Sziasztok van bontásra egy af1 em 92 es évjáratú futura 50! Váz jó, idomok megvannak, gyári kormány, gyárilag egy rv6 os blokk van benne egy 80 as hengerrel de az 50 es is megvan! A kuplungrésze szétesett a motornak! minden alkatrész megvan hozzá egyben eladó! hunbalazska@citromail.hu
Lenne még egy kérdésem,a fesszabályzón a vezetékek milyen sorrendben vannak? Mert nekem ha a sarokkal szemből néztem akkor:a legszélén két sárga egy sarun,utánna szimpla sárga,utánna narancssárga,utánna piros és asszem két üres hely....Neked hogy van? És hogy kéne lennie?Válaszodat kössz Üdv:Fincy
hali elég sokhelyen lehet találni.
motorosboltba beviszed a mintát és szerintem tudnak segíteni(nem aprilia márkaboltra gondoltam első körben)
vagy pl internetről , de hívd fel őket mert az oldalukon csak töredéke van a készletnek italmondo
Már én is szerettem volna...elvileg nem passzol rá, de mindent meg lehet oldani... de ez csak akkor lehetséges ha fejidom és faridom is csere... mert az Rs fejidom az ha jól tudom külön van nem csatlakozik az oldal idomhoz mint a AF1 é mondjuk most lehet butaságot mondtam... utánnanézek. a lényeg hogy mindent fel lehet rakni minden motorra csak akkor össze kell furkodni a vázat vagy csinálni a vázra egy keretet ahova csatlakoznak majd az idomok..
Helló! járastd a motor mig eléri az űzemi hőfokot. ezitán állitsd be az alapjáratot.majd ezitán tartsd a gázt 2500-as fordulaton és addig tekerd a levegőcsavart mig a motor teljesen felpörög.ezután ha magas egy kicsit az alapjárat akkor az állitó csavarjával állitsd 1800-2000 kőzé.
sziasztok van egy 41-es méretű dugattyú szettem,csak be lett vele indítva a motor.szóval még meg se látszódik rajta semmi.ha jól tudom DR dugó,de nem biztos.nem tudom már mert eldobtam a dobozát.ha érdekel valakit akkor 6500-ért viheti.
Csao!eladó 1 db 50 es henger af1 re dugóval gyürüvel ..kérésre képet küldök:)1 pár hátsó lábtartó konzollal együtt,1 membrán,1 fötengely...msn tothgabor91@msn.com
Hello! Nyár utolsó hetére szervezek motoros túrát a balcsi körül budapestről indulnánk és ugyanide érkeznénk vissza olyan 5 naposra gondoltam megálnánk egy napra velencei tónál siófoknál keszthelynél tihanynál megint velencei tó. ezt a turát inkább 70-125 ösöknek ajánlom mert mi is avval mennénk de bárki csatlakozhat! nem autópályán mennénk hanem a régi 7-esen. és ha az idő is ugy adja akkor sátoroznánk! a teljes túra budapestől körübelül 370-400km! holnapra megszervezem pontosan és mindent leírok hogy mennénk egy külön topikba ha valakit érdekelne ez a túra kérlek irj választ erre!
van 1 db 34-es
1db 28-as
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Lenne még egy kérdésem,a fesszabályzón a vezetékek milyen sorrendben vannak? Mert nekem ha a sarokkal szemből néztem akkor:a legszélén két sárga egy sarun,utánna szimpla sárga,utánna narancssárga,utánna piros és asszem két üres hely....Neked hogy van? És hogy kéne lennie?Válaszodat kössz Üdv:Fincy
itt a hozzá való fékbetét.
motorosboltba beviszed a mintát és szerintem tudnak segíteni(nem aprilia márkaboltra gondoltam első körben)
vagy pl internetről , de hívd fel őket mert az oldalukon csak töredéke van a készletnek
italmondo
szerintem hajtókar csere nélkül is megoldható, de nem vagyok szaki.
2 ezer ft , de felújításra szorul.
üdv:Zoli