Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

50-125ccm,kerekek,eladók :aprilia rx50,af1,tuareg,cagiva mito,freccia,elefánt,gilera rc,sp,kz,yamaha dt,honda mbx stb.az ár 4eft-tól kezdődik és tipusonként változik,u.i más bontott alkatrészek eladók
szacsomotor@freemail.hu
06302692998
rotax dugatyúk olcsón 54mm-55,4 ig.
tel:06209103659
Sziasztok!Tudnádtok nekem segteni?Hogy Aprilia Af1-50 nek megkora a fékbetét mérete?Bremo fék van rajta! Köszönöm a válaszokat előre is!
Szia!
Már régebben is írtam más érdeklődőnek, hogy nincs szép állapotban, de egy kis munkával széppé lehet varázsolni, ezért is adom oda 1500 Ft-ért a párat. E-mail címem pedig ott van az adatlapomon.
Szeritnem nem zár le a porlasztóban az úszó tűszelepe, azért folyik benzin a légszűrődből. Vagy túl magas a benzinszint.
Próbáld ki, hogy egyik este leállítod, majd leveszed a benzincsövet a csapról, és a helyére egy hosszú csövet ilelsztesz, amelyet átdobsz a tank felett. Ha reggelre elzárt csap mellett lesz benzin a csőbe, akkor átereszt a csapod, ellenben így tuti nem szabadna folyni a porlasztóból benzinnek. ha mégis, akkor túl magas a benzinszint.
És akkor még arról nem is szólt a fáma, hogy a sokat futott főtengely ráteszik az új dugattyút, hamar ki fogja ütni az alsó hajtókarcsapágyat. Hamar értsd max 2-3 e km...
Multkor Domorpeti mutatta azt a főtengelyt.. 1-2 mm-es hajtókarbillegéssel.. no az KO! Pannónián még esetleg elmenne ekkora lógás, de szinte tuti, hogy az már szólt, azért vették ki. Egyébként ki kell mosni, megfogni a hajtókart bal kézzel, felemelni, jobb kézzel rácsapni a tetejére, ha cseng, akkor tuti KO. Sőt, ha nem, az se jelenti, hogy hosszútávon jó lesz. Sajnos tapasztalat.
gyújtás 15ezer ft komplettan
futura farok idom első üléssel 3ezer ft
Futura far idomot keresnék, lámpával ülésekkel! ha valaki tud segíteni benne msg... köszi!
csáó
írtam mail hogy mi kellene!
üdv
és mennyiért,válnál meg tőle,meg mlyen állapotban van.meg egy tel számot vagy egy email cimet
Szia!
Szerintem biztosan jó, mert ugyan olyan a felfogatása mint egy univerzális tükörnek, az meg ugye elvileg mindenre jó...
De holnap csinálok a talpáról is képet és felrakom azt is.
eladó!
helo bitty.lehot hogy engem érdekelne a tükör,csak nemtudom jo a sintesire.
Hali!
Van néhány eladó használt 125-ös Futura alkatrészem:
Egy pár tükör.
Egy pár hátsó index.
Egy 110/80-17-es használt Dunlop első gumi, középen 1 mm szélein 4 mm mintával.
Az árakat megbeszéljük, de mindegyiket olcsón adom
Nekem nincs, nem tudok adni sajna.
a kép lemaradt
zz,meg van még az 50-es rezó?
Gyári dugószettet úgy nevezik, hogy Asso Werke, és 34e ft, nem 15.

Vertexet lehet venni 20ért, wössnert 23ért, proxot 24-25 körül
Igen NemesG. ilyenem van nekem is... Szóval csak a többi része kéne...
Szia buLLAnT ! :)

Szerintem én a 15 000 Ft-os gyári szettet fogom választani. Remélem nem lesz vele semmi gond... Bőven meg fog felelni az is, főleg úgy h utána egyből el szeretném adni, amint kész.

Neked is minden jót !
A motorodról egy képet dobhatnál fel, mégis melyik tipus és mikori évjárat meg milyen blokk van benne.
Igen, de ez váltakozó áram, mindegy melyik kábelt rakod rá a multiméterről. Pl. mulitméter pozitív kábelt rá az egyik sárgára, a multiméter negatívot pedig a testre valahova a vázon, és ugyanígy a másik sárgát is mérd meg de szerintem nem az állórészed szar, hanem a fesz.szabályzód.