Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és azt esetleg nem tudod hogy, Rs burkolatoknak a felfogatása stimmel e az af1 vázával? és ha igen milyen évjáratig?
Szia chippes ps2-őt beszámítasz mert akkor érdekelne Ide írj légyszi ne offoljuk szép a topicot keki@euromail.hu
szia!a gilardoni 2es érdekelne!felvettelek msnre!
xbox360 2 vezeték nélküli joy al flashelve plusz hűtés benne: 35.000
Hali.
Van egy Gilardoni 1-es, azon pici sérülés a kipufogónyílásnál, de nincs belemarva meg ilyesmi. Van egy Gilardoni 2-esem is, azon különösebben semmi hiba nincs.
Kellene nekem 123as henger!olyan is jo amin még segit a honolás!ha valaki tud akkor én megvenném!elöre is kösszönöm!hi!
nem egyeznek meg.
keress rá google -ba de szerintem esélytelen!
helló! olyan kérdésem lenne hogy van egy malagutim amibe gyárilag minarelli rv4-es blokk van és egy minarelli am6-os szeretnék tenni bele ha meg eggyeznének a felfogatások.
valaki tudja-e esetleg?
üdv.
Kb semmi.
Lehet rossz helyen van a gyújtásod. Azaz megforgott a lendkereked
Vagy nagyon elmászott a karburálás. Tolásra elindul? ert ha nagyon szegény, vagy nagyon dús a keverék, arra is érzékeny lehet.
Esetleg a membrán nem tömít. De csak tapogatóznék én is.
Szia!

Nekem van EGY pár indexem!
írj már légyszi mailt, mert nagyon ritkán vagyok msn-en

orozoli2002@yahoo.com
az ezen sincs sajnos
Mekem is af 1-m van én is gondolkodtam ilyesmin de letettem róla mert többe kerül az átalakitás mint ha vennékn egy komplett rs idomot.
eladó egy keveset használt ps2 joy nélkül ÁR:. 14000ft
Sziasztok Nincs véletlenül Aprilia AF1-hez Indexetek?Köszönöm a vállaszokat
basszus :S és nem lehet valahogy át alakítani? mert szerintem nem az igazi... nekem őgy tetszene igazándiból ha jobban rá simulna a kormányra... :/ akkor lehet az lesz hogy meghajlíttatom valami szakival a fejidom plexit tartó fémet és csináltatok rá egy másik plexit... és a hátuljával mit lehet kezdeni? hogy kicsit formásabb legyen :D
Helló! nem tudod rárakni mert nem egyezik a felfogatás.
akkor engem érdekel a hömérö még mindig de irj rám msenen mert nem látlak ha te vettél fel! és akkor adok egy cimet meg ami kell
nekem csak a kulcsjuknak a boritása kelene a kis fedele!
azt kéne valahonanszerezni
idegesit igy
köszi szépen!
italmondonál egy új spirál 2700 Ft...
hali!

van egy tankkal együtt 4ezer ft
remélem tudtam segíteni

rotax 123 robbantott ábra
Rotax 123 fordulatszámmérő,2000+posta