Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8000ft az ára küldj smst az adatlapomon lévö számra névvel cimmel stb.. és hnap feladom...
akkor a karbon?
A középső elkelt már
esetleg csere nem érdekel a középsőre, ha kell küldök képet e-mail be hogy mik vannak!
Sziasztok!

Meg tudja nekem mondani valaki hogy ez micsoda?
A karbon 8000ft a középső 10000ft baloldali is 8000ft
hello, engem érdekel! mennyibe adod a karbont? de az ezüstüsét is ird le! köszi
Végdobot valaki?
neked is!
helo nekem van benzinszintjelzőm csappal együtt! ha érdekel irj e-mail!tilla91@freemail.hu vagy MSN (adatlapomon)
-blokra

+ hengerre *
és ha valakinek zsüksége lenne egy hövejezésre váró 123 mas rotax blokra(125cc) az írjon ki mit ad anyiért viheti e-mail: levimeno@gmail.com
köszi a választ még 1X srácok:) de viszont lenne még 1 kérdésem! valakinek esetleg benzinszintjelzős (izó van csak) benzin csapja nincsen? mert itt olvasgattam és látom h létezik ilyen ez ló lenne a sintesi hez is? vagy ha valakinek lenne ötlete h hogy lehetne meg csinálni?!
Boldog, egészséges és sikerekben gazdag új évet szeretnék minden márkatársnak kívánni így utólag is!

Ja és persze olcsó benzint és széles utat!
Kecskeméten az olajdepóba

http://www.olajdepo.hu/index.p...

Vannak akciók is és akkor még olcsóbbak is lehetnek. De szerintem nem vészes az áruk akció nélkül sem!
Háát az attól függ, mi kell! Motoroikusan, elektronikusan kb minden van. Akár új, akár bontott.
Ellenben ami spéci europa, az bajos. Ilyen a műszerfal, a lámpa, az ülés, a faridom.

Km óra spirált legolcsóbban úgy vehetsz, ha ép a háza, akkor besétálsz egy ilyen robeszos boltba a régivel, és keresel egy oylat, aminek a bélhossza, átmérője megegyezik a régivel. Megveszed, és a belét beleteszed az eredeti házba. Így 1500-2000 Ft körül meg lehetett úszni. Persze a robesz ház nem stimmel, de mindegy is.
A hozzávaló macerásabb, pláne, hogy többféle létezett. És nem elég a csavarok átmérője, mert menetemelkedésben is van különbség!

Benzin szint jelző. CSak egy lámpa van neked is? Vagy mutatós? Ha lámpa, akkor egy egyszerű úszó van a benzincsapon! Azért is villog be gyakran, mikor már viszonylag kevés van benn. Kiszerelve a benzincsapot, meglátod az úszót. Két vezeték kell a csapba csatlakozzon, ha eredeti, de gyakran cserélték. Persze tartalék állásos a csap, így nagy jelentősége nincs. Persze ha le nem szedték róla a kis szivornyát, mert akkor elveszett a tartalék.
És merre veszed? Még az olajboltomba se tudom jobb áron :(
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy aprilia AF-1 europa 125 menyire lehet alkatrészt szerezni? Én ahogy nézegettem megegyezik a 125-ös futurával. Km óra spirál kéne illetve hogy működik ezekben a benzin szint jelső? Várom válaszokat
köszi a segítséget:) B.U.É.K.
Köszi!
Én ezeket használom és nekem nagyon bejöttek az áruk sem vészes!

Váltóba: Castrol Actevo X-tra 4T 10W-40 1L 2400-2700FT
Benzinbe: Castrol Power1 Racing 2T Full Synthetic 1L 2300-2700FT

B.U.É.K
Sziasztok! mien olajat ajánlotok af1 be ami olcsó és télleg jó is? mert a motul 800 meg 750 egy nagy hulladék szeritnem. és drága is!
Sziasztok!

Valaki tudna nekem szerezni 89' -es AF1 50 sintesi hez service manual-t és robbantot ábrát? Vagy ezeket hol keressem?

Előre is kösz! Mindenkinek Boldog Új Esztendőt!
hali!

én Kecskemét mellett lakom, nem tudom személyesen agy posta?
0630-435-1769

ui:további aprilia és motor alkatrészek honlapomon:

http:\\zz4.5mp.eu

üdv:Zoli