Ilyen. Én szedtem szét, hogy lásd milyen jó állapotban van valamint nem érdekem, hogy hasznavehetetlen alkatrészt adjak el.
Ha kell hívj fel! (hétközben csak du 5 után vagyok elérhető)
0630/6963423
Segitségeteket kérném. A Mitómban elment az inditó rellé és állitolag kompatibilis az AF1 '-ével valaki tunda képet küldeni h h néz ki illetve h van e vaalkiek eladó?
Az 1-es biztosan megvan,azt hiszem a 4-es is.
De amikor oda tettem az alátétet,(ahogy a rjaz is mutatja) akkor nem tudtam rácsavarni az anyát,mert nem volt hely,nem ült minden a helyére.
Ááá,dehogy későő,köszi szépen!
Esetleg még meg tudod mondani,mi a 4-es és az 1-es?
Így legalább csak a kuplungot szedem le,és a blokkot nem húzom szét :D
fontos hogy sport pro-é legyen? mert ha nem akkor van egy hasonlóm amit te kivansz sintezi motor-é volt valamikor.ha megfelel ez is akkor nagyjából összeirom hogy mi van rajta és akkor hogy árban mennyi lenne. jah van külön központi telóm is. gyári sport pro-é hibátlan illetve sima af1 telóm az is szint ugy jó állapotúm
elmondhatod, van egy ismerősöm aki talán meg tudja csinálni... de érdekelne hogy kb mennyi lehet az uj , mert ha nem nagy tétel akkor veszek egy újat....persze ha drága akkor egyértelműen megcsináljuk. A bovdenház jó nincs baja csak ki van szálasodva a bowden. (a bowden 2 részre megy szét. Nekem az olaj pumpánál lévő ment szét. )
erre szülj egy árat:
elsővilla hátsóvilla váz,kerekek(végülis egy guruló futómű) kormánycsutkákkal,lábtartó3szögek,,első hátsó fékrendszer.
tehát segédváz,idomok,müszere,elektromosság,blokkalkatrés
z,semmi nemkell,csak egy guruló futómű.arra mondj nekem árat,ugy hogy beleszámolod magát a vázat,meg anélkül is.
Keresztkérdés:kp-i rugostag van egyáltalán ?mert elég lapi a valaga,ha van és jó,azis kéne.
Ne horrort mondj.üdv
Ha van némi forrasztócined, gázlámpád, kis kézügyesség, meg a régi bowden háza használható, akkor 100 Ft-ból megoldható! (nomeg némi kézügyesség) Ha a bowdenház kuka, akkor mondjuk 500-ból. Ha érdekell, és valóban megcsinálod, elmondom hogy kell!
Valaki nem tudná véletlenül az első félolajtartály szintellenörző csavarjának méretét?
Előre is köszi