Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval beírod a gugilab, hogy "minarelli rv" és akb a második oldalon ott a robbantott rajz.
Eza z oldal meg monnyon le a szar linkkészítőjével:)
Használd az eszed (meg a guglit:) pont egy perc megtalálni a blokk robbantott rajzát:
http://www.brommer-forum.nl/KB..." target="_blank">rv akármennyi
Aha, köszi.
Igazából már régebben foglalkoztam vele, már egy hete kb. Nem volt rá időm, és akkorsem értem rá nagyon, és nem foglalkoztam vele annyira, majd megnézem alaposan, aztán kiokumlálok valamit. Kössz!
Ha nem megy valami, akkor fényképezek meg küldöm, remélem akkor is segítesz.
Így persze más a leányzó fekvése...

Az a kis lejtő általában az öntvényben van kialakítva. Így nem tudom megmondani, látni kéne. De igen, úgy szokott lenni, hogy a fogaskeréken van egy pecek, ami mikor visszaáll alapállásba, akkor kiemeli a racsnit. Illetve a rugót elő kell feszíteni. Általában csak rosszul rakják össze. Tönkre ritkán megy. Próbálkozz!
Eladók ill csere érdekel első slick gumira vagy sport pro segédvázra ha valami érdekel írj a keki@euromail.hu
De én ezt így "munkadíjnak" kaptam... És örültem neki, mert amúgy ingyen dolgoztam.... Szóval egy rossz szót nem szólhatok...
Kellett hozzá vennem hengerszettet is. Na én már szét is szedtem és a racsni külső részén van egy ilyen hát nem is tudom "kis lejtő", ami szerintem beleakadva valamibe kiemelné a racsnit. Lehet hogy az hiányzik belőle, amibe beleakad? Nem tudna nekem valaki küldeni egy képet erről? Hogy ez a berúgó szerkezet hogy néz ki?
Biztos nagyon hozzértő szerelte... Érdemes volt megvenni. mi lehet még összekókányolva benn, ha ez így van?

Tudod, ami elsőre olcsó, az szokott a végére rohadt drága lenni... De remélem nagyon nem járod meg. Nyilván szét kell szedni, és rendesen összerakni. Aztán mikor leveszed a deklit, reméld, hogy más nincs szétbarmolva benn...
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy Rv-s 50esem, és ha pörög a főtengely, akkor a berúgó is megy koppig utána meg kattog, és nem áll vissza fel a kar, és nem áll egy helyben... Lehet hogy hiányzik belőle valami?
Valaminek fel kéne emelnie a racsni külső részét?
Nemrég vettem és nem tudom mi lehet vele, így vettem. Sürgős lenne... HELP!
Amugy ránézésre nekem a 3-as számú van...
Értem,köszönöm....de akkor mos mitöl függően válasszam ki hogy nekem melyik a jó?
Mert az enyémen nicns rajta...:S
szerintem a vastagságát!
Csumi

Szeretnék rendelni a karbimba egy új tűt csak nemtom hogy miaz a szám a végén w10, w20, w15(az én tűmön nem látszik már):S
Mit jelenthet vajon,köszön előre is....csákány
Helló, a megfőzés után milyen fajta dugó került bele, és hány km-ert mentél a csere után?
szia azota lett cserélve dugo gyürü meg lett honolva,sajnos nincs kompresszio méröm,de valahol majd felhajtok egyet.
Háát ne haragudj, de miért csodálkozol? Megfőzted, megszorult... Valószínűleg kompresszióhiányos...
Persze, megértem. Csak azért szeretem megírni, hogy ha van rá lehetőség, akkor meg kellene lépni. Nehogy azt hidd, hogy én nem forintról forintra spóroltam össze az AF1 javítására a pénzt. Ezért is javaslom mindenkinek, hogy négyüteműt nézegessenek. Pl CBR 125.
Főtengely szimeringek milyen állapotúak? érdemes lenne a gyujtás felőlit cserelni az szokott érdekes dolgokat produkálni. Akkor lehet még beteg a membránod azt is érdemes lenne kivenni megtakaritani és megvizsgálni. illetve ami gyanus a karburálás szerintem sokat kap és azért nem tudd kipörögni, milyen karbi van rajta? hanyas fűfúvókával?
helló peti ha megoldod a szállitást pesti akkor átnézzük a vasad!
ftcc899@citromail.hu
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy Rv-s 50esem, és ha pörög a főtengely, akkor a berúgó is megy koppig utána meg kattog, és nem áll vissza fel a kar, és nem áll egy helyben... Lehet hogy hiányzik belőle valami?
Valaminek fel kéne emelnie a racsni külső részét?
Nemrég vettem és nem tudom mi lehet vele, így vettem. Sürgős lenne... HELP!
heló pinokkió
ha acc valami elérhetsőséget akkor megbeszélnénk a cuccot...
nikacilos,egy hónolás ráférne. egy 20 as-ért adom.
Csumi

Szeretnék rendelni a karbimba egy új tűt csak nemtom hogy miaz a szám a végén w10, w20, w15(az én tűmön nem látszik már):S
Mit jelenthet vajon,köszön előre is....csákány