Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kell 110/70 17-es használt, a hyo első gumiját olcsón megszámítom :)
Van külön index relém ami tutti müxik. 1eft az ára
Úgy látom ott van egy index relé..... Müködik még? Mennyit kérsz érte?
van ilyen ülésem ha érdekel.
Sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy:

Mekkora szélességű gumma megy fel egy 50-es egylengőkaros af1-re? Mostani gumi: Hátul: Dunlop k505f 110/80
Elől: 100/70

előre is köszi
Heló!
Az ára 150000ft.
125/50-esként használt aprilia af1 váz megmaradt alkatrészei egyben sürgősen eladó. Bármilyen célra! Nekem most helyre van szükségem azért adom igyahogy van. tehát ahogy a képeken is látható úgy eladó. 10eft-ot kérek érte! Szállitás méretei miatt inkább személyesen de ha máshogy nem megy akkor talán tudom küldeni is!
Helló

Már eladtam az összes cuccot,közte az ülést is!

Üdv
Háát nemtudom. Nekem nagyon szoros volt ez a felhasított acél. Ugya elvileg így is van tervezve, hogy rettenetesen szorul benn. Hja, és ugye nekem nem eresztett, ergó nem voltam rákényszerülve.
Én kiütöttem a stiftet.Kicseréltem a szimeringeket,meg a gumigyűrűket.Persze törés nélkül. :D (eltartott egy ideig,de én voltam az erősebb)
(Forgattyúsházba szív mindegyik csak ennek a karburátor nem a hengeren van)
Köszi szépen a segitséget.
Hát köszi azért...kár érte....Most pedig elég fontos lenne.
Az én Af1-emben is rv6 blokk volt és csak berúgó volt rajta!
Most nem tudom, de ahogy néztem van rv-ben is önindítós...nem tudom
Ránézésre,mivel nem értesz hozzá onnan tudod megállapítani hogy am vagy rv hogy az am blokkon nem a hengeren van a szívótorok,már azonnal a forgattyúsházba szív!
AF1 -et '92be gyártottak utoljára. AM blokkos talán lehet, nekem a kicsiről nincs túl sok infóm, de szerintem abból is van csak berúgókaros. Örülj neki, súlytakarékosság! :)
Amikor vettem azt monták,hogy ez is AM blokkos mundjuk nem nagyon értek hozzá,hogy mi a külömbség 95-ös a motor.Köszi amugy a válaszodat.
Nemigen.. Az RS 50 től elvileg van. De az már AM blokkos, nem RV.
Igen 50-es de azokon nincs?
Hali
Már eladtam egybe az egészet.
A vízpumpa lapátkerekét? Dehogynem! Vagy kiütöd azt a felsiccelt csapot, ami rögzíti, vagy kifúrod. Igenám, de a járókerék műanyag, a csapot kiütni nem tudod, mert mincs hol felfektetni, hogy kiüsd, vagy kiprésld, és olyan kemény, hogy a fúró nem akarja vinni. Cserébe a műanyag járókereket könnyű eltörni.
De te nem a fogaskoszorút akartad levenni? Igaz, abba is ilyen tiftek vannak... Megjegyzem minek léevenni? A régi lendkerék sérült, a szerzett bontott meg enduróé?
és nem tod hogy lehetne leveni egybe?
hello meg van a munkahenger aszt 8000 ért adom
Nekem meg szimmeringszett hozzá, de mivel jó volt, és a járókereket leszedni lehetetlen küldetésnek mutatkozott, nem piszkáltam :D Másnka se nagyon ajánlanám azt a stift kiütést :D
Esetleg mert 50-es?
Hello
Megvan még az Alkatrész AF1 ed?