Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali szerintetek egy aprilia af1 et (125) gondnélkül lehet 50eskén használni?
Helló.
Ha jól tudom nem árt az erősített főtengely, valamint előfordulhat bizonyos hengerszetteknél hogy hosszabb hajtókar is.
Hello! a 80-as henger szettet elbírja a gyári főtengely? vagy azt is cserélni kell?
Wössner!
Pinkmotors-nál van....
na leszedtem a hengert végre......hát ugy tünik ezt nemrégen hüvelyezték meg mert a hónolási karcok még látszanak a henger falád...a dugattyúm elkenődött mint állat..
ki mit ajánl milyen dugattyut vegyek bele hol és mennyi az ára?
Hello!Az elsö kép lenne a jó,csak nekem pont a blokk,váz,lengövilla összeszerelési része kellene!
bocs! akkor a leg több af1ben és rotaxban egy féle képen tod be teni a gyujtást!
ugyan ugy mint a robogoknál!
Srácok van az a Repsol olaj,Competition 2T azt beleönthetem nyugodtan a vasba szerintetek?
70-nes hengerfejet keresek af1 emhez, meg üres jelző kapcsolót ha van valakinek szóljon kössz.
a képen látható hengerm van nekem is (tudom nem túl jó a kép)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki nem tudja-e véletlenül, hogy a Sport Pro-ba milyen hosszú fékcső kell az első fékhez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Helló!
99%, hogy a gyertya hőértéke alacsony volt és egyszerűen elolvadt.
Tévedés nem, minden gyújtás fix!
Több típus van, van olyan is amelyik állítható!
Nekem(meg még sok embernek is)Wössner dugó van benne!22e-Ft körül van az ára ,de szerintem elég jó cuccos!
nem tudom nem huztam még le a hengert mert tul ideges lettem,de nem vagyok benne biztos hogy volt már szétszerelve a moci
egyébként milyen dugattyút vegyek bele?
mi a legjobb ár/érték alapján?,
de ahogy a kolléga is monta a gyertya lehetet a szar!
nem akarlak le ugatni de a gyujtáson nem lehet álitani mer fix
szal max ha nem jo valamilye a gyujtásnak!
Rossz gyújtásbeállítás, rossz keverékbeállítás... Milyen dugattyú volt benn? Véletlenül nem Vertex?
nem tom most jött hozzám a paripa és meg sem fordult a fejemben a rossz hőérték de a gugattyu kipufogó oldali széle tünt el
azóta nem indul be csak néha a kipufogón durranegy sunyit........
Milyen gyertya volt benne? Valószínűleg rossz hőértékű. Megolvadt az elektróda, rácsöppent a dugattyúra és átégette nem?
talán nem volt jo a gyergya!vagy hidegen nyelezted!
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem
Szert tettem egy ilyen Rotax motoros apriliára és ma sikerült összehoznom hogy elolvadjon benne a dugattyú is meg a gyertya is...van ötletetek mitől lehetett?
segitsetek léci mert nem tom hogy az elözö tulaj mit csinált a mocival!
de a teleszkop tartoja amivel a hátso vilához fogatod anak igy kell lenie vagy forditva?
vagy ez!
ha ez jó akkor tok!
Szevasz!Azt szeretném megkérdezni hogy 125-ös Futura vagy Sport pro vázról nincs robbantott rajzod?