Sajnos nem emlékszem. De van egy vezetéktervem, kiszínezve, ha adsz egy mailcímet, vagyi inkább küldesz ide egy mailt : szakacsmarcell@yahoo.de hogy ezt szeretnéd, küldöm!
Vigyázz, használt főtengely lehet, hogy 1-2 e km után beadja a kulcsot. Jobban jársz, ha félreteszed a dolgokat, és ha teheted, új cuccokkal felújítatod a főtengelyd. Aztán lehet motorozni. A bontott nagyon nagy lutri!
Nem nem ez nem nagyon működik. Mivel az AF1 alsó tűgörgős kosara nem szabványos. Sajnos én is megjártam... A Stori hosszú, kacifántos, a lényeg, hogy kellett egy ilyen csapágy, az új hajtókarszetthez plusszba, és végül Italmondotól rendeltem.
van rv4 es blokkbol még pár alkatrészem meg pár egyébb alkatrészek! tank, tank sapka, tank idomok, kormány kifli, légszürö ház, stb... ha érdekel valami irj elérhetöségek adatlapomon
Lenne még egy kérdésem,a fesszabályzón a vezetékek milyen sorrendben vannak? Mert nekem ha a sarokkal szemből néztem akkor:a legszélén két sárga egy sarun,utánna szimpla sárga,utánna narancssárga,utánna piros és asszem két üres hely....Nektek hogy vannak? És hogy kéne lenniük?Válaszokat kössz Üdv:Fincy
Nincs világítás, duda, önindító, semmi ami elektronika...
És délután elöjött egy olyan hiba is hogy a power nem nyit... össze függhet a kettő?
Segítsetek mert nem értek hozzá :(
köszi!
azt még elfelejtettem mondani hogy nincs pover szelepem mert ki van kötve mert multkor belevert a dugoba és cserélni kellet és mégegyszer ne történjeg meg.
sziasztok.segitség kellene.nem pörgeti ki a gépem a 11000 vagy 11500-at mert csak 9800-at pörgeti ki.és akár mit csinálok vele nem változik valaki jo lenne ha tudna segiteni előre is kösz.
Szépen elballagsz egy csapágyboltba(megrendeled neten) bemondod, hogy "hajtórúdszembevalóezürtözöttgörgőttességednikezicsókolo
m"
(-kb-kbk- kzk a jelölése, gyártótól függ) és veszel bele valami márkásabb csapágycégtől (ina, iko, ntn satöbbi) megfelelő méretű vackot.
Ez úgy 4 rugó.
Szia ZZ ismét csak ! őőh ha jól tudom akkor az alsótűgörgőscsapágyat nem lehet külön beszerezni...és a hajtókarfelújítószett meg 26.800 Ft Nagyvas-on . az nekem elég drága mulatság lenne..ha tudsz légyszi szerezz hozzá ami kell,és akkor érdekelne, De mindenesetre megpróbálok keresi énis Meghalok már hogy csak egy rohadt Főtengely kell ahhoz hogy tudjak motorozni ..
RV blokkra 7ezer ft