Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!
Van egy 80cc-s, de az egyik gyűrű el van törve.Nem menet közben tört el!ha érdekel képekert küldök a hengerről!
üdv:Sziszi
Sziasztok!
Ha valakinek van eladó rv6 os blokkhoz hengere dugattyúval érdekelne! Az a lényeg, hogy ne legyen belehúzás a hengerbe!
Köszi: Balázs
Elvileg én tudok, vadi úja, nem gyári hanem ház ikészitésű de sokkal stabilabb mint a gyári. holnap tudok pontosat mondani róla. ára:10eft ha érdekel akkor csörögj vagy irj rám! Ja és 3hónap csere garancia
VENNÉK viszatöltés panelt af1 sport proba!
Sziasztok!

Négy hete egyszer már ellopták, de előkerült. Most újra elvitték, de már aznap este soroksáron hajtottak vele.

Múlt hét kedden ellopták a X.ker.-ből: Vadi új fényezésű, elég feltűnő fekete-piros Aprilia Af1.

Esetleg, ha látná valaki szóljon... nem hiszem, hogy még egyben van... de hátha...

Kösziiiii
Hümm én képet készíteni nemigen tudok.
A motor otthon, én siófokon, ráadásul letakarva elrakva van, fél éve ki se hoztam onnan.
De ezt találtam:
http://bikepics.com/pictures/1...
http://bi
kepics.com/pictures/4...
ennek szerintem csaka tekerője más, nekem nem ilyen
http://bikepics.com/pictures/2... az enyém ilyen (sőőt ez, mert a saját képem)
Aham! Értem! Hát ha jó is, akkor nem sok az a pínz érte szerintme...
A felujitás annyit takar hogy 2 teleszkóp szimering és olaj lett benne cserélve, rajta van az alsó kúpgörgöcsapágy is csak azért nem látszik mivel a vázból kilett szedve a a kúpgörgöcsapágyháza és rácsúszott azért tünik ugy mintha 2 golyós csapágy lenne
Segitsél már légyszi mert a bikepécsen nemtaláltam benzincsapot.előre is kössz.
szia.nekem a vázon van egy vastag lemez odahegesztve.lehet hogy az a bűnös.képet majd késöbb küldök róla.
Legközelebb légyszíves a válasz erre gombot használd, úgy tuti észreveszem.

Nos, azért tudni kéne, pontosan milyen AF1-ről van szó! Mivel vannak különbségek! Az első szérián még két benzincsap volt, az egyik a vázra szerelve, a másik a tankon, hogy mikor leveszik el lehessen zárni!
Aztán jott a kétkörlámpáson az egycsapos rendszer, a műanyag tankoson meg már a felfogatás is más.
Nekem kétkörlámpás replica van, gyári csappal, annál szerintem a simsoné amúgy kisebb, igaz, ez is el tud akadni a vázban fehajtáskor, ha nem figylek.
Jó lenne egy képet látni a motorról, illetve a problémáról, hogy hogy is akad el.
Amúgy Bikepicsen lehet találni rengeteg fotót, nagy segítség tud lenni...
Mit jelent a "frissen felújított"?
És mit keres két mélyhornyű golyóscsapágy a kormánytengelyen? Hol a kúpgörgős?
Dellorto 34es karbi 9900-
34-es szívócsonkkal 11900-
Eladó frissen felujitott első futómű kompletten, ugyahogy a képen is látszik. ára:15eft
125-ös af1-é volt 38mm-es becsúszószárú
akit érdekel irjon!
szia trakee.sajnos az első a hallandinál repedt meg a másik pedig a csapnál folyik ráadásul nem tudom felhajtani a tankot meert beakad a csap.tudna valaki felrakni egy képet eredeti csaprol.köszi.
Ja és köszi, hívlak ha nem találok itt felém!
Köszi az infokat!
Már kezdem kapisgálni...
Remélem hamar meg tudom csinálni és végre mehetek is vele, mert épphogy megcsináltam a RAVE/power szelepet, meg is állt alattam.
Ha érdekel tudok neked fogaskoszorús lenkereket hozzá!
adatlapomon az elérhetőségeim!
Nos. Ez az "ugyan olyan" kühüm... szakszerű megfogalmazás!

Ellenben tény, hogy a csatlakozó menete a fémtankos verziónak egyezik a simsonéval, de a Pannóniával, MZ-vel is!
Ellnben ha új csapot rendeltél, akkor nehéz elhinni, hogy ugyan úgy a karnál folyat. Sokkal inkább a csatlakozócsonknál, ahova tartozik egy tömítés, ileltve előfordul, hogy az alu hollander elreped, az is csereszabatos a simsonnal (egyik olala jobb, másik balmenetes, tessék rá figyelni!)
Sőőt a csaptömítés replica esetében is csereszabatos a simsonéval!
Nekem meg futura replicám van...Az meg ugyan az,mint az SP. :D
Valaki tudja,hogyan kell állni annak a "balance"súlynak és a főtengelynek?
Szia!
Amiben más: lengőkar, felmegy rá a 140-es gumi, teleszkópok, idomok, festés, hátsó ülés
meg vannak futurák amiknek acéllemezből van a tankja, az én sport promnak műanyag tankja van.
ja és a leglényegesebbet majd elfelejtettem: más a kormánykapcsoló is
sokan árulnak itt alkatrészeket pl.: zolko87 stb...
üdv
Sziasztok!
Nemrég vettem egy AF1-et, ami fújva van, de alatta látszik a gyári fény és olyan mint egy Sport Pro. Miben más a Sport Pro a többitől?
És hol nézzek hozzá egy lendkereket cakli-pakli?
Előre is köszi a segítséget
magában a csap folyik,a karnál ereszt nem akar zárni rendesen,ezért gondoltam a szimszonét mert kivülröl dettó ugyan úgy néz ki.
de át lehet építeni am6ra, nem?
AF1be nem volt gyárilag AM6