Leszeded a műanyag deklijét és van az állórészen egy jelölés, meg amit mozgat a gázkar azon is van egy jelölés. A kettőnek kb egybe kell esnie de inkább kicsivel több olajat kapjon.
Hello! Tudna nekem segíteni valaki hogy hogy kell optimálisra beállítani az olajzo szivattyut? Sok olajat kap és a hátso felnim tiszta olajpöttyös. Köszi.
Srácok,kellene nekem egy olyan adat(ha valaki megnézné megköszönném) ,hogy nektek a motor 6.-ban 4e fordulatnál mennyit megy?Mert rossz volt a km-órám és kíváncsi vagyok sikerült-e "megreparálnom"!Köszönettel BociAF1!
a karbi sokat számit! ha az elözö kipuf dupla lemezes volt vagy gyári akkor ahoz van be álitva a fuvoka méret! de ha az uj meg csont üres akkor jobban megy ki a cucc és azért több benzin is kell neki!
szal szerintem mindig csak egyel nagyobbal probáld ki azt ugy derülki hogy mejik jó neki!
Eladó rotax123-as hengerszett!
henger(perselyes henger,) vertex dugó-gyűrűk,csapszeg,tükörgö,hengerfej,vizterfedé
l és a henger alá a tömités amit kiszedtem.
érd:elérhetőségeim adatlapomon
Hello De ha beállíttatom az nem elég ? muszáj fúvókát cserélni mert mióta rajta van az új kipufogó rendszer csak dadog meg nem ad le akkor teljesítményt mint eddig a régi kókány kipufogóval ment mint a veszett fene. de most nemtom hogy levan fojtva vagy a karbi beállítása ennyit számít? köszi bye
De ha tudsz akkor gyere fel most vagy este szoktam lenni.
Üdv:Zoli
Nekem van ha érdekel akkor keress meg, elérhetőségeim adatlapomon!
van egy Af1 Futurám 125 ccm, hol lehet feltölteni a hűtőt vízzel?a tank alatti kiegyenlítőtartállyal? thx :)
szal szerintem mindig csak egyel nagyobbal probáld ki azt ugy derülki hogy mejik jó neki!
henger(perselyes henger,) vertex dugó-gyűrűk,csapszeg,tükörgö,hengerfej,vizterfedé
l és a henger alá a tömités amit kiszedtem.
érd:elérhetőségeim adatlapomon
Tudtok segiteni, hogy PHBH 28 karbihoz tuszelepet honnan tudok szerezni minel elobb? (elsosorban Budapest, vagy szekesfehervar/veszprem kornyeke)