125/50-esként használt aprilia af1 váz megmaradt alkatrészei egyben sürgősen eladó. Bármilyen célra! Nekem most helyre van szükségem azért adom igyahogy van. tehát ahogy a képeken is látható úgy eladó. 10eft-ot kérek érte! Szállitás méretei miatt inkább személyesen de ha máshogy nem megy akkor talán tudom küldeni is!
Háát nemtudom. Nekem nagyon szoros volt ez a felhasított acél. Ugya elvileg így is van tervezve, hogy rettenetesen szorul benn. Hja, és ugye nekem nem eresztett, ergó nem voltam rákényszerülve.
Az én Af1-emben is rv6 blokk volt és csak berúgó volt rajta!
Most nem tudom, de ahogy néztem van rv-ben is önindítós...nem tudom
Ránézésre,mivel nem értesz hozzá onnan tudod megállapítani hogy am vagy rv hogy az am blokkon nem a hengeren van a szívótorok,már azonnal a forgattyúsházba szív!
AF1 -et '92be gyártottak utoljára. AM blokkos talán lehet, nekem a kicsiről nincs túl sok infóm, de szerintem abból is van csak berúgókaros. Örülj neki, súlytakarékosság! :)
A vízpumpa lapátkerekét? Dehogynem! Vagy kiütöd azt a felsiccelt csapot, ami rögzíti, vagy kifúrod. Igenám, de a járókerék műanyag, a csapot kiütni nem tudod, mert mincs hol felfektetni, hogy kiüsd, vagy kiprésld, és olyan kemény, hogy a fúró nem akarja vinni. Cserébe a műanyag járókereket könnyű eltörni.
De te nem a fogaskoszorút akartad levenni? Igaz, abba is ilyen tiftek vannak... Megjegyzem minek léevenni? A régi lendkerék sérült, a szerzett bontott meg enduróé?
Nekem meg szimmeringszett hozzá, de mivel jó volt, és a járókereket leszedni lehetetlen küldetésnek mutatkozott, nem piszkáltam :D Másnka se nagyon ajánlanám azt a stift kiütést :D
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:
Mekkora szélességű gumma megy fel egy 50-es egylengőkaros af1-re? Mostani gumi: Hátul: Dunlop k505f 110/80
Elől: 100/70
előre is köszi
Az ára 150000ft.
Már eladtam az összes cuccot,közte az ülést is!
Üdv
Most nem tudom, de ahogy néztem van rv-ben is önindítós...nem tudom
Ránézésre,mivel nem értesz hozzá onnan tudod megállapítani hogy am vagy rv hogy az am blokkon nem a hengeren van a szívótorok,már azonnal a forgattyúsházba szív!
Már eladtam egybe az egészet.
De te nem a fogaskoszorút akartad levenni? Igaz, abba is ilyen tiftek vannak... Megjegyzem minek léevenni? A régi lendkerék sérült, a szerzett bontott meg enduróé?
Megvan még az Alkatrész AF1 ed?