Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha érdekel valószinűleg tudok majd neked rsből alkatrészt az átalakitáshoz! Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
Hát lehet én leszek az első ilyen aki eltudja mondani hogyan kell ezt megoldani hiszen lehetséges hogy belefogok ilyenbe! De azért köszi!
Már többen megoldották, de nem tudom hogyan! Elképzelhető, hogy egyszerűen csereszabatos... De sajnos mivel eddig max olyan tulaj járt itt, akinek kicserélték, de nem ő, így nem tudni tapasztalatokról...
Halihó mindenkinek!
Van valakinek forrása polini hegerhez tömítésre?
hunbalazska@citromail.hu
és mindenképpen érdekel a henger és hengerfej van hozzá? Ja és hogy postán eltudod-e küldeni? Jah meg hogy feltudom-e tenni az enyémre vagy kell valami átalakitás? Mert az enyémen 50ccm es volt meghogy birja-e a főtengő vagy kell új? Mert új csapágyak lesznek meg szimeringek!
Hello!
A henger jó állapotban van a dugattyú is. Egyik haverom megnézte és akkor törött el nála sikeresen a gyűrű,de kiszedett állapotban.ha adsz egy e-mail címet küldök képeket is!5000-6000 ft-ért a tied lehet!
A kérdésem a következő: Az Rs 125 hátsó lengővilláját bele lehet e tenni az af1 futura125 lengő villája helyet?És hogy?
Eladó minarelli am3as blokkom!
új dugóval gyűrűvel..
önindítós! gyujtást adom hozzá!
üzemképes állapotban!
35000ft.
e-mail:lebar14@freemail.hu
tel 06203386215
Sziasztok!
Elcserélném Suzuki TR50 Street Magicem AF1-re.
49cc, 2ütem, fekvő henger, léghűtés, 7 lóerő, 3000km-ert futott, kifogástalan költségmentes állapotban. Suzuki/Morini blokk, Kokusan gyújtás, Mikumi karburátor, Enkei felnik, Bridgestone gumik. Minden alkatrészen (made in Japan) felirat nem Kínai vacak. 2500km-nél kapott egy új gyertyát, légszűrő tisztítást és nemrég egy új variátorszíjat. Teljesen tuningmentes a gyári folytások is benne vannak. Így a végsebessége 65km/h. Nagyon jól gyorsul nagyon húz csak a CDI leszabályoz hegynek fel hegynek le 65km/h.
Semmi gondom nincs vele nagyon tuti kis gép csak nem AF1 akárhogy szidtam a régi gépet mikor megszivatott valamivel most hiányzik.
Ha valakit érdekel elcserélném NEM LELAKOTT! AF1-re.
Képet az adatlapomon találtok róla.
Vagy itt egy videó mire kiépes a kis vadállat .
Videó
Érdekel le tudnád fotózni hogy megnézzem köszi!és mennyi kerül?
Nem,még nem próbáltam.Még nem raktam a helyére a blokkot..Azt majd pár hét múlva.. :D
Mennyibe lenne a henger? De a dugattyú jó állapotba van?
Szaisztok van egy eladó AF1 es em 125s 50s papírral biztosítással.
Új hajtókar dugó gyűrű, új fényezés. Jól néz ki megbízható jól lett összerakva. Irányár:210 ezer ft tel:30/470 5203 Petikee1@hotmail.com
Hello!
Nekem van eladó fékolaj tartályom!
Szeva! Érdekelne ez a cucc! Mostmár tudsz valami pontosat rólla? köszi!
hello a fékolaj tartályt nem adod el:
hellosztok nincs véletlenül valakinek fékolaj tartálya kis kicsi műanyag kupakos előre is köszi
Szerintem jó lesz így. Ha nem, akkor 180°-al arréb. De így logikus! Ki nem próbáltad?
Nem sokat írtatok az elmúlt napokban.Trakee,a súlyt úgy csináltam,ahogy mondtad,a dugó a felső holtponton van,a súly meg alul. kb 180°.
Úgy is mondhassuk....
safsa
más néven gyújtás alap lap?
Rotax 123 generátor állórész vagy gyújtás állórész.
CSak úgy van? VAgy leszedted, csak nem tudod micsoda?
helló egy kérdés mert még anyira nem értek a motorokhoz hogy ez mi?