Elvileg én tudok, vadi úja, nem gyári hanem ház ikészitésű de sokkal stabilabb mint a gyári. holnap tudok pontosat mondani róla. ára:10eft ha érdekel akkor csörögj vagy irj rám! Ja és 3hónap csere garancia
A felujitás annyit takar hogy 2 teleszkóp szimering és olaj lett benne cserélve, rajta van az alsó kúpgörgöcsapágy is csak azért nem látszik mivel a vázból kilett szedve a a kúpgörgöcsapágyháza és rácsúszott azért tünik ugy mintha 2 golyós csapágy lenne
Legközelebb légyszíves a válasz erre gombot használd, úgy tuti észreveszem.
Nos, azért tudni kéne, pontosan milyen AF1-ről van szó! Mivel vannak különbségek! Az első szérián még két benzincsap volt, az egyik a vázra szerelve, a másik a tankon, hogy mikor leveszik el lehessen zárni!
Aztán jott a kétkörlámpáson az egycsapos rendszer, a műanyag tankoson meg már a felfogatás is más.
Nekem kétkörlámpás replica van, gyári csappal, annál szerintem a simsoné amúgy kisebb, igaz, ez is el tud akadni a vázban fehajtáskor, ha nem figylek.
Jó lenne egy képet látni a motorról, illetve a problémáról, hogy hogy is akad el.
Amúgy Bikepicsen lehet találni rengeteg fotót, nagy segítség tud lenni...
szia trakee.sajnos az első a hallandinál repedt meg a másik pedig a csapnál folyik ráadásul nem tudom felhajtani a tankot meert beakad a csap.tudna valaki felrakni egy képet eredeti csaprol.köszi.
Köszi az infokat!
Már kezdem kapisgálni...
Remélem hamar meg tudom csinálni és végre mehetek is vele, mert épphogy megcsináltam a RAVE/power szelepet, meg is állt alattam.
Nos. Ez az "ugyan olyan" kühüm... szakszerű megfogalmazás!
Ellenben tény, hogy a csatlakozó menete a fémtankos verziónak egyezik a simsonéval, de a Pannóniával, MZ-vel is!
Ellnben ha új csapot rendeltél, akkor nehéz elhinni, hogy ugyan úgy a karnál folyat. Sokkal inkább a csatlakozócsonknál, ahova tartozik egy tömítés, ileltve előfordul, hogy az alu hollander elreped, az is csereszabatos a simsonnal (egyik olala jobb, másik balmenetes, tessék rá figyelni!)
Sőőt a csaptömítés replica esetében is csereszabatos a simsonéval!
Szia!
Amiben más: lengőkar, felmegy rá a 140-es gumi, teleszkópok, idomok, festés, hátsó ülés
meg vannak futurák amiknek acéllemezből van a tankja, az én sport promnak műanyag tankja van.
ja és a leglényegesebbet majd elfelejtettem: más a kormánykapcsoló is
sokan árulnak itt alkatrészeket pl.: zolko87 stb...
üdv
Sziasztok!
Nemrég vettem egy AF1-et, ami fújva van, de alatta látszik a gyári fény és olyan mint egy Sport Pro. Miben más a Sport Pro a többitől?
És hol nézzek hozzá egy lendkereket cakli-pakli?
Előre is köszi a segítséget
Van egy 80cc-s, de az egyik gyűrű el van törve.Nem menet közben tört el!ha érdekel képekert küldök a hengerről!
üdv:Sziszi