Szia
Szerintem nem lesz jó mert annak túl "puha" lesz a rugója (könnyebb is a robesz meg a rugóstag a lengőkar végére csatlakozik ezért nem kell bele olyan erős rugó mint egy af1-be például)
Szóval az SR-é jó lenne rá, azt mondod? Az nem valami kis szutyok törpe robogó? -bocsi, akinek van-
Hétezer forintért, az elég baráti lenne, mégha évente cserélni is kell esetleg. :) Mitől ilyen olcsó ez? Fura.
Találtam ilyet is:
EMCA11/A monoshock ,de ez nagyon drága(65000ft)
Az előző 30eft körül mozog! Ha 12-15 egy bontott szar ,akkor egy profiért30-35 nem is olyan vészes!
Lehet én is rendelek egy ilyet, bár még átutalással nem vásároltam Angliából ,de mindent el kell kezdeni egyszer!
Gondold át!
A km csigára hegesztesd vissza a kis pöcköt , ha csak annyi a baja.A lényeg,hogy a fogaskerekek ne legyenek megkopva!
Nem hiszem el,hogy valamelyik japó moci vagy robogó központi telója ne legyen jó az AF1-hez!
Hívj fel egy nagy bontót,mond meg a hosszát és azt,hogy felül zárt alul villás legyen és ha van is egy pici eltérés azt a rúgófeszítéssel lehet korrigálni esetleg.
Még mindig jobb az ,ha 1-1 cm-el alacsonyabb vagy magasabb lesz a géped, mint ha pattog!
Én az egyémet felújíttatom és bízom benne , hogy olyan jól sikerül mint a haveromé , aki 2 éve nyüstöli és még mindig beton kemény!
Az első teló teflonos perselyei is megyegyeznek a Yamaha XJ-vel.
Innen lehet rendelni!