Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy! Eladó a motorom alkatrésznek vagy felujításra! 60ezer pénz! Megvan szinte mindene 1-2 apróságot leszámítva, hibái vannak. Motorja viszonylag jó, karbit kell cserélni vagy beállítani, müxik vele csak nincs alapjárat meg nehezen indul, ha rárakom a légszüröt akkor meg nempörög ki. Főtengelycsapágyat és főtengelyszimeringet kábelköteget cserélni kell, az irányjelzőkapcsoló gomb hiányzik, bovdenek is cserések! Ami nincs meg: gyujtáskapcsoló kábelköteg egy része, fordulatszámmérő spirál, müszerfalvilágítás és visszajelzők, gyári légszűrő! Kormányt és fejidomot ami a képen van nemadom hozzá! Az összes idomot (gyári fejidomot), gyári lámpáját, irányjelzőket adom hozzá, de a fejidom nem fekete! Plexi is van. Váz, kerekek, fékek, idomok, müszerfal, meg alapjába véve a blokk se rossz ha kicseréled a fötengecsapágyat-szimeringet. Kuplung uj benne. Asszem mindent leírtam. Ha esetleg érdekel alkatrésznek vagy felujitási alapnak vegyél fel msn-re,de ne hivj.
mit takar ez a komplett szett mi van benne? képet küldj lécci meg gondolj ki nekem egy árat iss köszike (af1 sp. v nemtuom h ugyan az mindegyek) szevaa!
125/50-es af1 sport pro bontásra! a képen látható motorrol van szó, mindene eladó, érdeklődj bátran! de tudok más alkatrészeket i af1-hez nem csak ez van bontásra! érdeklődni az adatlapomon lévő elérhetőségeimen ide a forumra nem biztos hogy tudok válaszolni!
Szevasztok!

Pár hete hozzámkerült egyik ismerősöm 50es gépe, amin teljesen elment minden villamosság. Első körben szeretném ellenőrizni a gyújtáskapcsoló bekötését, de én pontosan nemtudom, hogy melyik szín hová megy. Ha valakinek lenne egy kis szabadideje, és megnézné a saját motorján hogy melyik szín, melyik számozáshoz csatlakozik, azt nagyon megköszönném! 92es gépről van szó egyébként.
aprilia af1 régifajta müszerfal kompletten,eladó
3000FT!

aprilia powernyelv,rotax 123ba,több db 3000/db

rotax 123 komplett váltó:5000Ft

rotax 123 víztérfedél:2000Ft

rotax 122-123-127 szívócsonk,28as karbihoz 1500/db

rotax 123 blokköntvénypár:2000Ft

rotax 123 önindító: 4000FT

rotax 123 bendix:3000ft

aprilia af1 replica 125 hátsólámpa: 1500ft

aprilia af1 futura 125 segédalváz,faridommal 4000ft

06705540998
gilera@vipmail.hu
Az légtelenítési hiba! Nem a főfékhengeré!
Üdv!Af1 europe-hoz hol lehet lendkerék lehúzót venni?Egyik oldalon találtam ducati lehúzót(19x1) az szerintetek jó lenne hozzá?
Ha esetleg van valakinek egy felesleges akkor azt megvenném tőle!
Előre is köszi!
Áhh,jó tudni. Bár az enyémmel nincs minden rendben,mert nem akar lefolyni az olaj.
Pedig gondoltam rá,hogy Zoliét megveszem,de ha ez jobb..
Örülj neki! A külön tartályos újabb, jobb, kevésbé hajlamos elfosni magát!
Komplett szettem van. Erre még nem gondoltam,hogy mennyi lóvé :)
=)
Haver nézett af1-et magának csak nincs oldalidom hozzá az neked van v mennyi pénzbe lenne egy nem baj ha festésre szorul:D
Szia! 3000.-ért a négy darab. Az újfék m.7000. A használt5000.
Ááá nincs gond
Majd ha lesz kedvem és időm,akkor összenézem a blokkot.Télen meg lefestetem az idomokat,amit pluszba vannak.
Hát haver eladta a mocit részletre de nem fizettek neki és mikor visszakapta kibaszásból gondolom ezt csinálták vele! Robbantott ábrám van nekem is csak nemtudok másban segiteni sorry:S!
Jaja,értékelem is. :D
Nos,elkezdtem újból széthúzni... levettem pár dolgot,meguntam,és ugyan úgy ott áll az asztalon.
Épp most néztem rgvzoli eladó fékmunkahengereit.. Nekem csak egy sima műanyag tartályos van.Vagyis,nem ilyen,nem tudom,mi a szakszó erre.
Kühüm megjegyzem jópáran megpróbáltak segíteni. De elég nehéz ügy egy feldobott alátét "rajza" alapján megmondani hova való. Elvégre a lexikonokat a polcon tessék keresni!

És amúgy is! Vélhetően jópáran innen össze tudnák legózni neked a blokkot, ha odaviszed nekik kosárba, összekevert alkatrészekkel. De így kiragadott alkatrészt a nélkül, hogy összepróbálhatná az ember....

Egyéként végül egybe van?: Ki is próbáltad? Vagy az elmúlt pár hétben csak rágódtál, hogy most mi legyen?
Mennyi az index db-ja... Mennyi a fékmunkahenger(az uj is meg a használt is)
Mire akarod cserélni?
Háááááááááááááááááát! 3000. a 4db! Mit szólsz?
A lófaszt... :D Hol vette azt a motort?Én nem az ócskásnál vettem.
Mellesleg meg senki nem tudott egy normális választ adni,pedig ez AF1 fórum... 1 valaki válaszolt,ő is csak annyit,hogy a váltótengelyre...
Esetleg érdekel valakit?AF-1 1990.Új acélpersely,új dugó,felújított főtengely,frissmüszaki(20011.08.)!11kw papírokkal!
hay

mennyibe adnád az indexeket?
Jól néz ki a vas!Nekem tetszik!
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy olcsó AF1 kipufogódob?

Köszi
Szia!

Küld el légyszíves az e-mail címemre a telefonszámod és megbeszéljük, mert engem érdekel. Előre is köszönöm!
e-mail: bonarenato@freemail.hu

Üdv,