Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki tud olyan oldalt ahonnan új alkatrészeket lehetne rendelni vagy oly at ahol 1-2 alkatrész kapható az irja már le elöre is köszönöm.
Af1- első fék munkahenger lenne valakinek?
Háát sajnos... Erre két megoldás lehet... Vagy elmész személyesen, és megnézed mit veszel, vagy olyantól veszed, aki megbízható! Ezért ajálgatom én Mitogerit! Mert ő jót küld biztosan, de ha esetleg mégis valami gond lenne, pl nem stimmel a típushoz (amit ha jól mondod, biztos megfelelőt ad) akkor visszacseréli, biztos vagyok benn! De legjobb elmenni, és megnézni személyesen....

És a csiga dologról: ha egyszer sikerül szereznetek egy jót, akkor szépen vegyétek ki a kisfogaskerekeket, mossátok át alaposan benzinnel, fujassátok ki levegővel az egészet, aztán tömjétek tele valami rendes zsírrat (ne piros zsírral, meg ilyen szir-szar kocsizsírral) pl LZS 2 -es remek, úgy tegyétek vissza a kiskereket, és ezt évente ismételjétek meg legalább! Akkor nem fog elkopni!
szerintem meg nem kéne a másikat gyíkolni meg orrost küldeni mert szerintem minden működik és szarért hugyért nem lehet szalon állapotu cuccot kapni.
Na azért nem írtam mert osztálykiránduláson vok. 1 a csigát egy nappal azelőtt szedtem le hogy feladtam postára. Nekem ha hazamegyek lefotozom hogy hogy mért. Az a törés pedig gyári benne mert a felnibe nekem van egy gyári juk amibe be kell csavarni a pöcköt ami lefoglya a csigának a"törött"részét és ugy méri a sebességet. Ha othon leszek csinálok képet,de ha nem érted hogy működik akkor küld fel postán és visszaveszem egyébként meg nemond hogy 6 ezer mert 1000 forintért adtam! Egyébként meg a lendkerékröl annyit hogy 8 ért adtam 15 helyett és képet is raktam fel. NBálam nem volt eltörve ugyan ugy mocibol szedtem ki és adtam fel,de ha jol tom egy 2 kompunensű ragasztó meg max 1000 pénz és nem 15000 mint egy másik. Egyébként ha hazaérek lerendezek mindent de most nem tok írkálni. Egyébként meg szerintem a csiga kivételével ami nekem mérte a sebességet azon kívül minden tökéletes. Azt meg ne kezdjük el taglalni hogy mi mennyi mert így is kevésért kaptad.
Hello mindenkinek ! No sikerült össze rakni a motort ! Müködik minden jó a váltó sikerült jól össze rakni a kiegyensúlyozótengelyt . Köszi a segitséget Olvasom a lendkerék problémát nekem is ragasztott a mágnes benne szerettem volna venni csak most elbizonytalanodtam ( rossz alkatrész adás .vétel ) No köszi mindent ! üdv doktor4
Lehet jól döntöttem, amikor nem vettem meg a hengerét ennek a gyíknak?
Nekem küldött egy lendkereket. Kérdeztem hogy minden ok vele. Perszeeee mindeeeen faaasza vele... Elküldte, a mágnest úgy kellet visszaragaszgatni, mert vagy 4 helyen el volt repedve. Szóval nem esett jól.. Úgyhogy egy orrost énis küldök neki....
MIért téged is átbaszott? Ide küld egy szar semmire való csigát állítva hogy az jó ráadásul 6 ezer forint! Ha olvasod a fórumot, jobb ha vissza küldöd a pénzt, mert tudom a címed, és olyan emberekkel megyek hogy nagyon be lessz építve az arcod!
Állandó probléma errefelé ez a használt dolgokkal való kereskedés...rs 125 topikba a misocot szidják! Itt nem akarok belefolyni a dologba, csak ugy általánosan elmondom (mondom semmi közöm a pl. km csigához), de az anyja temetésén szórakozzon az, aki szart küld a másiknak. Hol itt az összetartás?
Hallod majd helyettem is verd meg rendesen. Én csak azért nem tettem mert messzire kellett volna menni... Előllem is elhalgatott egy két dolgot.
Hello Rider001!

gyere fel men-re! megkaptam a csigát, le van törve a füle, szar az egész, sőr nem csak a füle henem ki van törve egy darab! Tudom hogy letiltottál, jobb he feljössz mert rosszul jársz, itt lax tőlünk 20 perce, nem fogsz 6 ezret behúzni tőlem egy szarért!
fesszabályzód is van? és ha van mennyiért?
Még egy-két amatőr kérdés: hogy mennyi olajat kell a blokkba önteni mert sehol se találok feliratot.
Meg hogy hol van rajta a motorszám vagy kell e rajta lenni mert olaszból behozott.
Kösz! Nemtom hogy nem vettem észre.
Már válaszolt nekeed Wima... Legalább olvasd el:
szia! a kerék és a lengőkar közt van 2 imbuszcsavar fellazítod bedugsz egy csavarhúzót az agyba és előre v hátra forgatod a lánckereket és ahogy a lánckerék megakadt a csavarhúzóban fordul az agy tehát vagy húzza vagy lazítja a láncot!:)
Hy nemtudja valaki hogy kell a láncot megfeszíteni az af1-en?
Sanko888!

Hajdúszoboszló----Mathiász János u. 10
Balla József elég jo szerelő és nem drágán dolgozik!
hali
valaki tud egy fasza szerelőt Debrecenbe vagy körnékén?
gyújtásom kezdi adni magát megfele
Sziasztok!Érdeklődnék hogy kinek lenne egy 125 ös Aprilia replicához első teleszkópja?És mennyiért adná?Email. gager@freemail.hu

Köszi!

Sziasztok!:)
mennyit kérsz érte? Felvennél msn-re hogy meg tudjuk beszélni? A címem ott van az adatlapomon! Köszi
Nekem van gyújtáskapcsolom ha esetleg kell. És minden más alkatrészem is af1 hez.
Nemtudom eladni mert az is még össze lessz rakva csak az elemeket festik még és a motorja is széjjel van 1 fogaskerék miatt.
Aztán meg lehet hogy eladó lessz az egész 1 ben.
italmondonál kérdezz rá lehet h lex nekik
szia! a kerék és a lengőkar közt van 2 imbuszcsavar fellazítod bedugsz egy csavarhúzót az agyba és előre v hátra forgatod a lánckereket és ahogy a lánckerék megakadt a csavarhúzóban fordul az agy tehát vagy húzza vagy lazítja a láncot!:)