Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!Ha van MSN-ed akkor vegyél már fel: zolihs02@hotmail.com
HElló!Tudnál még képet felrakni a mociról?
50 es af1 et keresek 80-85 ezerig a külsö karcok kisebb repedések nem számítanak.
Csak a motorja jo legyen.És ne kelljen rá 20-30 ezreket költeni.
Ide irjatok:
baggio0513@freemail.hu
123 -as Rotox Blokk hoz Generátor tekercset keresek, várom a hozzáértők segítségét. előre is köszönöm.
az már elkelt
Helló! rotax 123-as henger 25-ezer.csak honolni kell.
Helló! nézd meg a power nyelvet.nekem ugyanigy viselkedett a motorom és forditva volt benne a power nyelv.
szia, Berettyóújfalu.
Helló! A moci hol lenne megtekinthető?
köszi.de én ugy láttam hogy van ott 120-as ora is,vagy már elvitték.
89" Aprilia AF1 123 -as Rotox... Generátor tekercset keresek aki tud valamit, ajánlani vagy esetleg van neki felesleges pm me... köszi elörre is!
Mitas H15 130/70 17 dot 4705 gumi felnivel együtt 5e ft ha érdekel írj a keki@euromail.hu-ra
jaja,ilyen kupakom volt,csak zárt tetejű,aztán gondolkoztam h mit is csináljak
végül levágtam a tetjéből 1 kicsit és már nyitott is lett a teteje mint a tiednek ráhúztam a csövet és a végét meg bele dugtam abba a kis lyukba ami a lánc felett van

köszönöm a segítséged
AF1 futura 50 eladó.
Ár: 160e Ft
06 30 595 7126
Még véletlen se hasonlítanám a fogyasztását egy nála sokkal gyorsabbéhoz, csak nem tudom mennyit eszik egy ilyen motor gyárilag és érdekelne. Most hekkeltem az akkukhoz az összekötő vezetékeket. Ma megpróbálom elkészíteni a tartó konzolokat az akkukhoz és akkor hamarosan tudok egy videót mutatni róla menet közben.

Üdv: Márió
van egy ilyen kupakom ha kell
Helló!
Árulsz még ilyen gyujtásokat?
Esetleg forgó vagy állórészt is tudsz szerezni?
üdv, ZOli
Hát vedd ki az olajfelöntő kupakot, és csavard be helyette a csöves kupakot. Vagy neked nem úgy van? Nekem ott egy nagyobb luk volt, belecsavarva egy műanyag kupak, amin volt egy csőcsonk, arra kellett egy csövet húzni. Így: http://bikepics.com/pictures/4...
megnéztem azt a kivezetést vagy mit,és rájöttem h mi a baj
nemrég volt ugyanis blokk cserém,nézem a régi blokkot megtalátam a kiveezetést csövestől mindenestől
nézem azt a blokkot ami jelenleg van benne=a kivetés helyén egy olajfelöntő kupak van,ha annak a helyére tenném a csövet akkor meg túl nagy a lyuk (nem összekevertem a 2 felöntőt,jobbról néztem a kis lánckerék felett)

akkor most mit tudok csinálni?
mert az gyárilag lehet úgy,mert menet meg minden van benne
oks,köszi
megnézem
A blokk jobb oldalán a kislánckerék felett.
Eredetileg egy cső a láncra vezeti belőle az olajpárát. Ha még megvan.
Sziasztok! '90-es af1-re keresnék bal tükröt! Ha van vkinek eladó, azt megköszönném.
nagyon köszi a helpet, akokr el lesz dugulva mert a szint tuti h jó, ennyire értek hozzá:)
jelenleg csak 200ig skálázott van(de ha lefested vagy letakarod a 120 utáni részt jó lehet:))
az hol van a vátó szellőző?vagy honnan tudom meg h eldugult-e?le kell vennem a deknit?
mert most nekem is jön 1 kicsit az olaj és ugyanott a kuplungbovdenen jön fel (legalább van olajzása a bovdennek)