A trafó működőképes, úgy szedtem ki, hogy még elötte mentem a motorral!
Nem kacatokat, hanem működőképes és felújított alkatrészeket adok el! A posta árában van garancia!
125/50 váz +blokk(rotax 123)(50es vámpapíros) 5ezer ft
tank+ 2 oldal burkolat 6ezer ft
kupufogó 3ezer ft
lengővilla 2ezer ft
membrán +szívócsonk 3ezer ft
henger 2ezer ft
Újra jöttem picit offolni... Sajnos még mindig nincs donor a villanyprojekthez. Most találtam Rieju RS1-et 95-öst. Ez valami Aprilia koppintás(mert ezt mondták páran)? Valaki kérem homályosítson fel! Hogy kell kiejteni a nevét, ismeri valaki közelebbről?
Üdv: Márió
Nemtudom hidegen nem pörgetem:D oké akkor az felejtös. Kerestem neten katalogust de nem találtam olyat ami használható lenne. ez egyébként egy replika lenne ez a moci. Akkor a 10-es az sok?
hát az azt leneti hogy az egy 5 ös hőértékü gyertya azt most felejtsd el:D azal ne is cosdálkoz h nem jó:S max hidegen még fel nen melegszik a gyertya:S
kb 10 ms:D (lehet sokat mondtam)
Oké. Az biztos hogy most szar gyertya van benn mert dpr5e-s gyertya van benn. Tehát a gyertyacsere az tuti. addig viszont ugy vettem észre nincs is értelme nekiálnom amig ez nem történt meg. Amugy annak is örülnék ha az enyém csak 11000 igy is elpörögne:D de ez jelenleg csak 8-8500.:S
bocsi nem láttam hogy nincs külön olajzás az viszont hiba ha 1:30 as keveréket cisnálsz neki vagy 1:25 öset azal sem lesz baj csak jót tesz .. de semiképp ne használj így motorféket:S mert benzinel együt megy az olaj és motorféknél uyge csak alapjáratnak megfelelő benya/olaj van... a mcoi meg pörög xal kevés az olaj..:S nekem füstöl mint barom mert pumpa maxon dolgozik .. rá álítotam amit csak tud nyomja + benyában is olaj/ricinus de viszont az is igaz h nekem 13.500 ig húz a moci:)
semmi köze a benzin levegő keveréknek az olajzáshoz mert nem az uszóhoz kel mennie az olajnak hanem a szívócsonkba és ha a külön olajzás be van álítva akkor nem lesz para ...egyébként nem az a gyári gyertya bele amit te leírtál az 10 es hőérték és az nem jó bele ha utána nézel a moci leírásának ngk 8 nemtom mi kel bele mondtam.... de azt is mondtam h midnenki mást mond de elv a leírása a motornak és a motor katalógusa csak jobban tudja már mint gyertya katalógus az 1 dolog h mi van neked benne
Jo rendben!
na és 1 olyanba hogy egyszer teszük fel a pénzt meg a cucot!
nem akarok a számlárol pénzt szedni!
olyanba bene lenél?
olcsóbb lene a posta !
ugy jo lene neked?
A tankba keverve az olajat nagyobb a veszélye hogy szegény keverékkel megakasztod!
Beállítás szempontjából nem gond, de szerintem kevés a 40-es keverék, én 1:33-ba keverem, és a pumpa is annyit az nyélgázon gyárilag.
Avval talán nem lesz gond de ezt eddig nem mondtam olajpumpa hiba miadt a tankba van keverve, minta a jo öreg simokban. tutommal 40es keverékkel kel mennie. ez igy nem gond beálítás szempontjábol?
A trafó működőképes, úgy szedtem ki, hogy még elötte mentem a motorral!
Nem kacatokat, hanem működőképes és felújított alkatrészeket adok el! A posta árában van garancia!