Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cs

a dugot mennyibe vetted?meg honnan?mert nekem is 70-es és ideje lenne cserélni még mielőtt nagyobb baj nem lesz....
szerintem ugyanannyi kell bele, annyiban különbözik a sima af1é hogy 38as a szár, sport pronak 40es. szóval 450-470 ml
Hy valaki mondja már meg mennyi olaj kell AF1 első teleszkópjaiba vagy ugyanannyi mint RS-be?
Nekem polini és malossi szett volt rajta!És az hogy "így néz ki" nem határoz meg semmit mert nekem is hasonló volt "kívülről" csak mindenhol polini felirat volt meg kicsit termetre nagyobb volt!(főként belül)Megjegyzem nem lesz olcsó mulatság hogyha megcsinálod te is ilyenre!Nekem még rá volt téve egy 21 es dellorto karbi akkor hozzá vettem fúvókakészletet!Malossi szívótorok membrán!Főtengely!Szóval gyűjtögesd a pénzed
Helló!
Igen ezen 50-es henger van gondoltam én is nagyobbra de anyagi vonzata miatt letettem róla.A szétszerelés meg a festés nem volt sok idő, a csiszolás amivel sokat szenvedtem. :)
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a rotax123-as blokkba jó-e a 15W-40-es motorolaj? Olyanom van itthon és már előakarom szedni a motort tavaszra csak előtte leakarom cserélni az olajat! Sürgős lenne a válasz előre is köszönöm
hali visszavonva egy cagiva mitora kéne valahogy ugy kéne megcsinálni hogy cagiva prima 50 vagy nemtom
Hali
Szerintetek az 50-nes af1-em központi telóját szét lehet szedni aztán felújítani, friss olaj meg szimering vagy ezeket nem lehet megbontani másik kell?
Akkor nézd meg jobban azt az alaplapot! Én még olyat nem láttam, amin legalább pár fokot ne lehetett volna állítani! Pedig szedtem szét sokmindent!
olyan típusú felirat kellene mint djklein-nek van vagy vmi másabb stílusú ?
Rendben van! úgy mégis mondj egy méretet h mekkora legyen és hogy milyen színű
hello az lenne a lényeg hogy olyan vagy olyasmi legyen mintha gyári lenne hát abban az időben nem vltak tulságosan bonyolult minták!hát azt meg hogy mekkora nemtom kb ahogy kiférne az neki hogy ((Aprilia Af1 50)) kb igy kéne!ha tudnál segiteni az jó lenne köszi hello
Hát attól függ hogy mekkora és hogy mégis milyen mintázatú 50-es felirat.
hello annak örülnék menyiért csinálnál nekem egyet igaz kb 4db kéne!
Hello ha érdekel akkor én tudok neked csinálni rá matricát.
Helló nekem van 1 af1 70 esem vertex dugót vettem bele 2 éve és azóta semmi baja eléggé bírja a kiképzést:D
Hello! köszi,a tiédben 50-es henger van?
láttam a videód,az alvázat jo sok időbe telhetett ujrafesteni...
Én is fel akarom az enyémet újítani ilyen modon,csak én nagyobb hengert szeretnék rakni rá...nem lesz olcso.
hali a farkára honnan sikerült olyan 50-es matricát szerezni?
és mennyibe fáegy 50-es km/h mérő?
Mondjuk az enyémen 50-es festés meg 50-es km óra van de nem tudom mennyire hatná meg a helyi szerveket ha összefutnék velük.
Az a baj ezzel, hogy egyáltalán nem néz ki 50-esnek. Még 125-nek is nagyocska. De szerintem ez abszolult rendőrfüggő. Ha szemét belédköt ha rendes akkor elenged. Nállunk van olyan aki mindenbe beleköt. De van olyan is aki annyit mond: legközeleb ne forduljon elő mehet tovább. Intézkedéskor minden rendőr maga itéli meg mit csinál. Büntetéskor a bírság min .összege 3000 max. aszem 30.000Ft. A rendőr a helyszínen dönti el mennyit szab ki vagy esetleg feljelent tök emberfüggő. Ezt így megmondani nem lehet. Van aki mosolyog egyet, van aki szemétkedik.
hát mondjuk a városi közlekedés annyi lenne hogy suli oda visza nyáron meg túrázás ha időm engedi meg berekbe minden nap!
azoknak a köcs karcagi rendőröknek semmisem tetszik!
már volt rá példa
meg kisvárosba úgyis megtudják és aztán lehet fizetni
honnan veszed?
karcagon nem:D