na leszedtem a hengert végre......hát ugy tünik ezt nemrégen hüvelyezték meg mert a hónolási karcok még látszanak a henger falád...a dugattyúm elkenődött mint állat..
ki mit ajánl milyen dugattyut vegyek bele hol és mennyi az ára?
70-nes hengerfejet keresek af1 emhez, meg üres jelző kapcsolót ha van valakinek szóljon kössz.
a képen látható hengerm van nekem is (tudom nem túl jó a kép)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tudja-e véletlenül, hogy a Sport Pro-ba milyen hosszú fékcső kell az első fékhez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Helló!
99%, hogy a gyertya hőértéke alacsony volt és egyszerűen elolvadt.
Tévedés nem, minden gyújtás fix!
Több típus van, van olyan is amelyik állítható!
nem tudom nem huztam még le a hengert mert tul ideges lettem,de nem vagyok benne biztos hogy volt már szétszerelve a moci
egyébként milyen dugattyút vegyek bele?
mi a legjobb ár/érték alapján?,
nem tom most jött hozzám a paripa és meg sem fordult a fejemben a rossz hőérték de a gugattyu kipufogó oldali széle tünt el
azóta nem indul be csak néha a kipufogón durranegy sunyit........
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem
Szert tettem egy ilyen Rotax motoros apriliára és ma sikerült összehoznom hogy elolvadjon benne a dugattyú is meg a gyertya is...van ötletetek mitől lehetett?
segitsetek léci mert nem tom hogy az elözö tulaj mit csinált a mocival!
de a teleszkop tartoja amivel a hátso vilához fogatod anak igy kell lenie vagy forditva?
Ha jól tudom nem árt az erősített főtengely, valamint előfordulhat bizonyos hengerszetteknél hogy hosszabb hajtókar is.
Pinkmotors-nál van....
ki mit ajánl milyen dugattyut vegyek bele hol és mennyi az ára?
ugyan ugy mint a robogoknál!
a képen látható hengerm van nekem is (tudom nem túl jó a kép)
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tudja-e véletlenül, hogy a Sport Pro-ba milyen hosszú fékcső kell az első fékhez?
Előre is köszönöm a segítséget!
99%, hogy a gyertya hőértéke alacsony volt és egyszerűen elolvadt.
Tévedés nem, minden gyújtás fix!
Több típus van, van olyan is amelyik állítható!
egyébként milyen dugattyút vegyek bele?
mi a legjobb ár/érték alapján?,
szal max ha nem jo valamilye a gyujtásnak!
azóta nem indul be csak néha a kipufogón durranegy sunyit........
Lenne egy kérdésem
Szert tettem egy ilyen Rotax motoros apriliára és ma sikerült összehoznom hogy elolvadjon benne a dugattyú is meg a gyertya is...van ötletetek mitől lehetett?
de a teleszkop tartoja amivel a hátso vilához fogatod anak igy kell lenie vagy forditva?