Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pneumatikus power (Rotax 127). No villany.
nem nagyon szeretném lebontani a rezóról, főbb darabokat szeretném tartani. Egyébként elég szépek, nyilván kis ütődések-csúszásnyomok vannak rajta, nem új, de amúgy ahogy látod elég jó.
a power elektronikád hol nyitja a powert?
125ccm-es elsőteló!

eladó 8ezer ft/pár
mit kérsz a tompitóért?
Írtam. Szólj ha kell még vmi.
Szia!
Jah, bontom inkább... nem igazán működött sajnos..
Kipufogóról megy a kép. A rezó részén nemigen van mit nézni,
egyben van. A tompítóról küldök kettőt is.

Még valamit? // még hátsó index is van, spirál is...minden//
dobj már egy mailt, érdekel a blokkod.

orozoli2002@yahoo.com
Helló! látom inkább megakarod bontani.hát sajnálom.viszont ha mindenáron botod akkor engem érdekelne a kipufogó dob.tudnál képet feltenni róla? köszönöm!
70-984-1243
hello! a gyújtáselektronika, és gyújtótrafó érdekelne. írd meg az árát, vagy csörgess meg : 0630/649-81-31
Bontom az AF1-et, most már tényleg!
Akinek kell valami, az jelezze!

Rotax 127 + komplett motor, komplett idomok, stb.
Hengerszett frissen fúrt, 0km, gyújtás,
elektronika, blokk, minden megvan KOMPLETTEN.

Később írok részletest.
Helló MPeti ! Lehetséges , hogy a Berugótengelyedről törnek / törtek le a darabok,és folyamatosan húzza be őket , vagy már teljesen el van kopva a berugótengelyed . vagy a racsniról húzott meg/le valamit..kitudja..nem sok,de pár variáció van én szerintem..sajnos nemtudok többet " segíteni " Széles Utat .
Igen. Teljesen más a 2 blokk váltó-főtengelyszerkezete, magyarul a blokközép. Esélytelen a csere. 6 sebi -- új blokk, ahogy mondtad, sajnos ez van. Viszont bátorítson, hogy az RV6 masszívabb konstrukció.
Akor csak akor lesz 6sebeséges ha veszek bele 1 uj blokot?
nem. Nem kompatbilis.
Szia! Köszi, nem szeretném már cibálni
heló pinokkió
bocsi deh nem tom elküldeni az e-mailt ha nem lenne gond akkor letunád irni a számodat?:D
Hali
Sztem a rugó lesz a baj. Én ugyan ezel a problémával küszködök és most akarom megcsinánli én is. Nem olyan bonyolult egyébként, de ha gondolod küldök képet hogy milyen.
Helló!
Van 1 50-es af1 blokom ami 4 sebeséges (rv4) és azt szeretném megtudni hogy egy 6sebeséges váltót beletudnék-e rakni?
Komplet blokot nem akarok veni mert nincs rá pénzem és igy 4sebeségesen meg elég hoszuak a sebeségek .
Aki tud segiteni léci irjon!
minarelli AM6 blokk eladó gyujtás nélkül,teljesen felújíttva.frissen fúrva,új dugóval.ár: 33000ft
tel:::06204248584
Keresel nagyobbat...
Én csak bemutattam, hogy van.
Hát azon a hatalmas képen sokmindent látni...
:D Köszi!