Gumik tuti csere már igy képröl láccik h szar valoszinü még gyári az elsö... Szimmeringek tuti, teloszimering teloolaj , láncszett, legalább egy uj dugó,fékbetétek fékolaj!, stbstbstb...
elvileg ugy tették le h ment,szal gondolom semmi baja kicsit megkell mozgatni uj ulés azt go,latom neked ilyened van velemenyed mi rola? fogyasztas,végsebesség neked mennyi? problemas moci? azé kérdezek ennyit me elég bizonytalan vaok meg ebben a motorvetelemben...thx elore is
hát nem tudom nehéz, motorja átfordul?
sztem menthető. de költeni kell rá az biztos, sok apróság van ahogy elnézem. motort biztos újítani kell.
Ennek az lenne a legjobb ha van rá időd hogy savartól csavarig szétszedni.
sztem ennyiért, ha alkudsz 5 ös még alkatrészbe is megéri, de ha meg is tudod csinálni, vagy csináltatni is nem 240-be leszel olcsóbban lesz egy jó motorod amit tudod hogy biztos jó, mert te csináltad csak sok munka, meg türelem.
hát 50 lenne de alkudhato es neten ami jo belole az olyan 240...szal nem toom h megeri sztetek...ja es kint allt sajna..de nem veszes az allapota igy keprol
Sziasztok. Rotax 123 as blokhoz alkatrészek eladók( elektronika és henger nincs). Valamint Sport Pro alakatrészek is eladók. Olcsó árakon a kimaradt alkatrészek. atimaister@citromail.hu
szevasztok...en uj vagyok még ebben a motoros temaban de szeretnek venni egy aprilia af1 sintesi replicat, a problémam a következö vele...olcson adjak meg stb csak a moci 4 eve all egyhelyben es a lanctanyert is ledobta magarol de megvan hozza a masik,szal lenyegeben annyi lenne a kerdesem h majd ha megveszem ako mire figyeljek oda mi szokott elromlani rajta surun stb mire erdemes figyelni egyaltalan megeri e 1989es evjaratu,es ezt tanulo motornak szannam.tapasztalatok varom mindenkitol,segitsetek lécci,elore is köszönöm szépen,szevasztok
Egyébként ha a motorjához kell valakinek 1-2 alkatrész az szóljon,akad még 1-2 dolgom a motorhoz!Power mágnes,alaplap,olajpumpa,elsö-sárvedö,farokidom(spor
tpro)amúgy meg kérdezz rá és megnézem van-e
esetleg '86
tudtommal '86-'88 ig gyártották ezta fajtát, bár lehet, hogy '88 ban már csak az újabb forma volt a régi műszerfallal...
Hümm remek kis motorok ezek!
Én vagyok a Vaterás Vertex-es.
Ha előre utalod a vételárat én is állom a postát!
Wössner, Prox, Vertex én ezt a három márkát ajánlanám, a meteor-ról nem nagyon hallottam.
sztem menthető. de költeni kell rá az biztos, sok apróság van ahogy elnézem. motort biztos újítani kell.
Ennek az lenne a legjobb ha van rá időd hogy savartól csavarig szétszedni.
kérdéses hogy hol állt, meg hogy mennyi az ára attól is függ megéri-e
Előre is köszi a segítséget!
mert nagyon érdekelne
nem kell hogy eredeti legyen csak jó
tpro)amúgy meg kérdezz rá és megnézem van-e
valakinek nics első lánckereke eladó af1 50 re asszem 14-es a gyári 13 mast szeretnék!
tudtommal '86-'88 ig gyártották ezta fajtát, bár lehet, hogy '88 ban már csak az újabb forma volt a régi műszerfallal...
Hümm remek kis motorok ezek!
Ha előre utalod a vételárat én is állom a postát!
Wössner, Prox, Vertex én ezt a három márkát ajánlanám, a meteor-ról nem nagyon hallottam.