Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van az aprókban egy Suzuki goose 350 270-ért
Egyszerű strapabíró, és olcsó költségekkel üzemeltethető...
Hát akkor, mostmár, hogy megint letiztáztuk, kimondom, Szia!
Ugyan nincs mit, ez természetes, motorosok vagyunk!
Erről Dani tudna mesélni, de mindjárt megjelenik úgyis, mindig lekap az ilyen motorokra!
Sok szerencsét, bármilyen motor is kerül a kezeid közé!

Üdv: Labika!
Szia!

Persze, hogy tegeződünk, ezt már túltárgyaltuk.
Köszönöm a felajánlásodat! ..azonban nem élek vele, ugyanis mostanában beszéltem pár emberrel és arra is gondoltunk, hogy lehet, hogy azért megy mindig szét a felújítás, mert amikor elcsaptak kicsit mégiscsak görbült a hátulja és talán feszül a rugóstag. Nem tudom, de őszintén szólva ezek után én már nem fektetnék nagy pénzt rugóstagba, mert mi van, ha tényleg ez a baj és 2 hét múlva a harmincezres is tönkremegy. Szóval fájó szívvel, de megválok a jószágomtól, keresek valami olyat, amit olcsón tudok üzemeltetni, addig amíg nem lesz 6-800 ezer forintom egy jó állapotú min 500cm3 4T motorra. -mert az alatt az ár alatt megint csak pénztemető minden 4T moci.

Szóval addig valószínüleg egy 250-es MZ lesz a társam, bár biztos, hogy teljesítményben el leszek kenődve, viszont valóban minden fillérekbe kerül.
Illetve most láttam őt: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Ez kicsit erősebb, de őszintén szólva fogalmam sincs egy ilyen jószághoz mennyiért és hol lehet szerezni alkatrészt, illetve mennyire is strapabíró egyátalán. Valaki ismeri?

Még egyszer köszönöm!

Üdv: M.
Hali!Úgy vettem észre, hogy neked mindig sok alkatrészed van 123as rotaxhoz!Nincs véletlen valami sportdobod valami -ahogy itt szokás mondani- "ócsóóért"?
Köszi előre is!

Üdv: Labika!
Hali!
125ös af1nél tudja valaki hogy kell szétszedni a hátsó féket? akárhogy probálom nem akar menni...
le kell szedni hozzá a hátsó kereket? Előre is köszönöm a válaszokat
125-ösre Alaplapom(állórész) is van
ára:15eft
Postán is küldöm!
125-öshöz kék trafó(elektronika) eladó! Hibátalul müködik, nálam kilehet próbálni.
ára:10eft
Érd:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freem
ail.hu
06303207630 du vagyok elérhető
Sziasztok!
Van egy 50cm3 is af1 blokkom!
Eladó minden alkatrésze!
Akit érdekel:0670/220-26-18
Helló!Először is, akárhányszor meg lett beszélve, elnézést a tegezésért, igy jobban kézreesik írni!
Nekem van egy unokatestvérem, kint angliában, pontosabban Londonban!Ha valahol ott van ez a bolt, akkor megtudom vele beszélni, és lepostázza, de akkor írd le, pontosan hol van ez a bolt, a címet, és mindent amit tudni kell róla!És mihelyst tudom, megbeszélem vele!Nem ígérek semmit, lehet egy hónapba is beletelik !
Üdv. Labika
Ahogy néztem sajna nem. :(
No, bíztatóan indult a dolog, hossza 27,5, az pont jó, a félkör formánál 1 cm hiányzott a szélességből (3 cm körül van a gyári, ez meg 2), de szereztem 2 db fél centi széles megfelelő méretű csavart távtartónak, szóval a teteje tiptopp volt. ...a gond lul kezdődött a villás része a rugóstagnak úgy 1mm-el keskenyebb volt, de ezt kicsit szétfeszítettem, így már felment a helyére.
...viszont a vége mégiscsak kudarc lett, mivel a villás vége túl rövid, túl hamar jön a rugóstag teste és így nem fér el rendesen az a része a mocinak, ami oda megy bele. Szóval sajna nem jött össze végül, pedig 6000 jó buli lett volna. :)

Üdv: M.
Aprilia eladó!
SÜRGŐSEN! ÁRON ALUL!
info:Csababoy0@t-online.hu
Tel:06209870958
Ha már itt tartunk fékbetétre ki mire voksol?
Nem akarom Eszemben sincs eladni hisz most minden jót megadok neki!Remélem király lesz Köszi a segítséget
Átutalással nem lehet fizetni?
Szia! Én did-et vettem és még spanolnom sem kellett(5000km),ha még nem akarod eladni a gépet egy darabig akkor vedd a drágábbat!
Na és láncot akkor mit vegyek hozzá? Trakee a CZ-t mondta,én a D.I.D-re gondoltam Help me!
Holnap azért belepróbálok egy 6000 forintos robesz rugóstagot, állítható az erőssége, hátha legerősebbre állítva nem olyan gáz. Tulajdonképpen nekem annyira nem gond, ha kicsit puha, legalább nem rázza szét a seggem a júdapesti utakon, ami fontos a csillapítás megléte, mert ez az életveszély, hogy időnként nincs kapcsolat a kerék és az út között, hallani, hogy vaooo vaóóóó, tiszta cross feeling.
Hmmm, 33 rugó, ez valóban nem annyira gáz, viszont csak
We accept Visa, Mastercard, Switch, Solo, Maestro, JCB and Emerican Express.
...az én kis OTP kártyám nem sokat ér.
Szerintem is jó az nekem is az van. De erősített JT láncot ne vegyél
Tökéletes hidd el!
Srácok néztem lánckerekeket,JT-t néztem szerintetek megfelel?
Ha megvan az előző, akkor vidd el esztergályoshoz és mond meg, hogy csináljon egy ugyanolyat, valami erősebb anyagból!
Hi! Kéne nekem a mocimhoz(Aprilia Af1 50) első keréktengely! De sehol se találok! V.ki nem tud v.mi jót, h hol találok?
Itt 98 font,de még mindig nem 90000ft amit neked mondtak!