Háát sajnos... Erre két megoldás lehet... Vagy elmész személyesen, és megnézed mit veszel, vagy olyantól veszed, aki megbízható! Ezért ajálgatom én Mitogerit! Mert ő jót küld biztosan, de ha esetleg mégis valami gond lenne, pl nem stimmel a típushoz (amit ha jól mondod, biztos megfelelőt ad) akkor visszacseréli, biztos vagyok benn! De legjobb elmenni, és megnézni személyesen....
És a csiga dologról: ha egyszer sikerül szereznetek egy jót, akkor szépen vegyétek ki a kisfogaskerekeket, mossátok át alaposan benzinnel, fujassátok ki levegővel az egészet, aztán tömjétek tele valami rendes zsírrat (ne piros zsírral, meg ilyen szir-szar kocsizsírral) pl LZS 2 -es remek, úgy tegyétek vissza a kiskereket, és ezt évente ismételjétek meg legalább! Akkor nem fog elkopni!
Na azért nem írtam mert osztálykiránduláson vok. 1 a csigát egy nappal azelőtt szedtem le hogy feladtam postára. Nekem ha hazamegyek lefotozom hogy hogy mért. Az a törés pedig gyári benne mert a felnibe nekem van egy gyári juk amibe be kell csavarni a pöcköt ami lefoglya a csigának a"törött"részét és ugy méri a sebességet. Ha othon leszek csinálok képet,de ha nem érted hogy működik akkor küld fel postán és visszaveszem egyébként meg nemond hogy 6 ezer mert 1000 forintért adtam! Egyébként meg a lendkerékröl annyit hogy 8 ért adtam 15 helyett és képet is raktam fel. NBálam nem volt eltörve ugyan ugy mocibol szedtem ki és adtam fel,de ha jol tom egy 2 kompunensű ragasztó meg max 1000 pénz és nem 15000 mint egy másik. Egyébként ha hazaérek lerendezek mindent de most nem tok írkálni. Egyébként meg szerintem a csiga kivételével ami nekem mérte a sebességet azon kívül minden tökéletes. Azt meg ne kezdjük el taglalni hogy mi mennyi mert így is kevésért kaptad.
Hello mindenkinek ! No sikerült össze rakni a motort ! Müködik minden jó a váltó sikerült jól össze rakni a kiegyensúlyozótengelyt . Köszi a segitséget Olvasom a lendkerék problémát nekem is ragasztott a mágnes benne szerettem volna venni csak most elbizonytalanodtam ( rossz alkatrész adás .vétel ) No köszi mindent ! üdv doktor4
Nekem küldött egy lendkereket. Kérdeztem hogy minden ok vele. Perszeeee mindeeeen faaasza vele... Elküldte, a mágnest úgy kellet visszaragaszgatni, mert vagy 4 helyen el volt repedve. Szóval nem esett jól.. Úgyhogy egy orrost énis küldök neki....
MIért téged is átbaszott? Ide küld egy szar semmire való csigát állítva hogy az jó ráadásul 6 ezer forint! Ha olvasod a fórumot, jobb ha vissza küldöd a pénzt, mert tudom a címed, és olyan emberekkel megyek hogy nagyon be lessz építve az arcod!
Állandó probléma errefelé ez a használt dolgokkal való kereskedés...rs 125 topikba a misocot szidják! Itt nem akarok belefolyni a dologba, csak ugy általánosan elmondom (mondom semmi közöm a pl. km csigához), de az anyja temetésén szórakozzon az, aki szart küld a másiknak. Hol itt az összetartás?
gyere fel men-re! megkaptam a csigát, le van törve a füle, szar az egész, sőr nem csak a füle henem ki van törve egy darab! Tudom hogy letiltottál, jobb he feljössz mert rosszul jársz, itt lax tőlünk 20 perce, nem fogsz 6 ezret behúzni tőlem egy szarért!
Még egy-két amatőr kérdés: hogy mennyi olajat kell a blokkba önteni mert sehol se találok feliratot.
Meg hogy hol van rajta a motorszám vagy kell e rajta lenni mert olaszból behozott.
Már válaszolt nekeed Wima... Legalább olvasd el:
szia! a kerék és a lengőkar közt van 2 imbuszcsavar fellazítod bedugsz egy csavarhúzót az agyba és előre v hátra forgatod a lánckereket és ahogy a lánckerék megakadt a csavarhúzóban fordul az agy tehát vagy húzza vagy lazítja a láncot!:)
Nemtudom eladni mert az is még össze lessz rakva csak az elemeket festik még és a motorja is széjjel van 1 fogaskerék miatt.
Aztán meg lehet hogy eladó lessz az egész 1 ben.
szia! a kerék és a lengőkar közt van 2 imbuszcsavar fellazítod bedugsz egy csavarhúzót az agyba és előre v hátra forgatod a lánckereket és ahogy a lánckerék megakadt a csavarhúzóban fordul az agy tehát vagy húzza vagy lazítja a láncot!:)
És a csiga dologról: ha egyszer sikerül szereznetek egy jót, akkor szépen vegyétek ki a kisfogaskerekeket, mossátok át alaposan benzinnel, fujassátok ki levegővel az egészet, aztán tömjétek tele valami rendes zsírrat (ne piros zsírral, meg ilyen szir-szar kocsizsírral) pl LZS 2 -es remek, úgy tegyétek vissza a kiskereket, és ezt évente ismételjétek meg legalább! Akkor nem fog elkopni!
gyere fel men-re! megkaptam a csigát, le van törve a füle, szar az egész, sőr nem csak a füle henem ki van törve egy darab! Tudom hogy letiltottál, jobb he feljössz mert rosszul jársz, itt lax tőlünk 20 perce, nem fogsz 6 ezret behúzni tőlem egy szarért!
Meg hogy hol van rajta a motorszám vagy kell e rajta lenni mert olaszból behozott.
Hajdúszoboszló----Mathiász János u. 10
Balla József elég jo szerelő és nem drágán dolgozik!
valaki tud egy fasza szerelőt Debrecenbe vagy körnékén?
gyújtásom kezdi adni magát megfele
Köszi!
Sziasztok!:)
Aztán meg lehet hogy eladó lessz az egész 1 ben.