Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!
ha valaki tudna egy végdobot eladot kérlek szojatok:D elöre is köszi!
AF1-et 92-ig gyártottak
Hali! Egy kis segítséget kérnék! A tél folyamán nem indítottam be a motorom(AF1 Sintesi) és az aksi eléggé legatyásodott! Hiába tolom be olyan 1000-es fordulatig felnyög és ennyi! Nem akarok új aksit venni, mert sztem ha sikerülne beindítani akkor töltene!Mi tévő legyek? Segítségeteket előre is köszönöm!
csáó.keresek 125,rendszámos,lehetőleg 93-nál fiatalabb motort,normál állapotban 200-230e ft körül.
Üdv.

Ha valaki MOstanába meg akarna szabadulni az af1étől,akkor szoljon mert érdekelne de csakis ha kizárólag jóállapotban van és rendszámos :) Vagy Esetleg autocsere..
Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) Viszonylag Olcsón !érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
Ez nekem szól?
Helósztok azt szeretném kérdezni hogy nincs e valakinek aprilia af1 50 fékmunkahengere meg főfékmunkahengere!vagy abba szimering+karmanytyúk!előrre is köszönöm!
hy
Akinek van etx vagy tuareg hez önindítója szólhatna vagy épp 127 rotax szóljatok ha van valakinek mert mostmár felakasztom magam teljes mértékbe!:D
Szevasztok!
Ezen a képen ( http://images.forum-auto.com/m... ) látható o gyűrűnek kellene a mérete, amit a 22-es számmal jelöltek, tudtok segíteni?
köszi
Halihóóó!
Nagy bajban vagyok! van egy red rose mocim Rotax 123 blokkal
ééés a karburátorom ontja a benzint... méghozzá a beömlő csonknál ahova megy a benzinslag a csapról hiába huzom meg a csavart semmi... vetem hozzá másik szűrőt... azsem tömit
vettem tömítés garnitúrát abban egy kb odavaló tömítés volt de papírból... azzal sem tömit ha a szűrő elé alá tezsem akkor sem
tettem dupla szűrőt azzal sem... vki megtudná nekem mondani mi lehet a baj? milyen tömítés kell még oda? mert onnan tuti vmi még hiányzik... előre is kössz! jahh phbh 26 rs a karbi !
A Lámpát az alatta lévő csavarral lehet állítani ha szemből nézed a motort. Hogy neked mi lehet az a csavarható biz-basz azt meg nem tudom.
valaki megtudná mondani hogy miért van a km ora és a fordulatszám mérö köszt az a kis csavarhato bisz basz? azal lehet álitani a lámpát?:D
Ha mindenképp át akarod festeni, akkor fehér szerintem is.
De én inkább hagynám így, jól mutat az a zöld a fehér motorhoz. Az apriliák úgyis feltűnőek szoktak lenni :D
ha esetleg tudnátok elöre oldalidomot akkor szojatok pleas!
Müanyag tankos:S sztem a simsoné kissebb...de nem bizti:)
thanx! csak nagy volt a vita hogy fekete legyen!
Szerintem a fehér jobban mutat.
hello!
kéne egy kis segitség hogy milyen szin álna jol a sárvédönek?
fekete v. fehér?
Sziasztok!
Ha lenne valakinek termosztátja 50-es AF1-hez érdekelne.
Helló!
Itt talán találsz róla valami hasznosat.
service manuals
Ha olyan a csapja, mint a fémtankosoknak, akkor egy simson, vagy ahhoz jó utángyártott benzincsap tökéletesen passzol rá! Nekem a hollander menete volt beteg, egy simsoné pótolta.
pilisvörösvár!
vegyél fel msn re azt meg dumájuk!
Nekem van,küldtem egy emilt ott majd mindent megbeszélünk!