Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi
küldtem emailt km meghajto ügyben de nem válaszoltál
nevedet meg a pontos címedet küld el az email cimemre: c7nyad@citromail.hu
Nem haragszom de nem láttam azért kérdezem!
A blokk elején fojik a víz azért kérdeztem a vízpumát mert azt tudom hogy ott van csak azt nem tudtam hogy lehet szimeringet cserélni vagy komplett kell az egészet.
Esetleg valaki tud méretet mondani?Szimeringre meg O gyűrűre? Rotax 123 ezüst blokkos!
Nem akarom addig szétszedni amíg nincs alkatrész mert nem nálam van a motor, én csak hétvégén jutok oda zatán addig meg használatban van a motor!
Köszönöm előre is!
6000-ért megveszem! xD
Kilessz nyugi
Ez a szám nekem is megvan, azt hallottam, hogy van sok cucca!
06 30/855-7633 egy CSetényi bontós száma! De légy vele óvatos, mert néha össze-vissza kavar!
60e?:)
vagy 6e?
Van a hűtő tetején, bal odlalon egy csavar, azt ki kell csavarni, és függőleges helyzetű motornál teletölteni! Utána nem fog csökkenni, ah minden rendben! Újabb típusoknál pedig lehet a vízcsőben, mint a képeken! Különben valahol fogy!
egybe adom el 6000ft
fasza lesz, de a felni küllői közül sterimóval csapasd ki a retket:)
Skacok sztetek?
Hello!

Kaptam 1l Castrol full szintetikus váltómű olajat, de a régi olajam 10w40 ez a castrol pedig 75w90. Mit jelentenek ezek a jelzések? Bele tehetem a 75w90 es olajat? 4 ezer forint egy liter remélem bele
müszerfal melletti balos idomot mennyiért adod? arra gondolok amelybe a viztartály sapkája is van.
és ennek az af1-nek bontott alkatrészei eladók cím :c7nyad@citromail.hu
hy.nekem van 50-es aprilia af1,rs gyújtásom lendkerékkel trafóvalcím:c7nyad@citromail.hu
mi önindítóhoz csináltunk fogaskereket mezei esztergával, az király lett. de váltóhoz már tényleg neccesebb:)
Fogaskerék esztergáltatása nem olyan egyszerű dolgog. Egy mezei esztergyályos a büdös életben nem fog olyat csinalni. Ahhoz fogazógép kell, és elég pontos számítások is kellenek hozzá.
Ugyan semmiség!
Köszönöm szépen!:) Rsata!:P
*RSata!
szivesen, közbe megtaláltam a számot: 06309475135

vagy af1hez innen is vettem már váltófogaskereket: alkatresz
váltófogaskereket csak úgy házilag nem lehet esztergáltatni,utána felületi edzés kell neki,meg hajszálpontos méretekek,különben szar az egész
sata köszi a segítséget!:)