Hali! Egy kis segítséget kérnék! A tél folyamán nem indítottam be a motorom(AF1 Sintesi) és az aksi eléggé legatyásodott! Hiába tolom be olyan 1000-es fordulatig felnyög és ennyi! Nem akarok új aksit venni, mert sztem ha sikerülne beindítani akkor töltene!Mi tévő legyek? Segítségeteket előre is köszönöm!
Ha valaki MOstanába meg akarna szabadulni az af1étől,akkor szoljon mert érdekelne de csakis ha kizárólag jóállapotban van és rendszámos :) Vagy Esetleg autocsere..
Motor matricák készítését vállalok!( Egyedi igények szerint is) Viszonylag Olcsón !érdeklődni lehet emailen és msn-en is egyaránt.
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
Helósztok azt szeretném kérdezni hogy nincs e valakinek aprilia af1 50 fékmunkahengere meg főfékmunkahengere!vagy abba szimering+karmanytyúk!előrre is köszönöm!
Szevasztok!
Ezen a képen ( http://images.forum-auto.com/m... ) látható o gyűrűnek kellene a mérete, amit a 22-es számmal jelöltek, tudtok segíteni?
köszi
Halihóóó!
Nagy bajban vagyok! van egy red rose mocim Rotax 123 blokkal
ééés a karburátorom ontja a benzint... méghozzá a beömlő csonknál ahova megy a benzinslag a csapról hiába huzom meg a csavart semmi... vetem hozzá másik szűrőt... azsem tömit
vettem tömítés garnitúrát abban egy kb odavaló tömítés volt de papírból... azzal sem tömit ha a szűrő elé alá tezsem akkor sem
tettem dupla szűrőt azzal sem... vki megtudná nekem mondani mi lehet a baj? milyen tömítés kell még oda? mert onnan tuti vmi még hiányzik... előre is kössz! jahh phbh 26 rs a karbi !
Ha mindenképp át akarod festeni, akkor fehér szerintem is.
De én inkább hagynám így, jól mutat az a zöld a fehér motorhoz. Az apriliák úgyis feltűnőek szoktak lenni :D
Ha olyan a csapja, mint a fémtankosoknak, akkor egy simson, vagy ahhoz jó utángyártott benzincsap tökéletesen passzol rá! Nekem a hollander menete volt beteg, egy simsoné pótolta.
ha valaki tudna egy végdobot eladot kérlek szojatok:D elöre is köszi!