sziasztok azt akarom megkérdezni hogy nincs e valakinek öszerakási rajza a rotax blokhoz?
a váltóhoz meg az egészhez vayg kölön külön is jo lene !
le akarom elenőrizni hogy jol tetem e ösze!
előre is nagyo szépen köszüönöm!
húúú amit el felejtettem....
Aprilia Rs "98 as fej idomját fel tudom rakni az af1 -re? mert az jobban tetszik. ha igen és valakinek esetleg van megvásárolnám.
üdv. Nemrégiben vettem egy AF1 125 -t. Nem volt még 2 ütemű 125 ös motorom, tehát annyit szeretnék tudni hogy, hamar meg lehet ölni? mert szegényke akkor megy csak igazán ha nyit a power, tehát ha folyamatosan akkora fordulaton közlekedek vele hogy nyitva a power és forog 7-8-9 ezret, hamar kifingatom? ez a folyamatosan csak képletesen értettem...
Sziasztok megint csak ! Ceglédi Zsolti téged felvettelek msn-re namármost,többször nem szeretném ide beírni,csak már elvonási tüneteim vannak hogy nemtudom motorozni..ha valaki tudna adni infót vagy linket hogy hol találom ezeket : Prox hajtókar,Prox Dugó,És Valami jóféle sportkipufogórendszer pl:Arrow,Jolly Moto. --- akkor kérem írja már be nekem ide Aki tudna a felsoroltak közül akármelyiket is, az irjon be légyszi , vagy vegyen fel msn-re . Címem : BlAuPuNkT_aUdio@msn.com . köszi sziasztok
A hátsó nyerget úgy tudod lelégteleníteni ha leveszed a helyéről és úgy fordítod, hogy a légtelenítőcsavar legyen a legmagasabb pontba, akkor fog kijönni a levegő.
a váltóhoz meg az egészhez vayg kölön külön is jo lene !
le akarom elenőrizni hogy jol tetem e ösze!
előre is nagyo szépen köszüönöm!
www.prox.hu
oldalon találsz
a tejes prox katalógus megtalálható
vagy www.robogotuning.hu
Érdeklődni itt vagy telón: 06304779840 vagy email: mag01@freemail.hu
Azért kösz!
Üdv, Zoli
Aprilia Rs "98 as fej idomját fel tudom rakni az af1 -re? mert az jobban tetszik. ha igen és valakinek esetleg van megvásárolnám.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
nem jött mweg a főtengej
vetem bele hajtókart és most van oda préseltetni
van msn-ed?
15-be adom
jo lene neked? ja nameg kéne 1 csonk! 28-as olcson
azt pont ma adtam el
nekem lene 1 főtengejem!
fel kéne ujitani!
más baja nincs!
irj ha érdekel!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu