kis átalakítás nem gond, úgy meg szerintem rámenne, de hát ha nem kell neki nem gond csak mondtam hogy van ilyenem is
Sziasztok Motoros Cimborák ! Érdeklődnék,hogy nincs-e valakinek elfekvőben rotax 123-ba Főtengelye ? lehetőleg még párezer kilóméterig használható... ? Ma van a szülinapom,és van pénz,és kéne már főtengely,mert már 2 hónapja nem gurulhattam a kis Áprilissal .köszi sziasztok . széles utat .
125-ös AF1 hiányos állapotban eladó.Ár:35e ft ami nincs:Komplett blokk,kábelköteg,kipufogó,lámpák.Az áron fellül ha kell tudok hozzá ugyanilyen szinü hátsófelnit pályagumival,egy vödör váltó alkatrészt,blokkházakat.Érd keki@euromail.hu
a fehér is kell azzal együtt? vagy a hűtő előtti idom plussz a két légbeömlő? ha a két légbeömlő meg a hűtő előtti idom akkor 4000 ha a fehér is kell plusz 2000
sziaszok! 1990-es af1 50cc-hez keresnék komplett blkkot, mert szétment a kuplungom főtengelyestől mindenestől. RV4 lenne a legiudeálisabb. Valaki tud segíteni? Más blokk beépíthető?
szerintem a két légbeömlőt fellehet rakni, a fehér meg idomtoldat az 50 es rs nél, az egy másik idomszettből maradt ha arra gondoltál, 2000 ft ért odaadom a két légbeömlőt plusz 2000 a fehér toldat.
csak zárójelben mondom:)
Cagiva Prima 75R(kis Mito)
6sebességes, 75ccm-es(50es papírt írunk)
Gianelli kipufogóval, 20as dellorto, nagy csonk, jól megy szép motorhanggal
120ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
nekem van újabb AM6 blokkom , de ahhoz át kell alakítani a felfogatást
40ezer ft lenne az ára kis kilóméteres, berúgókar nélkül, önindítóval
tehát kompletten
alaplap+lendkerék+trafó 45péz
blokk+karbi+gyújtás+trafó 75péz
KÉK AMAL SEM...ROTAX 123
Ára: egy tizes
fog osztás
pl 520
honnét tudom milyen lánc kell a motorra. Fogaskeréktöl függ,vagy mit kell nézni?
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
komplett motort bontok írd hogy mi kell!
123as blokk kompletten!