Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mondod,tudom mien.3.hónapja várok egy villámkáros számítógép árára.a biztosítótol.
Szoszi ZZ ! Érdekelne a Főtengely amit a kis " műszeres " ládikádban láttam.majd irj be légysz.szoszi mindenkinek és széles utat
Köszi Danika1551 ! :) de szeretném megúszni egy jobb állapotú még használható főtengellyel kb 15-20.000Forintból..sajna mostanában nem úgy jönnek össze a pénzeim ahogy kéne.. Még Pöcögtetni sem tudom a kis Áprilist
Igen zolish02. az olyan ..most már . de amúgy már én is így lepirítva vettem .:) mármint a motorral ezt vettem,ez volt már rajta . de amúgy szerintetek a hátsólámpa elhelyezésének elképzelése nem olyan rossz ? véleményeket várok,pláne ha kész lesz Széles utat.
Helló Néztem az adatlapodon a Fényképeket Nekem az Af1 am majdnem ugyan így néz ki
Húúúú Jó kopott a gumid Vagy az olyan?
főtengely felújító szett rotaxhoz,rendelésre.20 x 49 és 22 x 49-es.ár 300000ft(ja és ezek a gyáriak)tel:06209103659

és ezek a felújító szettek máshol 35-40ezer forintok.
domotoripeti igazán hazajöhetnél már mert én megőrülök ha nemlessz Főtengelyem am ma alakítottam a motor seggén .. ha kíváncsi rá valaki is,ha nem..akkor is lövök egy képet . nahszal őőőhm annyi a lényeg hogy a lámpa az ülés alatti résben lesz benn az indexeket meg félsrégbe raktam,és másikat is tettem fel.
sziasztok
tud vki
50-es hengerszettet
am3-as hoz
valami
furhatót
Hali mindenkinek!

Jövőhéten tervezünk egy többnapos túrát Erdélybe. Ha valakinek van kedve csatlakozhat hozzánk A ház ahol megszállunk 8 fős és vendégszámtól független az ára, még 4 hely van ha valaki kedvet kapott adatlapomon megtalálja az msn címem.
40mm
Megmérnéd nekem a távolságot csavarok között? :) köszi
dellorto phbh 28 (bd) karbit hogy lehet beállítani? mik a gyári helyes beállításai? vagy egyáltalán hogyan és mit lehet állítani rajt..? mert 6.sebességben a power nyitva, és nem pörög ki 8200nál jobban, de minden sebességben jól húz és pörög 4ben is 11et csak 5 ben meg 6ban nem.. 16/37es áttétel van rajt, power nyitva, új ngk b10eg gyertya,új dugó és új henger is... kipufogó fojtatlan, a membrán is új a karbinál, nem tudom mi baja lehet, karbira gonolok
Ha arányos, akkor nincs jelentősége. Megfigyeled, hogy most milyen "hőfokhoz" tartozik a normál állapot, és figyeled, hogy attól ne térjen el nagyon. Ha 70°C -ot mutat ilyenkor, akkor annyit, nincs jelentősége.
Amúgy ez nem hiba, csak nyilván az autó cucca más ellenállásra volt kalibrálva. Az se baj tulajdonképpen, ha közbetét kell, csak nagyon ne legyen messze, mert lassan reagál.
rotax dugatyúk olcsón 54mm-55,4 ig.
tel:06209103659
Az íves fele van felfelé,úgy kell betenni,mert máshogy nem ér semmit.
sziasztok.. nekem kéne egykiss segítség :S aprilia af1 futurám van (rotax123) és az lenne aq gond hogy a power szelepnek a nyelvét a hengerbe hogyan kell belerakni? mert ha az íves fele van fent akor húz rendesen a motor, és érezni a nyitást, de ha az ives fele van lent ahogy gyárilag is (elvileg)mert igy ivelődik a kipufogóhoz, akor erőtlen-gyenge a motort... allig érezni a nyitást, nem is húz úgy mint eddig.. mit csináljak hogyan a gyári? valaki ezt mondja valaki azt.. nektek hogy van?
sziasztok EGY KIS SEGITSÉG KELLENE
van egy öreg
etx-em 50-es am3-as
blokkal tört a dugó
a nikozilt megmarta a hengerbe
a bf motornál lenne RMS HENGER SZETT
csak az a baj h nincs raktáron meg 9. éig szünetel a megrendekés be ami a legjobb 12 napa kipostázási idö valaki nem tud valamihasonló árfekvésüt gyorsba
ez 18000 lenne+posta kölcség
ja meg öntvény nem nikozilos köszy
hali!

nekem van 1db 5ezer ft
meg oldotam nem tökéletes de sikerült!
találtam egy autó högombát, az mondjuk olyan 50C-tol kezd el mérni, (remélem jól) de legalább mér!
Nem gyári óra.
hello!nincs valakinek elado power elektronikája? arra fekete is kis dobozra gondolok amire rávan irva h mekkora fordulatnál nyit a power és az üllés alatt találhato!FONTOS LENNE!lehetöleg pesten!elöre is köszönöm!
Hát akkor ezekszerint a dobozkámmal van a probléma...Köszönöm szépen Trakee,nagyon sokat segítettél.