50 es af1 et keresek 80-85 ezerig a külsö karcok kisebb repedések nem számítanak.
Csak a motorja jo legyen.És ne kelljen rá 20-30 ezreket költeni.
Ide irjatok:
baggio0513@freemail.hu
jaja,ilyen kupakom volt,csak zárt tetejű,aztán gondolkoztam h mit is csináljak
végül levágtam a tetjéből 1 kicsit és már nyitott is lett a teteje mint a tiednek ráhúztam a csövet és a végét meg bele dugtam abba a kis lyukba ami a lánc felett van
Még véletlen se hasonlítanám a fogyasztását egy nála sokkal gyorsabbéhoz, csak nem tudom mennyit eszik egy ilyen motor gyárilag és érdekelne. Most hekkeltem az akkukhoz az összekötő vezetékeket. Ma megpróbálom elkészíteni a tartó konzolokat az akkukhoz és akkor hamarosan tudok egy videót mutatni róla menet közben.
Hát vedd ki az olajfelöntő kupakot, és csavard be helyette a csöves kupakot. Vagy neked nem úgy van? Nekem ott egy nagyobb luk volt, belecsavarva egy műanyag kupak, amin volt egy csőcsonk, arra kellett egy csövet húzni. Így: http://bikepics.com/pictures/4...
megnéztem azt a kivezetést vagy mit,és rájöttem h mi a baj
nemrég volt ugyanis blokk cserém,nézem a régi blokkot megtalátam a kiveezetést csövestől mindenestől
nézem azt a blokkot ami jelenleg van benne=a kivetés helyén egy olajfelöntő kupak van,ha annak a helyére tenném a csövet akkor meg túl nagy a lyuk (nem összekevertem a 2 felöntőt,jobbról néztem a kis lánckerék felett)
akkor most mit tudok csinálni?
mert az gyárilag lehet úgy,mert menet meg minden van benne
az hol van a vátó szellőző?vagy honnan tudom meg h eldugult-e?le kell vennem a deknit?
mert most nekem is jön 1 kicsit az olaj és ugyanott a kuplungbovdenen jön fel (legalább van olajzása a bovdennek)
Csak a motorja jo legyen.És ne kelljen rá 20-30 ezreket költeni.
Ide irjatok:
baggio0513@freemail.hu
végül levágtam a tetjéből 1 kicsit és már nyitott is lett a teteje mint a tiednek ráhúztam a csövet és a végét meg bele dugtam abba a kis lyukba ami a lánc felett van
köszönöm a segítséged
Ár: 160e Ft
06 30 595 7126
Üdv: Márió
Árulsz még ilyen gyujtásokat?
Esetleg forgó vagy állórészt is tudsz szerezni?
üdv, ZOli
nemrég volt ugyanis blokk cserém,nézem a régi blokkot megtalátam a kiveezetést csövestől mindenestől
nézem azt a blokkot ami jelenleg van benne=a kivetés helyén egy olajfelöntő kupak van,ha annak a helyére tenném a csövet akkor meg túl nagy a lyuk (nem összekevertem a 2 felöntőt,jobbról néztem a kis lánckerék felett)
akkor most mit tudok csinálni?
mert az gyárilag lehet úgy,mert menet meg minden van benne
megnézem
Eredetileg egy cső a láncra vezeti belőle az olajpárát. Ha még megvan.
mert most nekem is jön 1 kicsit az olaj és ugyanott a kuplungbovdenen jön fel (legalább van olajzása a bovdennek)