Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kuplungar; elsőfékkar; elsőfékmunkahenger O gyűrű (ha nincs megyek SKF); műszerfal kpl. konzollal és spirálokkal; 2db küllő hátulra / vagy komplett hátsófelni (fék, fogas, tengely, gumi nem kell); indexek; első lámpa izzófoglalat...
Eddig ezek lennének?
Sok siker hozzá !

Kiváncsi leszek milyen lesz ha kész lesz .
Várjuk a fejleményeket. És ha tudod, tedd minél lejjebb az akkukat! Esetleg a motor is mehetne lejjebb... Vagy a hasa alá egy akku...
hömérö csak vagy az a tartó is?
ok az jó ár érte!
van egy blokk nélküli vázam
Hát, gondolom azért van rajta a robbantotton, mert szükség van rá. Annyira szerintem nem alá megy az, még ha mögötte is van jelölve, gondolom a primer váltótengely belecsúszik a kuplungkosárba elég hosszan. De aztán nem tudom. Én tennék bele, ha már így ottvan. Méreteket sajnos nem, nem Rotax123-as vagyok.
ZZ eRiX-hez van valamid? RX fórumon érdeklődtem de nagy a csend.
huha, miben vagy benne?
Rieju RS1-est átvarázsolni elektromosra...komoly..
nem láttam még ilyet
3?
ée menyibe adod?
nekem is van vízhőfokmérőm ha érekel
Háát..

Először is pucold ki, és állítsd be a kipuffszelepet. Mert attól simán tud torpanni, ha rossz.

Ha ez nem jön be, akkor a tűhelyzeten próbálnék okoskodni... Először dúsítva, mert lehet azért, mert sokat kap, vagy keveset. De előbb dúsíatsd, nehogy baj legyen.
hello viz hö méröt eladod külön?:)
Üdv!

Jöttem beszámolni az elektromos motorról. Megvannak az akkuk, a motor és a vezérlő. Hamarosan üzemkész állapotba kerül.

Üdv: Márió
hogyne tudnám
csak a csapszeg az 1 alap dolog a dugóhoz
Hu de okos vagy!
Tudod a tűgörgő az csapszegen van rajt nem?
Most akkor mi a baj?
Felső csapszeg?
nem tűgörgő?
Figy, ha küldesz a-mailben egy címet, feladom a pénzt postán, és akkor te meg feladod nekem a hengert meg a dugót. Jah ugye gyűrűk vannak hozzá? És esetleg felső csapszeg?
Ez is piac!
Estét! Hihetetlen,de eladóak!
Valakinek pneumatikus powere, power alkatrészei van eladó?
Na épp ezt akartam kérdezni, hogy ez jelölve lesz? De megelőztél... :D
Köszi!