Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Az 50-es af1 be is jó ez 20W40-es olaj?
Az AF1-hez a gyári adatok szerint:

Motorolaj: szintetikus kétütemű olaj
Váltómű olaj: SAE 20W40, 1 liter

kell.

Ha jól emlékszem az olaj összetétele itt nem lényeges a viszkozitása 20W40 legyen ez a lényeg, szal mindegy hogy ásványi rész vagy full szintetikus. Ha a viszkozitás mutatója egy olajnak 20W40 akkor a hőmérséklet változásra egyformán reagál attól függetlenül hogy ásványi eredetű vagy szintetikus. Egy 5W40-es olaj annyiban különbözik, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is híg marad hidegen jobban ken, de amint eléri az üzemi hőmérsékletet az attól kezdve a különbség eltűnik.
91-es
Szia! Elküldenéd nekem az 50-esekhez valót?:) mail címem: kzkukac@freemail.hu
5W35öset rakj bele szerintem!
Jah, és még annyit hogy hanyas évjáratú a motor?
Én ilyent használok már régóta nekem bevállt
Szia suzukirg
270ezer most az ára mivel nincs szezon! De részletekről sztem privátba beszéljünk ha érdekel!
Vagy esetleg ez?
Motul 10W40 hajtómű olaj
SAE 10W-40 TechnoszintetikusŽ váltóolaj
MOTUL technoszintetikus bázisú, különleges, többfokozatú, észter erősítésű, fokozott igénybevételnek kitett hajtóműolaj 2 ütemű sport és versenymotorokhoz külön hajtóműkenéssel.
Szabvány: API GL4
Kiszerelés: 1 liter
Üdv!Friss olajat akarok tenni a motorba,jelenleg Ipone Box2 van benne,de ez ha nem elég meleg, power felett csúszik vele a kuplungom!Néztem most motorba való olajat a nagyvason.Repsol rész-szintetikus 4T motorolaj (1 lit.)Csúcsminőségű rész-szintetikus motorolaj, négyütemű motorokhoz.
Nagyteljesítményű motorokhoz ajánlott.
Tisztán tartja a gyertyát és a kipufogórendszert.
Minősítés: API: SG, CCMC: G5, Honda Spec.
Viszkozítás: 10W-40
Kiszerelés: 1 liter
Szerintetek ez jó lenne bele?
Köszi a segítséget!
Heló striker! Nagyon jól néz ki az af1-ed.... Mennyiért adod el?
Bocs,de Tuareg nem érdekel.
Szia
Most tettem fel az enyémet nézd meg ha érdekel
Sziasztok
Van 1 Aprilia AF1 Replikám eladó akit érdekel erre a címre írhat: striker87@citromail.hu vagy hívhat a 06302969723-as számon
A motorol 1 pár dolog: A motor 1999-be lett forgalomba állítva ROTAX blokkos
320-as BREMBÓ tárcsafék elöl+ fém fékcső 240-es hátul
nagyszervíz után(600 km van benne) eladó nagyon erős motorral
sokminden új benne és rajta pl: új VERTEX duplagyűrűs verseny dugatyú
új power szelep bovden új légszűrő új NGK gyertya új 9 A/h akkumulátor
95%-os Bridgestone gumik új carbonos visszapillantók zöld helyzetjelzők vannak benne,
fényvisszaverős felnicsík új üléshuzat.Annyi hibája van hogy kicsit karcos az oldala de nem mélyen és nem nagyon látszik! Egyedi kipufógóhanggal áprilisig van rajta műszaki
Ja, azt lehagytam, hogy ez csak az alapokat írja le, és azt hiszem, hogy olasz!
Most küldöm! Egyébként srácok megtaláltam az 50eshez valót is, itt van a gépemen!
Valami bibi van mert nem jött át nekem!Ha megkérlek elküldöd erre az e-mail cimemre is?
rafael82@freemail.hu
Elküldtem!
Jaah, ne haragudj, mindjárt küldöm, most tölti fel a freemailre!
Hello!Már küldtem előzöleg is de leirom ujra.
moonline@citromail.hu
Köszönöm!
Szivesen elküldöm, de egy email cím is kéne, hogy hova!
Hali! Rendszámos Tuareg nem érdekel? A blokk ugyan az
Hello. 125 ös Af1 sport Pro hoz alkatrészek eladók, valamint rotax 123 as blokk bontva eladó. Érd: 06 70 405 0152 vagy atimaister@citromail.hu
Keresek szép, jó állapotú, 125-ös, rendszámos, Aprilia AF1-et!
Szevasz CsabikaCBR!Please az útmutatót küld,mert teljesen szét van a gépem és jó volna pontosan összerakni mielött elverödnének a maradék alkatrészei is!Köszi!