Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, köszi!

Milyen árba vannak a c4-es csapágyak?

előre is köszi!
Hello!

A ki-be mozgatás tuti, hogy csapágy.A főtengely alapba nem tud mozogni mivel a csapágy belső falán felütközik.Mivel 70-es hengered van C4-es csapágyat vegyél.Sztem japán csapágyat vegyél, de jó az nsk is.HA azt akarod hogy halk legyen vegyél műanyagkosarast, de akkor a blokkot ne melegítsd összerakáskor.

Üdv!
Sziszi
Hello!

Hát sajnos ezekről már lecsúsztál.A hengert kedden postáztam az indexekre meg már le van fixálva a vevő.Hőgomba a hengerrel együtt elkelt.

Üdv Sziszi
Helló!

Indexeket mennyiért adod (2 db kéne ) előre!
A hengered mennyire ép? dugóval, gyűrűvel, meg a többivel mennyi lenne?
Van-e hőgombád, amit a hengerbe kell belecsavarozni ami adja a jelet a hőmérőnek?

Előre is kösz!
Sziasztok!

Nemsokára szét kell húzni a blokkomat, mert már a csapágyak nem a legjobbak!

Az lenne a kérdésem , hogy milyen márkájú és milyen árkategóriájú csapágyat érdemes bele venni? A motor Aprilia AF-1 50 sintesi (70 es hengerrel)
A gyújtás felőli résznél a lendkereket ki-be tudom mozgatni egy kicsit, az mitől lehet? a csapágyak miatt vagy a főtengely miatt? A csapágyaknak még nincs nagy hangjuk.....

Előre is köszönöm!
rotax 123-as hengerszettem van eladó! működőképes!
és még van 1 szívócsonkom is, 28-as karbihoz való!
érdeklődjetek!
stra3@freemail.hu
06306271220
Eladó Mikuni TM 34 síktolattyús karburátor.

Érd.:20/376-2293
ez egy nicasilos henger lesz, mert csak ott vannak ilyen méretek "B" 53,98 és az "A" az alapméret 53,97 egészen 54,02-ig századonként növekszik.
Meg kell mérni a hengert pontosan mérőórával és ahhoz a mérethez kell illeszteni a dugót (illesztés 0,05-0,06 mm).
Ha ezt meg tudod oldani akkor megvan a méret, és tudsz bele dugót rendelni, ha nem akkor elküldheted nekünk a hengert és dugóval együtt kapod vissza.
A képen a dugó méretei cikkszáma és az ára látható
www.Citybike.hu
Cagiva Prima R,6 sebis eladó, 120e Ft.
Ha érdekel,írj itt,v email/msnem: bojtorbalint@freemail.hu
teló: 0630/3855381
Hello mesterek!

Kis segítségre volna szükségem!
AF1 125-ös dugattyúra lenne szükségem, honnan és milyet tegyek bele?
Rotax henger az elég jónal tűnik nem karcos és nincs válla. Ami most volt benne az vertex B 53,98-as de lötyög a hengerbe (gyűrű nélkül) . Van ötletetek?
Köszi!
hy van eladó vadi ujjjjjj spirálházam sintez, sport pro!
Hello!
sziklaszilard@msn.com

Írj rám és küldöm a képet!
Képet tudnál kűldeni? meg valami elérhetőséget...email/msn és megbeszéljük. Köszi
Köszönöm a tanácsot. Megpróbálom valahol.
Ha a spirál háza ép, sétálj be egy robogósboltba, és nézd meg, nincs-e valamely robesznak olyan átmérőjű, és hosszú spirálja, mint neked! Gyakran talál az eber, és közel van, és mondjuk 1500-2000 Ft....
Tegyél fel képet róla!
Hello!

Sajnos spirál nincs mert abból nekem is csak egy volt, de az kellett az Europamra.Ára 3000 ft.Spirált a cma-motor.hu-n tudsz venni!

Üdv Szilárd
Üdv! A műszerfal mennyi lenne? és a fordultszámmérőhöz van spirál is?
Üdv! műszerfal mennyi lenne? és a fordulatszámmérőhöz van spirál is?
Hello!
Van ilyenem akár komplett munkahengerrel is!
Ha érdekel írj:sziklaiszilard@icnmail.hu
AF-1 Futura alkatrészek eladók!(Rv6 blokk 50-es váz)

-Váz+ az összes idom
-Benzintank
-Indexek
-Rv6 blokk(állítólag megfordult a főtengely és a fogaskerekek körül vmelyik törött)
-Műszerfal(km óra hiányzik belőle)

Ha nem talál vevőre egyik alkatrész sem akkor kuka vagy méhtelep lesz belőle. Ez olyan ahol a vevő mondja az árat!

Képeket kérésre küldök!
Hát én nemtudom mi a rák lehet az meg hogy van e benne nekem mondták aki szerelte hogy az szar és azért nincs viszatöltésem:S de akkor nemtudom mi lehet a baja!
Te mi a rák az a visszatöltés panel?
Fesszabályozó? Mert ha igen, nem igaz, ha akartál volna, még nem kaptál volna...
Szewasztok! Senkinek semmi ELADÓ visszatöltés panele?:S:(
Ok majd szólok!De majd később ha nem veszik meg!Akkór streetfighter motort csinálok belőle!