Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja de én 200km után megint cseréltem, mert hidegben nem volt jó!
Nekem fekete volt!
Általában az olyan szürkés színű.
Hello!

Nektek milyen színű az elhasznált olajatok? Én leengedtem Castrol váltómű olja volt benne, és szürkés színű az olaj! Szerintem a hengerjejtől nem mehetett oda le víz, vagy ez az olajszín természetes?
Jaa értem...de szerintem neki ott folyik, ahol fekete, nem? Valahogy ott mintha más lenne!
A második képet nem tudnád újrafényképezni JÓ minőségben? Elég rondán néz ki az a gumitömítés a víztérfedélen.
Nem, a koromtól... És nem fújta a vizet. Sőt miután megpucoltam és össeraktam azután sem folyt víz az égéstérbe.
De itt a szigetelőtől fekete, nem?
És ehhez mit szólsz?
Igen ott az első fogasnál. Lehet hogy rosszul van bekötve, de az is lehet hogy a blokkban van valami problem. Húzd le a vezetékét fogj egy próbalámpát vagy voltmérőt egyik végét az akksi +ra másikat az üresjelző érzékelőjére. Csak akkor szabad világítania ha üresben van a motor.
csatlakozom labikához bár a kép minőség nem elég jó de kivehető a nem elégedett égés. Ez magyarázza meg azt is h a karbit se tudod úgy beállítani ahogy kéne
Ahol fekete a henger teteje, ott folyt be a víz!
Ez henerfejes, én szóltam! Síkoltatsd a hengerfejet, meg kell 1tömités!
Hello!

Levettem a víztér fedelet és a hengerfejet! Az o gyűrű megvan nem látok rajta sérülést de mikor ráteszem a henger fejet olyan mintha fém a fémmel találkozna,a gyertyánál is megvan az jó állapotú puha és még vastag! Közben volt olajcserém is, és az olaj szürke színű volt és fel volt habosodva(szerintem vizes) akkor szerintem tuti hogy a hengernél lesz valami! Csináltam pár képet! Légyszi írjatok hogy szerintetek mi lehet!
APRILIA AF1 50eshez való blokkalkatrészek eladók,kuplung,jó henger(nincs válla) dugóval,jó főtengely....
msn/email: v.adam1992@citromail.hu
jaja generál óta ilyen. A szerelő baxhatta ezt el vagy én kábeleztem be rosszul a gépet? Me minden más tökéletes rajta. Elektronika, fesz szabi, világítás, index, műszerfal minden jó csak az üres nem Az első fogaskeréknél van?
hali ideiglenesen kölcsönkértem 1 telot
száma: 06209653605
Suzu777 nél pont ilyen cucc van, jeleneleg még viszonylag egyben, és szerintem olcsón adja a darabjait(vagy az eglszet:)
adatlapomon rajta van, de postai utánvéttel is elküldhetem.
helyileg merre vagy?
hello nekem van egy első gumim , dunlop d208gp 110/70es, jó kis gumma 7ezer huf
sziasztok emberek.1990 af1 hez keresek gyujtaskapcsolot elso hatso gumit meg aprosagokat ha van valakinek irjom koszonom csaba
Üdv! Valaki meg tudná mondani mennyi olaj kell aprilia af1 125-be és af1 50-be? Előre is kössz!
hello .szerintem jÓnak kell lennie ,mert ugyanolyan a rpm-je,km/h mÓrÁja csak tovÁbb van skÁlÁzva......!
A lánc kihajtás mellett. Megismered mert megy rá egy vezeték. De mióta ilyen neked, generál óta?