Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Aprilia önindító kifogástalan működéssel
RV blokkra 7ezer ft
Biztosan szabványos, legfeljebb ritkán hazsnálatos idióta méret.
Sajnos nem emlékszem. De van egy vezetéktervem, kiszínezve, ha adsz egy mailcímet, vagyi inkább küldesz ide egy mailt : szakacsmarcell@yahoo.de hogy ezt szeretnéd, küldöm!
Vigyázz, használt főtengely lehet, hogy 1-2 e km után beadja a kulcsot. Jobban jársz, ha félreteszed a dolgokat, és ha teheted, új cuccokkal felújítatod a főtengelyd. Aztán lehet motorozni. A bontott nagyon nagy lutri!
Nem nem ez nem nagyon működik. Mivel az AF1 alsó tűgörgős kosara nem szabványos. Sajnos én is megjártam... A Stori hosszú, kacifántos, a lényeg, hogy kellett egy ilyen csapágy, az új hajtókarszetthez plusszba, és végül Italmondotól rendeltem.
Köszönöm szépen Zsolt,életet mentettél:)
van rv4 es blokkbol még pár alkatrészem meg pár egyébb alkatrészek! tank, tank sapka, tank idomok, kormány kifli, légszürö ház, stb... ha érdekel valami irj elérhetöségek adatlapomon
nézed mega dugókat hogy jol ösze vank e nyiomva!
heló itt a kép a feszabályzó kötési sorendjéröl!
hali nekem van 1db tarfóm 8ezer ft
Sziasztok!

Lenne még egy kérdésem,a fesszabályzón a vezetékek milyen sorrendben vannak? Mert nekem ha a sarokkal szemből néztem akkor:a legszélén két sárga egy sarun,utánna szimpla sárga,utánna narancssárga,utánna piros és asszem két üres hely....Nektek hogy vannak? És hogy kéne lenniük?Válaszokat kössz Üdv:Fincy
Kissebb probléma adódott a 125 ös AF1 emmel :S

Nincs világítás, duda, önindító, semmi ami elektronika...
És délután elöjött egy olyan hiba is hogy a power nem nyit... össze függhet a kettő?
Segítsetek mert nem értek hozzá :(
köszi!
szia.gyertya be van állitva ráadásul már gyertyát is cseréltem benne,a karburátor ki lett tisztitva poverem meg nincs.
azt még elfelejtettem mondani hogy nincs pover szelepem mert ki van kötve mert multkor belevert a dugoba és cserélni kellet és mégegyszer ne történjeg meg.
szia!

Power tisztítás, karbi tisztítás+beállítás, légszűrő tisztítás, megfelelő levegőmennyiséget adni neki, gyertyahézag kisebbre...olyan 0.5-re

én ezeket csinálnám:)
sziasztok.segitség kellene.nem pörgeti ki a gépem a 11000 vagy 11500-at mert csak 9800-at pörgeti ki.és akár mit csinálok vele nem változik valaki jo lenne ha tudna segiteni előre is kösz.
tök jó hogy nem válaszol a tag :D
szállítási költség postával 10.000.-Ft-ig 1300.-Ft 10000.-Ft felett 1600.-Ft.
futárral mindíg 1600.-Ft
Így postával a fékbetét 2560.-Ft + 1300.-Ft =3860.-Ft
Amúgy a weboldalon minden információ fent van!
engem érdekel, fellvettelek msn, csak gondok vannak vele.. itt az én msn-em, csehzole@freemail.hu
helló! szállitással együtt mennyi a fékbetét?
Kérlek én a fekete piros jobbos idomra gondoltam,de azt hittem 2 van belőle..nah mind1
Értem emzoli . Köszi az infót,úgy tudtam eddig,hogy csak szettbe tudok vásárolni
Szépen elballagsz egy csapágyboltba(megrendeled neten) bemondod, hogy "hajtórúdszembevalóezürtözöttgörgőttességednikezicsókolo
m"
(-kb-kbk- kzk a jelölése, gyártótól függ) és veszel bele valami márkásabb csapágycégtől (ina, iko, ntn satöbbi) megfelelő méretű vackot.
Ez úgy 4 rugó.
Szia ZZ ismét csak ! őőh ha jól tudom akkor az alsótűgörgőscsapágyat nem lehet külön beszerezni...és a hajtókarfelújítószett meg 26.800 Ft Nagyvas-on . az nekem elég drága mulatság lenne..ha tudsz légyszi szerezz hozzá ami kell,és akkor érdekelne, De mindenesetre megpróbálok keresi énis Meghalok már hogy csak egy rohadt Főtengely kell ahhoz hogy tudjak motorozni ..
Bocsi egyben vagy alkatrésznek eladó! Sürgős!