Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprilia af1 125 rotax 123 alkatrészek eladok minden van.
érd:ktmktm@freemail.hu
telo:06705377495
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy menyibe lene 1 regisztrálciós adó 1 külföldi 125-ös motora?
ugy hogy megvan minden papir
előre is köszi a választ
Olcsó Gummák eladók! 110/70 R17 (pirelli és dunlop) ezen kivül robogó gumik majdnem minden méretben!
Ár: 3-8 ezer Ft
Hello egy olyan kérdésem lenne , hogy a Rotax 123-as és a Rave-es hengerel ellátott blokkba a főtengely megegyezik-e?
jo napot érdeklödnék mit menyiért adol válaszod kuld a kuszi21@freemail.hu cimre
Eladó 123 as blokkalkatrészek. Amal Sem gyujtásalaplap,Lendkerék, henger stb. kedvező áron! Adatlapon minden elérhetőséget megtalálsz. (És af1 bontott alkatrészek)
hello: nekem van2db af1 tükrőm=8000ft 2db egyűtt eladó csak.
heló már sikerült felújítanom az önindítóm szóval még se kell de azért köszi szépen
eladó 2x1liter castrol power racing 2t
liter ár 3000Ft

érdeklődni:racingbazar@freemail.hu
Eladó! 1994-es Af1 sintesi, 125cc, Jó gumik, jó festés, fékek és csillapítók rendben. Rendszám! Műszaki 2011. márciusig
ir. ár 240.000ft. Robogót beszámolok. Tel: 30 224 9856 MSN: papik@tvn.hu
heló! ha valakinek van RV blokkja eladó érdekelne, gyujtás karbi nem kell hozzá, (ami fontos váltó,henger) akinek van írjon!
Hali Valaki nem tudnak eledó balos tükört az se baj ha rs-é eéőre is kösz
sziasztok.
valakine nincs véletlenűl eladó balos visszapillantója (akár a két oldali egyben is érdekel)
Eladó dellortó karbi!(hibátlan állapot)
8Eft
RS 50 Extrema AM5-ös szétszedett blokkal 80ezer ft
AM6 blokk berúgókar nélkül 40 ezer ft
Eladó!
önindító 10ezer ft
kuplung dekli
olajszivattyú
berúgó szerkezet
vízpumpa
főtengely
6os váltó
gyújtás

AM6 alkatrészek!
Eladó Airsal 50ccm-es henger
3péz az olcsó?, mert ha igen akkor nekem van
Szijasztok Nem tud valaki olcsón af1-50 hez gázbowdent?
Eladók ha valamelyik érdekel írj a keki@euromail.hu-ra
Ha a motorház bal közepére gondolsz, azt nem lehet külön cserélgetni.
Együtt, összefogva munkálják ki a csapágyhelyeket, a különböző drabok összeszerelve nem futnak, hamar tönkremegy.
hello rv blokk balos bblokfél nincs vkinek? ami nincs meg esztergálval vagy valami ami eredeti?! irj megveném
Szia KoKo83 ! Nálam ugyanez a jelenség volt.elállítódott a karbim,és a Powernyelvem is fordítva volt.megfordítottam,be karburáltam,és mintha a szalonból hoztam volna ki Remélem tudtam valamit segíteni ! Nah szoszi mindenkinek. Még vár rám egy 3 oldalas szakdolgozat Széles utat.
okés

orozoli2002@yahoo.com

írj légyszi egy mailt, és ott megbeszéljük a részleteket.