Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.
Ha van valakinek af1 125-ös mocihoz egyoldalas hátsó lengővillája olcsón jelezze. Festésre szoruló, ütött, kopott is érdekel csak olcsó legyen.
Köszi.
Mail:1780913@citromail.hu
szega! valaki tudna küldeni képet egy szétszdett elsö telorol vagyis rajzot? meg egy jo állapotu hátso lámpa bura kéne af1 s.p hoz képel köszi!
nem "megvágó"-nak szántam, de nem is érzem annak!
Ha GIBI-kénk szurja a szemed, ne nézddd...
Jah és nem neked írtam!
a hozzáértésről meg ne nyissunk vitát szerintem, ha nemtudok valamit megkérdezem! de ekkora zöldséget azért nembeszélek!
cs hát végülis ha tudok szerzni benzincsapot külön akkor okés....de az ugynéz ki hogy lesz.....mennyibe fájna nekem?meg hova valósi vagy?
Még a mi kis újfalui STRA-nk nagyon megvágó tud lenni néha!Attól független hogy nem ért hozzá kicsit se még annyira se mint te (pedig az nem sok)attól nem kel köcsögösködni vele!Neki ezt adták be az óra szempontjából és elhitte
km/h-nak mi köze az ütemek számához?
inkább indulj vele madarason....
1. meglátod a valós eredményt!
2. ha igaz, tuti megynered
mondjuk ugy vetem külön az orát! szal 2ütemre meg 4ütemre való! de azt tom hogy 120at ment az uj fogaskerékel
Vagy csak túl hiszékeny vagy. Egy 125-östől is szép ha valósan megy 160-at.
vagy csak a km ora nem jó?
160km\h egy 50af1töl nem rossz?
ebben igazad van!
Akkorát rak rá amekkorát akar. Nem komolyan írtam az előzőt, csak mint reklámszöveg.
huhh komám, szeritnem egy 10-essel benézted...
mert 85-ös hengerre rakott egy TZR-es srác 24-es karbit....
hello van egy tankom csak nincs rajta benzin csap sajna ha ugy kell meg beszélhetjük!
Lehet kicsit nagy lenne rá De nem kifejezetten az ő géposztályuknak irtam!
Elengedhetetlen kellék 70cm3-es tuning hengerekhez.
Valakit nem érdekel jó áron! egy Dellorto 34 karbicsek?
Köszönöm a segitségedet!
Ilyen szett volt nekem a motoromon!Csak Malossi szívótorokkal!Meg egy Dellorto 21 es karburátorral!Nagyon komoly volt elhiheted!
Atta a legjobb!
jobbulást neki
THX mégegyszer!
ha érdekell valakit tok egy nagyon profi szerelöt aki tényleg jol dolgozik és jok az árai is! nála meloztam és tapasztalatbol mondom!
Rs topikba nézz be!
plexije nicns senkinek?
alap hogy segitünk egymásnak!