Most értem haza, felnyitom a tankot és megint üres a víztartályom! A motor kifogástalanul megy, sehol egy vizcsepp a blokkon vagy a motor alatt, kitekertem a légtelenítő csavart de amit beöntök olyankor a tartályba az a vízmennyiség a légtelenítőn el is folyik! Akkor ez azt jelenti hogy nem levegős a rendszerem és mégis szökik a vizem? Átnéztem minden gumicsövet és csatlakozást, de sehol nem nedves, de gondolom akkor a motor alatt kellene lennie valamennyi víznek(egy tartállyal nem tünik el csak úgy nyomtalanul) Légyszi segítsetek mi lehet vele? Mégis csak levegős lenne?
Gyere már!Jó buli lesz ,jönnek páran 600-as géppel csak egyedül nem akrok menni a kis recegővel,szal ha jönne még valki mehetnénk mi is!Na gyertek ,valaki.....
Aztgondol9om hogy csapágyboltban kapok alkatrészt csak a méret lett volna jó de ha senki nem tudja akkor muszáj leszek szétszedni a motort és megnézni.Nem akartam hgy álljon egy hetet a motor de ha csak így megy a dolog akkor így lesz megoldva!
Átkutattam a fiókom, de sajnos nem találtam meg a szimemringeket, így nem tudom megmondani! Esetleg Centromotori.de -n megtalálod... De szerintem csapágyboltba kapásból van!
Most értem haza, felnyitom a tankot és megint üres a víztartályom! A motor kifogástalanul megy, sehol egy vizcsepp a blokkon vagy a motor alatt, kitekertem a légtelenítő csavart de amit beöntök olyankor a tartályba az a vízmennyiség a légtelenítőn el is folyik! Akkor ez azt jelenti hogy nem levegős a rendszerem és mégis szökik a vizem? Átnéztem minden gumicsövet és csatlakozást, de sehol nem nedves, de gondolom akkor a motor alatt kellene lennie valamennyi víznek(egy tartállyal nem tünik el csak úgy nyomtalanul) Légyszi segítsetek mi lehet vele? Mégis csak levegős lenne?