Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké! és hogyan tudjuk nyélbe ütni?
sziasztok
eladó bontott minarelli am6 blokk összes alkatrésze, egyedül a főtengely hajtókaros, az összes többi alkatrész kifogástalan, bármi kell, elérhetőség az adatlapomon
csak komoly érdeklődőknek!
Hangoztathatom nyílvánosan is: 150000 irányár. Ennyiért maximum motorhibásat láttam. Mindenki cserélni akarja, viszont nekem kp kéne és nagyon mostanában...koxy85@freemail.hu az msn-em.
heló mindenkinek
kellenne nekem rotax 123-as blokk öninditójához fogaskerék ameik az inditómotoron van ha lenne valakinek akkor isrjön lécci köszi előreis
30pénz
hali menyit kérsz azért a henger szetért?
hali!

15 vagy 16os csapszeggel kell?
Miért nem néztek jobban körül?
Asszem a redracing oldalán van Meteor dugó
csak 100%-ban kp.
én is ennyiért veszem,és mivel ritkán találni hozzá ennyiért dugót,ezért is adom tovább ien kis pénzért.
Tehát én nem nyerni akarok rajta.hanem segíteni másoknak.

ÜDV:danika1551
SZÉLES UTAT
hát ha van éppen raktáron,akkor 15ezer
Bocs már megvan az ár.hát én nem is tudom.nem az hogy sokallom,őőhm esetleg beszámítás ? + valami kis KP ?
Szia Tüzeskezű ! őőh ha az árat nemszeretnéd nagyon nyilvánosan hangoztatni,akkor msn-emet adatlapomon megtalálod . és még kérdeznék egyet -s mást :)
Hali.őőh mégis mi az az olcsón ? Mondjuk nekem pl pont 54mm-es dugó kéne,mi az az olcsón ? légyszi irj be.köszi .
gyújtás alaplap+lendkerék ELADÓ /rotax 123/
alaplap 10.000Ft
ledkerék 2000Ft (mágnes eléggé ramaty de még üzemel)
Köszönöm szépen a választ.
Komplett power (nyelv+tok+gumiharang) +fedélház-műanyag+bowden a fékes tisztításhoz (együtt az állítócsavarokkal) -- 15 pénz.
A dobot külön 8.000-ért odaadom.
Köszi szépen a segítséget! Közben megoldottam, csak a berúgótengely rugóját kellett előfeszíteni, mielőtt felraktam. Még szerencse hogy előbb megcsináltam minthogy elolvastam volna a válaszod... Még megijedtem volna...
Azért köszi! Remélem legközelebb is segítesz ha valami problémám lesz. Köszi!
Áá, köszi megoldódott közben... Rájöttem közben a lényegére...
Rá kellett feszíteni a berugótengely rugójára.
Pneupower mennyi?
MIT KÉRNÉL ÉRTE?
Ez csak attól függ, mennyit ér meg neked a tompító. Nyilván ha 6millió nyolcszázat ajánlasz, akkor leszedem...
Csak azt nem akarom, hogy valami párezerpárszázért odaadom,
aztán rezóval meg semmit nem tudok csinálni.
Gondolom érted
nekem csak a tompitó kell de ha külön ne3m megy akkor hagyjuk!
Matra Kit 80ccm-es hengerszett nagyon szép állapotban!