Hali.
Van egy Gilardoni 1-es, azon pici sérülés a kipufogónyílásnál, de nincs belemarva meg ilyesmi. Van egy Gilardoni 2-esem is, azon különösebben semmi hiba nincs.
helló! olyan kérdésem lenne hogy van egy malagutim amibe gyárilag minarelli rv4-es blokk van és egy minarelli am6-os szeretnék tenni bele ha meg eggyeznének a felfogatások.
valaki tudja-e esetleg?
üdv.
Kb semmi.
Lehet rossz helyen van a gyújtásod. Azaz megforgott a lendkereked
Vagy nagyon elmászott a karburálás. Tolásra elindul? ert ha nagyon szegény, vagy nagyon dús a keverék, arra is érzékeny lehet.
Esetleg a membrán nem tömít. De csak tapogatóznék én is.
basszus :S és nem lehet valahogy át alakítani? mert szerintem nem az igazi... nekem őgy tetszene igazándiból ha jobban rá simulna a kormányra... :/ akkor lehet az lesz hogy meghajlíttatom valami szakival a fejidom plexit tartó fémet és csináltatok rá egy másik plexit... és a hátuljával mit lehet kezdeni? hogy kicsit formásabb legyen :D
Van egy Gilardoni 1-es, azon pici sérülés a kipufogónyílásnál, de nincs belemarva meg ilyesmi. Van egy Gilardoni 2-esem is, azon különösebben semmi hiba nincs.
valaki tudja-e esetleg?
üdv.
Lehet rossz helyen van a gyújtásod. Azaz megforgott a lendkereked
Vagy nagyon elmászott a karburálás. Tolásra elindul? ert ha nagyon szegény, vagy nagyon dús a keverék, arra is érzékeny lehet.
Esetleg a membrán nem tömít. De csak tapogatóznék én is.
Nekem van EGY pár indexem!
orozoli2002@yahoo.com
azt kéne valahonanszerezni
idegesit igy
van egy tankkal együtt 4ezer ft
rotax 123 robbantott ábra