szeva! Régota megvan a motorod? vagy nem rég vetted? Nem lehet hogy kibaszásból valaki belerakta hogy vmi baja legyen a blokkodnak? Haverom a motort ugy vette meg hogy nem volt benne olaj és a blokkba raktak vmi cserépdarabokat, a tankba meg sima benzint és homokot...:S
Sport prom van! Annak alul van valahol nem? Haver mondta h ugyan ugy 12v és neki van és kérdezzem meg :D természeresen ha van vkinek elado és jo meg veszem:D kösz szépen!
Szia! A moci így egyben 130. papirosan 160. Hátul új gumi van rajta, motorikusan nincs szegelgetve szép erős hangja van. Minden müködik rajta. Egy kicsit foglalkozni kell vele,mert nincs használva!.... Kérdezz!
Küldök képet az RX-ről, hátha így könnyebb...Szóval ezt gondoltam egy 50 es kerékkel megoldani, mert az első kerék küllői pont fordítva vannak.
Viszont persze nincs szinte semmi alkatrészem, úgyhogy mindent meg kell vennem, ha meg akarom oldani.
A teleszkóp megcserélése nagyon jó ötlet, csak ahhoz meg szerintem a féktuskót kell kicserélnem jobbosra, az meg drágább egy fokkal mint a kerékcsere. Bár annyi előnye lenne, hogy csak a féktuskó-távtartó lenne a sufni-tuning, ami már így is az, a többi pedig eredeti maradhatna.
Ha van még jó ötlet, más alternatíva, akkor szívesen fogadom.
Elég kusza egy kérdés volt, de jó, kihámosztam. A válasz nem!
Az 50-es, és 125-ös Af 1 a nevében egyezik, és hasonló a kialakításuk. Gondolom pont a balos féktárcsa miatt szeretnél arra asupermoto RX-re 50-es kereket. De ez nem fog összejönni. Érdemesebb lenne megvizsgálni, hogy van a fékfelfogatás, szimmetrikus-e a villaszáron, hátha a két villaszárat felcserélve megfordítható a kerék!
SOS kérdés. Szerintetek az 50-es AF1 féktárcsa lyukköre megegyezik a 125-ösével? (Régi 7 küllős keréké)
Nagyon fontos infó lenne, mert nekem bal oldalra kellene szerelnem egy tárcsát 50-es kerékre, a 125-ös RX-re, 125-ös AF1 féktárcsával. A mostani jobb oldali felfogatású AF1 125 felni ugyanis, csak úgy ment bele, hogy fordítva van az elsőkerekem.
A kereklámpáson a tankfelfogatás előtt. (az ülés előtt közvetlenül) Szerintem a futurán is arrafele.
Ellenben ezt a kérdést meg se akarom hallani, hogy a simsoné jó-e bele. esetleg Mz dugattyú, Jawa hajtókar meg henger nem kéne rá?
szevasztok! nincs visszatöltésem és azt mondják hogy a töltö panelom szart be! Ez hol találhato? simsoné beleszerelhetö? vagy valakinek van elado? köszi
szerintetek az lehetséges, hogy a mostani 4 sebis váltóm fogaskerekeit rátenni egy 6 sebis furulyára és az 1,2,3,4 sebi az a régimből való ás a maradék 5,6 az meg az uj váltóból? és akkor sztem elég hosszuak lennének a sebességek. Persze ezt egy rv6 os blokkba. Tehát ugy értem hogy a 6 sebességből az első 4 et az t kivenni és betenni helyére az én 4 sebimet és akkor még ott lenne az 5,6.
Szeva! Most értem haza! Ne haragudj de még nem adták fel:S tudom hogy nem erröl volt szó! Én kérem elnézésedet! Hétfön megy sürgöségivel! Bocsi szép napot!
Azért kérdeztem, hogy véletlenül nem szimmetrikus-e midnen a féknél, hogy meg lehessen fordítani. Bár jellemzően sajnos nem, de hátha.
Viszont persze nincs szinte semmi alkatrészem, úgyhogy mindent meg kell vennem, ha meg akarom oldani.
A teleszkóp megcserélése nagyon jó ötlet, csak ahhoz meg szerintem a féktuskót kell kicserélnem jobbosra, az meg drágább egy fokkal mint a kerékcsere. Bár annyi előnye lenne, hogy csak a féktuskó-távtartó lenne a sufni-tuning, ami már így is az, a többi pedig eredeti maradhatna.
Ha van még jó ötlet, más alternatíva, akkor szívesen fogadom.
Az 50-es, és 125-ös Af 1 a nevében egyezik, és hasonló a kialakításuk. Gondolom pont a balos féktárcsa miatt szeretnél arra asupermoto RX-re 50-es kereket. De ez nem fog összejönni. Érdemesebb lenne megvizsgálni, hogy van a fékfelfogatás, szimmetrikus-e a villaszáron, hátha a két villaszárat felcserélve megfordítható a kerék!
SOS kérdés. Szerintetek az 50-es AF1 féktárcsa lyukköre megegyezik a 125-ösével? (Régi 7 küllős keréké)
Nagyon fontos infó lenne, mert nekem bal oldalra kellene szerelnem egy tárcsát 50-es kerékre, a 125-ös RX-re, 125-ös AF1 féktárcsával. A mostani jobb oldali felfogatású AF1 125 felni ugyanis, csak úgy ment bele, hogy fordítva van az elsőkerekem.
Előre is köszi!
Ellenben ezt a kérdést meg se akarom hallani, hogy a simsoné jó-e bele. esetleg Mz dugattyú, Jawa hajtókar meg henger nem kéne rá?
szerintetek az lehetséges, hogy a mostani 4 sebis váltóm fogaskerekeit rátenni egy 6 sebis furulyára és az 1,2,3,4 sebi az a régimből való ás a maradék 5,6 az meg az uj váltóból? és akkor sztem elég hosszuak lennének a sebességek. Persze ezt egy rv6 os blokkba. Tehát ugy értem hogy a 6 sebességből az első 4 et az t kivenni és betenni helyére az én 4 sebimet és akkor még ott lenne az 5,6.
szerintetek ez kivitelezhető?
Az apriliámat elviszik holnap az egészet 30ezerért.Szóval már nem aktuális.De ha még se viszik el akkor majd írok.