sziasztok
eladó bontott minarelli am6 blokk összes alkatrésze, egyedül a főtengely hajtókaros, az összes többi alkatrész kifogástalan, bármi kell, elérhetőség az adatlapomon
csak komoly érdeklődőknek!
Hangoztathatom nyílvánosan is: 150000 irányár. Ennyiért maximum motorhibásat láttam. Mindenki cserélni akarja, viszont nekem kp kéne és nagyon mostanában...koxy85@freemail.hu az msn-em.
heló mindenkinek
kellenne nekem rotax 123-as blokk öninditójához fogaskerék ameik az inditómotoron van ha lenne valakinek akkor isrjön lécci köszi előreis
csak 100%-ban kp.
én is ennyiért veszem,és mivel ritkán találni hozzá ennyiért dugót,ezért is adom tovább ien kis pénzért.
Tehát én nem nyerni akarok rajta.hanem segíteni másoknak.
Köszi szépen a segítséget! Közben megoldottam, csak a berúgótengely rugóját kellett előfeszíteni, mielőtt felraktam. Még szerencse hogy előbb megcsináltam minthogy elolvastam volna a válaszod... Még megijedtem volna...
Azért köszi! Remélem legközelebb is segítesz ha valami problémám lesz. Köszi!
Ez csak attól függ, mennyit ér meg neked a tompító. Nyilván ha 6millió nyolcszázat ajánlasz, akkor leszedem...
Csak azt nem akarom, hogy valami párezerpárszázért odaadom,
aztán rezóval meg semmit nem tudok csinálni.
Gondolom érted
eladó bontott minarelli am6 blokk összes alkatrésze, egyedül a főtengely hajtókaros, az összes többi alkatrész kifogástalan, bármi kell, elérhetőség az adatlapomon
csak komoly érdeklődőknek!
kellenne nekem rotax 123-as blokk öninditójához fogaskerék ameik az inditómotoron van ha lenne valakinek akkor isrjön lécci köszi előreis
15 vagy 16os csapszeggel kell?
Asszem a redracing oldalán van Meteor dugó
én is ennyiért veszem,és mivel ritkán találni hozzá ennyiért dugót,ezért is adom tovább ien kis pénzért.
Tehát én nem nyerni akarok rajta.hanem segíteni másoknak.
ÜDV:danika1551
SZÉLES UTAT
alaplap 10.000Ft
ledkerék 2000Ft (mágnes eléggé ramaty de még üzemel)
Azért köszi! Remélem legközelebb is segítesz ha valami problémám lesz. Köszi!
Rá kellett feszíteni a berugótengely rugójára.
Csak azt nem akarom, hogy valami párezerpárszázért odaadom,
aztán rezóval meg semmit nem tudok csinálni.
Gondolom érted