Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezk a tipusok! ha érdekel, de küldök képet is!
nem kaptam semmit és nem is vett fel senki....
De ha tudsz akkor gyere fel most vagy este szoktam lenni.
Üdv:Zoli
írtam msn-nen
Szia!
Nekem van ha érdekel akkor keress meg, elérhetőségeim adatlapomon!
Sziasztok!Kellene nekem 91-es rotax123-hoz lendkerék meg müanyag fogaskerekek!
Leszeded a műanyag deklijét és van az állórészen egy jelölés, meg amit mozgat a gázkar azon is van egy jelölés. A kettőnek kb egybe kell esnie de inkább kicsivel több olajat kapjon.
Hello! Tudna nekem segíteni valaki hogy hogy kell optimálisra beállítani az olajzo szivattyut? Sok olajat kap és a hátso felnim tiszta olajpöttyös. Köszi.
Az enyém Dellorto 34 és 10.000 fonrint az ára,ha érdekelj vegyél fel msn-re vagy irj egy emilt!
az az a karbi érdekelne
helló engem érdekelne mekkorák és milyen árban?msn címed?
eladó még egy tank, tank sapka, zár üléshez, meg europához kormány! küldök képet ha kell!
melyik karbihoz mert le vok maradva!?
csak tuszelep kene :)
megy gyári légszüöt!
énis tok dellorto karbit orr vérzésig nem kell valakinek?
Ha már itt "járok" senkit nem érdekel a 34 Dellorto karbicsek?10 ezer magyar forint az ára csak most csak itt
Srácok,kellene nekem egy olyan adat(ha valaki megnézné megköszönném) ,hogy nektek a motor 6.-ban 4e fordulatnál mennyit megy?Mert rossz volt a km-órám és kíváncsi vagyok sikerült-e "megreparálnom"!Köszönettel BociAF1!
Persze ,hogy ott!
Szevasztok
van egy Af1 Futurám 125 ccm, hol lehet feltölteni a hűtőt vízzel?a tank alatti kiegyenlítőtartállyal? thx :)
a karbi sokat számit! ha az elözö kipuf dupla lemezes volt vagy gyári akkor ahoz van be álitva a fuvoka méret! de ha az uj meg csont üres akkor jobban megy ki a cucc és azért több benzin is kell neki!
szal szerintem mindig csak egyel nagyobbal probáld ki azt ugy derülki hogy mejik jó neki!
Eladó rotax123-as hengerszett!
henger(perselyes henger,) vertex dugó-gyűrűk,csapszeg,tükörgö,hengerfej,vizterfedé
l és a henger alá a tömités amit kiszedtem.
érd:elérhetőségeim adatlapomon
Hello De ha beállíttatom az nem elég ? muszáj fúvókát cserélni mert mióta rajta van az új kipufogó rendszer csak dadog meg nem ad le akkor teljesítményt mint eddig a régi kókány kipufogóval ment mint a veszett fene. de most nemtom hogy levan fojtva vagy a karbi beállítása ennyit számít? köszi bye
Sziasztok!

Tudtok segiteni, hogy PHBH 28 karbihoz tuszelepet honnan tudok szerezni minel elobb? (elsosorban Budapest, vagy szekesfehervar/veszprem kornyeke)
Azzal lehet nullázni a napi km számlálót. Persze ha nincs kókányolva!
Pucold ki a karbit, gyertyát, tolásra könnyen kell indulnia!