Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van bennünk valami közös!Erre már én is gondoltam, az RS topikban már kérdezősködtem is!
en tudod mit javaslok vegyel ra uj rs dobot aki lecserelte sport kipura es az nagyon jol mutata mert vastag.es olcso is.de ez csak otlet enis aztakarok nsre
szevasztok nincs valakinek elado 125/50-s futurája sima vagy sport pro-ja muködöképes érdekel ojan is jöhet ami munkaigényes de müködik pl.: idomszett festésre szorul esetleg cserés 1-2 idomszett 120 ezerig jöhet ha van valakinek szoljon
Valakinek plexije jó állapotú?Meg valami olcsó dob?
csá van rugom de szerintem nemjo (szerintem nem csillapit) csak visszaugrik
Köszi! :)
Szóval csiga.

Na én meg ezt néztem ki, ha nem lesz bontott telóm:
http://www.sokmotor.hu/hirdete...

...kicsit messze van, de a visszaút jó lesz próbaútnak. :)
M.
Csigának becézik az "adót" Nem tudom mennyi lehet.
Ja, jut eszembe nem tudja valaki mibe kerül újonan egy "adó" a kilóméterórához?
Ma megnéztem az a kis pöcök tört le róla, ami belekapaszkodik a keréken lévő mélyedésbe, gondolom már szorulhatott, azért tört le, szóval kicserélném egy újra /ha kapok bontott rugóstagot persze/.

Üdv: M.
Rugóstagod van AF-1 hez? Olyan ami nem ereszt, csillapít rendesen, etc.

Vagy esetleg valaki másnak?

Köszi!
Üdv: M.

ps: Kb ez az utolsó próbálkozásom, aztán jövő szombaton +veszek egy 250-es MZ-t.
szevasztok af1 futura 125 cuc érdekel valakit?
ha kell valami irjatok csá
csá hengzol hallod gyere késübb msn-re és akkor küldök neked képet rola meg a méreteket is mondom
csá nekem akad elsölámpám ha kell bár lehet megkéstem a válaszal na mind1 ha kell akkor irj csá
kólásflakon...
egykerekezni lehetne vele... már csak egy tank kéne rá
egykerekezni lehetne vele
Mert nmekem le van törve már így vettem, itt egy kép róla!
Hello, valaki meg tudná nekem mérni a hátsó ülést tartó vasat, nem emin a zár van hanem a másikat.
így vettem, semmi egyéb csak berúgós (volt eddig )remélem
de nem értem, hogy a relének 2 pozitív is kell: a vastag piros és egy vékony is?
vagy a két vékony megy fel a kapcsolóig?
Melyik hátsóra gondolsz? Amire megy az egyik kék és egy másik ami nem tudom milyen színű? Azok biztosítják a relének a feszültséget. Amikor a relére feszültséget kapcsolsz, meghúz, és zárja az áramkört. Jelen esetben az önindító + vezetéke van vele megszakítva. Úgy működik mint egy kapcsoló amit egy másik kapcsolóval működtetsz(a kormányon lévővel). Azért van erre szükség mert a kormányon lévő nem képes ekkora teljesítményt kapcsolni károsodás nélkül.
Blokkot cseréltél benne?
enduró blokk= berúgókar
röviden ennyi
de még mindig nemvagyok tisztába hogy a két hátsó vezeték mi?
Mi volt azztal a moccal hogy újra kell kötni az önindítót?
még nem
kell szereznem olyan széles csúszósarut
Sikerült bekötni?
a fesszabályzónak ehhez semmi köze