Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia nekem van 2db gyári indexem af1-re! ha érdekel írj!
Pont egy ilyen gépet csinálok nemrég vettem meg hozzá a cuccokat ugyhogy vágom mit merre...
Persze hogy lehet!
es ilyen szimerringeket lehet hozzá kapni? mert a többi az megoldhato csak ez mar kicsit macerasabb..
Gumik tuti csere már igy képröl láccik h szar valoszinü még gyári az elsö... Szimmeringek tuti, teloszimering teloolaj , láncszett, legalább egy uj dugó,fékbetétek fékolaj!, stbstbstb...
elvileg ugy tették le h ment,szal gondolom semmi baja kicsit megkell mozgatni uj ulés azt go,latom neked ilyened van velemenyed mi rola? fogyasztas,végsebesség neked mennyi? problemas moci? azé kérdezek ennyit me elég bizonytalan vaok meg ebben a motorvetelemben...thx elore is
hát nem tudom nehéz, motorja átfordul?
sztem menthető. de költeni kell rá az biztos, sok apróság van ahogy elnézem. motort biztos újítani kell.
Ennek az lenne a legjobb ha van rá időd hogy savartól csavarig szétszedni.
hat türelmem az van meg még egy honap mire jo ido is lesz addig összerakom am igy nezz ki most...nem a legjobb de majd jo lesz szerintetek?
sztem ennyiért, ha alkudsz 5 ös még alkatrészbe is megéri, de ha meg is tudod csinálni, vagy csináltatni is nem 240-be leszel olcsóbban lesz egy jó motorod amit tudod hogy biztos jó, mert te csináltad csak sok munka, meg türelem.
hat ja legalabb szerelni megtanulok de annyiert megeri vki szerint?
Ha más nem, szerelni megtanulsz rajta.
hát 50 lenne de alkudhato es neten ami jo belole az olyan 240...szal nem toom h megeri sztetek...ja es kint allt sajna..de nem veszes az allapota igy keprol
Sziasztok. Rotax 123 as blokhoz alkatrészek eladók( elektronika és henger nincs). Valamint Sport Pro alakatrészek is eladók. Olcsó árakon a kimaradt alkatrészek. atimaister@citromail.hu
sztemm ha négy évet állt akkor a szimeringek már lehet gatyák,
kérdéses hogy hol állt, meg hogy mennyi az ára attól is függ megéri-e
szevasztok...en uj vagyok még ebben a motoros temaban de szeretnek venni egy aprilia af1 sintesi replicat, a problémam a következö vele...olcson adjak meg stb csak a moci 4 eve all egyhelyben es a lanctanyert is ledobta magarol de megvan hozza a masik,szal lenyegeben annyi lenne a kerdesem h majd ha megveszem ako mire figyeljek oda mi szokott elromlani rajta surun stb mire erdemes figyelni egyaltalan megeri e 1989es evjaratu,es ezt tanulo motornak szannam.tapasztalatok varom mindenkitol,segitsetek lécci,elore is köszönöm szépen,szevasztok
Szia,indexem már nincs!
Szia nekem kellene két darab gyári index AF1-re.
Előre is köszi a segítséget!
érdekelne van-e valakinek elsö oldal idoma?
mert nagyon érdekelne
nem tudjátok hol lehetne venni lazer sisakhoz olcsón plexit?
nem kell hogy eredeti legyen csak jó
Egyébként ha a motorjához kell valakinek 1-2 alkatrész az szóljon,akad még 1-2 dolgom a motorhoz!Power mágnes,alaplap,olajpumpa,elsö-sárvedö,farokidom(spor
tpro)amúgy meg kérdezz rá és megnézem van-e
Srácok ki van halva a fórum,vagy mindenki motorozik?
CSöcs
valakinek nics első lánckereke eladó af1 50 re asszem 14-es a gyári 13 mast szeretnék!
esetleg '86
tudtommal '86-'88 ig gyártották ezta fajtát, bár lehet, hogy '88 ban már csak az újabb forma volt a régi műszerfallal...
Hümm remek kis motorok ezek!
Van egy jó állapotban lávő azonnal felszerelhető AF1 hátsó lábtartóm(párban) ! Akit érdekel írjon! Az ára: 4000Ft
Én vagyok a Vaterás Vertex-es.
Ha előre utalod a vételárat én is állom a postát!
Wössner, Prox, Vertex én ezt a három márkát ajánlanám, a meteor-ról nem nagyon hallottam.