Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóestét Apriliások!

Kezdő vagyok az AF-1 témában egy kis segítségre lenne szükségem.User manual-t illetve service manual-t keresek,nagyon szépen megköszönném,ha valaki belinkelne vagy küldene nekem egyet.Meg egy olyan kérdésem lenne hogy AF-1 Replicán 125-ösön,milyen működtetésű a power szelep? Az enyémből az előző tulaj kispórolta.Szóval azt is meg szeretném kérdezni hogy nincsen-e véletlen valakinek elfekvőben egy komplett szelep+mechanikája és hogy mennyiért válna meg tőle?Válaszokat köszönöm.Üdv:egy kezdő Apriliás
Helló! az lenne a kérdésem hogy miért nemüködhet a Power-em mert valamiért folyamatosan behúz! Lehet hogy az elektronika ment tönkre?
A második kérdésem pedig az hogy töltésem sincs akkor generátor szar be vagy a termosztát? a generátort hol találom meg a motorba?
Hello! az eredeti 15000ft-ért adják egy ujpesti boltba ha kell a címe megkérdezem neked pontosan holvan!
van egy srác itt hirdet aprilia alkatrészeket rs-től az rsv-ig...abonyban megtalálható, de sztem postáz is.

A belevaló gyári dolgokat adja nagyon jó áron! dugószettet is beleértve;)
futár motorbolt 9000ft ez a legolcsobb!piston a gyártmánya nekem is ez van benne,nem versenyre használom.
Megtaláltuk a nem indulás okát:

Egy jókora darab letörött a dugóból (képet teszek fel hamarosan), elment a kompresszió, nem sűrített semmit a hengerben. Így új dugót meg gyűrűket kell vásárolnom... Öröm az ürömben, hogy megúszta a henger, nem lett semmi baja. Gondolom a kipufogón keresztül távozhatott a darabka...

Dugóm mérete 54,3. A kérdésem pedig a következő lenne:

Hol tudok venni normál dugót, és hozzá gyűrűket reális áron?

Láttam h keres egy két ember dugót a fórumon, de helyet, meg árat nem találtam... Nekem nem kell semmilyen tuning szett, elég a normál. Gondolom az se két Ft lesz...
heló akor igencsak adugólesz a bünös az termeli a hőt!
kapelég olajat?
Köszönöm az információt, el is hoznám annyiért, mert több lenne mint a semmi. DE sajnos új dugót, gyűrűket kell vennem a motorba, így a tükör csak másodlagos lett....
Sziasztok!
Eladó lett a Sport Prom, kell a pénz. Dugószett, főtengely csapágyak, fékbetétek, gyertya, ilyesmi új benne, jön-jár-kel. Vannak esztétikai hibák és hányzik róla: tükrök, első indexek, de meg kell nézni. Vegyétek vigyétek! Adásvételim van csak! 06706333182 v koxy85@freemail.hu
Szia domotorpeti Köszi szépen hogy adtál egy részletes leírást és tettél fel képeket is.Figyelj..hát őszinte legyek ? még nemtudom..látszatra nem tűnik egy szétgyakott valaminek NEKEM legalábbis . várok még véleményeket a hozzáértőktől és akkor mondanék rá egy árat,De 10.-éig Mindenképp várnod kell ,Vagy ha van rá vevő akkor add neki oda nyugodtan . Nah széles utat mindenkinek
szia esetleg a vizpumpa,azért gondolom mert nekem is ugyan ez volt a baja.én most lettem kész vele.nekem a vizpumpának nem volt sok baja csak kiesett belőle a biztosito szeg és akkor minimálisan pörgeti a vizpumpát.
Szia!
Szerintem fel lehet rá rakni.
sziasztok
olyat csinál a gépem,hogy termosztát nélkül is felmelegszik 90-100 fokra,(Hűtőbe nincs dugulás,kiegyenlítő tartály tele,vizet nem engedi)

mi lehet a baja?
Engem érdekelne a tükör, csak nem tudom hogy a Futura és a Sintesi idom on ugyan az e a felfogatás....
Nem tudom a képekből mennyire derült ki, de őszintén megmondom nincsenek szép állapotban. A párat oda adom 1500 Ft-ért.
Ha kell írj!
Szia!

Tükrünköt' mennyibe adod ?
Hali!
Van néhány eladó használt 125-ös Futura alkatrészem:
Egy pár tükör.
Egy pár hátsó index.
Egy 110/80-17-es hesznált első gumi, középen 1 mm szélein 4 mm mintával.
Az árakat megbeszéljük, de mindegyiket olcsón adom!
Sziasztok!Van egy Aprilia af1 50-em mi lehet a baja Pl:lámpánál álok üresbe van jár egy kicsit és megál?Sok olajat kapna mert keverékes és beköpné a gyertyát?Köszönöm a válaszokat
A képen látottak szerint. Hajtókar mellett kb 1mm hézag a másik sonkáig.
Mondjuk most mértem, azért már kopott. A felső tűgörgőnél (hajtókar végénél) mérve kb 1,7-1,8 mm oldalirányú lógása/játéka van a hajtókarnak. Szerintem ez elég sok, de pontos értéket nem tudok. Mindegy, megnézed, most 8 napig nem leszek, ha nem-nem.
Ha mégis kell, write.
Hali!
Azt hittem mi hagytuk el éjjel a fórumot utolsóként,
de látom hogy még kitartottál
Töltök fel képeket, makrofotókat is, és meg tudod nézni.
Vannak itt nálam sokkal jobban hozzáértők, akik látják hogy milyen.
MSN oké.
hali!

Nincs valakinek 50es vagy 125ös futurához a belső, műanyag tankja?Sürgős lenne!
domotorpeti felvettelek msn-re. Remélem megtudunk egyezni árban a Főtengellyel kapcsolatban.de csak úgy érdekel ha tényleg használható jó állapotban van. Ha a hajtókar cserés vagy ilyesmi,akkor nem kell Majd írj be.szoszi
Detto, viszont!
tudom hogy más, de nemtudok már mitmondani... van mindened ami kell hogy beinduljon egy belsőégésű, külső keverékképzésű, benzinüzemű, mennyiségi szabályozású, kétütemű motor...

én megpróbálnám már csak azért is:D

nah ha mégse küldd vissza akkor;)

Én kidőltem:D Jó8!
Kb De sajnos mégsem olyan szép az elmélet: a főtengely ékelése is más
Nem könnyű a témaaaa