Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HELLO!

Most értem haza, felnyitom a tankot és megint üres a víztartályom! A motor kifogástalanul megy, sehol egy vizcsepp a blokkon vagy a motor alatt, kitekertem a légtelenítő csavart de amit beöntök olyankor a tartályba az a vízmennyiség a légtelenítőn el is folyik! Akkor ez azt jelenti hogy nem levegős a rendszerem és mégis szökik a vizem? Átnéztem minden gumicsövet és csatlakozást, de sehol nem nedves, de gondolom akkor a motor alatt kellene lennie valamennyi víznek(egy tartállyal nem tünik el csak úgy nyomtalanul) Légyszi segítsetek mi lehet vele? Mégis csak levegős lenne?
Nincs mert feladtam postán egy srácnak, és elkavaradott valamerre a csomag, mert nem kapta meg.
baragadt az érzékelő gombja pl
nekem mitől éghet vajon folyamatosan az üres jelző még sebességben is?
zotya nincs véletlenül alaplapod rotax 123 hoz sárga töltőszálas?
Helosztok, van 1 rakás af1 50eshez való blokkalkatrészem-váltó,blokkdeknik,blokközép...ami kell írj
msn: v.adam1992@citromail.hu
ez az email is
p]Eladó![/p]
POWER SZET 25000ft (bowden+mágnes+nyelv+elektronika)
0630/6963423 (du 5 után vagyok elérhető)
Vagyis megtoldva az előző hozzászólásom, hogy a teleszkó szárat húznánk ki, és megakad vmiben...
Hello mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az első teleszkópnál, hogyan tudok hozzáférni a szimeringekhez? Egyszerűen nem tudok rájönni...
az végül is mit csinál?nekem egy kicsit dadog ha huzom a gázt ezzel lehet esetleg állitani?
HEllo!

Nincs valakinek egy műanyag csavar az olaj betöltő nyíláshoz? Mert nekem már annyira készen van hogy fújja kifelé az olajat...
És?
Na ne kéresd magad gyere lenyomjuk 2 óra alatt
Holnap forgalom vizsgám van!
Labika gyere !
Gyere már!Jó buli lesz ,jönnek páran 600-as géppel csak egyedül nem akrok menni a kis recegővel,szal ha jönne még valki mehetnénk mi is!Na gyertek ,valaki.....
Mé királytalálkozó lesz? Akkor ott a helyem!
Amúgy én nem megyek, de hátha megy valaki!
Nincs kedve valkinek Visegrádra jönni?
köszi
Aztgondol9om hogy csapágyboltban kapok alkatrészt csak a méret lett volna jó de ha senki nem tudja akkor muszáj leszek szétszedni a motort és megnézni.Nem akartam hgy álljon egy hetet a motor de ha csak így megy a dolog akkor így lesz megoldva!

Köszi a segítséget!
Üdv!
ablakos
Ilynet autokba szotkak tenni Nem hajtóműolajat vettél te véletelnül?
Átkutattam a fiókom, de sajnos nem találtam meg a szimemringeket, így nem tudom megmondani! Esetleg Centromotori.de -n megtalálod... De szerintem csapágyboltba kapásból van!
csady neked az af1be ablakos dugó van vagy ablak nélküli? (szívó oldal)
a km meghajtó megvan még ha kell írj eddi.
egybe nem eladó az af1.