Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah nem hiszem h örülnél...augusztusban szedtem szét a mocit azóta nem ültem rajta...és még össze is kell pakolni + még hátra van a festés meg az új gumik. De addig legalább tudni menni vele
Na találjátok ki kinek van már önindítója?
De jó lenne ha már én is it tartanék
jobban jársz ha bontottan adod el. szerintem... 145 pénz az lufasz érte. Am oan hírem vannak a motorommal kapcsolatosan h tegnap éjszaka oan ideiglenes indító állapotra hoztuk. Ami azt jelenti h minden be van cuccolva ami kell egy beindításhoz (1,5l-es ásványvíz a tank szindróma tudjátok... ). Nah és mi akadályozott meg ebbe? Hát nem az a rohadt akksi?! Most sírjak vagy nevessek... Hétfőre lesz feltöltve majd ako csinálok vidit az első pöffenséről. Addig meg hátha össze tom tenni nem ideiglenesre hanem véglegesre.

Üdv mindenkinek
Hello.
Én aprilia af1re 90es évjáratúra (50cccm) keresek plexit előre.
kérem aki tud vmit az szóljon!
Sajnos nem tudtam kipróbálni komolyabban csak a kis utcákban de a gazdája szerint ment 130körül. Viszont másabb az egész nem 10E-s fordulaton adja le a lóerőt. nem kell hozzá agyonpörgetni
...és az hogy ment? Ez elvben tudja végre a 135-öt óra szerint.
Én két hónapja vettem új akksit. Beletöltöttem a savat, rátekertem a kupakokat, beraktam a mociba, aztán góóóóóóóó.
Későő
na azé ne tessék félreérteni
Na csak okosan
Nagyon remélem, hogy összejön, komolyan mondom, megszerettem a hosszú idő alatt a topiklakókat
Ha anyagilag úgy állok meg a motor is megy akkor ott leszek.
Gyere Adee!Akkor már 4 Sport Pro lesz, mert még haverom is jön!
Nemkéne kiagyni!
Még az sokára lesz. Majd még elválik.
Madarasra leszaggatunk?
Hideg volt úgyhogy nem. De holnap ha 10+ fok lesz akkor megyek egy karikát.
Mizu Adee szoktál már veretni?
Jaja azzal is elvan csak én kocsi aksinál is kiszoktam venni szal megszokásból ebböl is kiveszem!
Én nem szoktam levenni azokat ha töltöm se. Van neki oldalt levegőzője amin a gumicső is van azon keresztül elvan magának nem?
arra
de most beleöntöm és reggel egy próba
Beleöntöd és ha töltöd nem rakod rá a kupakokat!Ha nem töltöd akkor tedd bele a kupakokat bele a motorba és GO!
Melyik kupakra gondolsz? Ami a cellák tetején van?
Én a nyáron vettem akksit,sav nélkül árulják de volt 1 amit meg akartak venni fel is volt töltve de nem vitték el,igy én megvettem és a helyszinen be is tették