Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiváncsi vagyok....De jövöre megvan az A elvileg
Háát, ha motoros rendőr, akkor szerintem megemlíti, de ez is rendőr függő!De szerintem nem kötnek bele!
Nekem 23 rem nemfognak b*sztatni miatta
Ezért fosok én is !Inkább várok!Nem sok, már csak 1 hónap max(ha minden jól megy)!Forgalmiban 10KW
Szerintem ne kockáztass mert már nemsok van és kezedben a jogsi...nemkéne most elb*szni!Neked hány KW-van a forgalmiban?
Ez a jó felfogás, lehet én is igy döntök kunhegyessel is...rendszám off, aztán majd lesz valahogy, de inkább kibirom azt az 1 hónapot, és majd madarasra jogsival De ott biztos talizunk, remélem még sokan jönnek a fórumról!
Elhát!Csinálom én ahogy a pénz engedi!De mindenképpen készlesz addig!
Hát akkor még van jócskán ....ne félj kész lesz addig a nagyja, a többi meg mellékes!jösz és kész, el van döntve
Hát lefestettem a lengökart,kicseréltem a csapágyat benne,ma rendeltem meg a hátsó fogaskereket meg a fékbetétet tehát a háta jövöhéten kész,tömítés szettem megvan,hajtókarom megvan,dugó kell és csapágyak.aztán jöhet szét a blokk,össze meg 1-2 apróság kell még,csövek,csavarok de még nyárra is marad optikai egy kicsit,jah meg persze a lánc meg az elsö fogaskerék!Van még mit tenni venni rajta
Ráérsz még hidd el, sok idő van addig!Kész lesz, nyugi!Járatni tökéletes lesz!Hol tartasz már?
Az tuti csak legyen kész a vas!
És még ha tipustársak is !Jó lesz remélem, nagyot fogunk motorozni!
Az biztos pláne ha márkatársak is!
Hát a tavalyi után ne is ! De remélem talizunk, jól esik sok motoros arcal találkozni!
De ne szószerint ütközzünk!
Az biztos, meg ugy beszéltük az RS topikban, meg 1-2 ismerőssel msnről, hogy sokan megyünk 125ös motorral, szerintem legalább csak mi megyünk 7-8an! Majd ott ütközünk
Akkor majd összefutunk!Remélem lesz 1-2 AF1-es a fórumról
ÁÁÁ én már évek óta oda járok, még alig bírtam járni(na jó azért ez nem igaz ), de apuék már vittek!Nem hagynám ki, és addigra -ha minden jól megy- meglesz a jogsim is!
Ja madarasra mindenképpen elszeretnék énis jutni!Még nem volt lehetöségem menni de nem akarom kihagyni!
Hát nem lenne rossz ...viszont nekem nem lesz meg addigra a jogsi(hála a mai rendszernek, amiben még őszre megígérték, hogy a kezemben lesz)!Szóval nem tudom, de madaras május 1 100%
Hát nemtudom ha addigra kész a vas járatásképpen lehet jó út lenne!
Hú srácok, ma elindulás előtt nem fújtam fel a gumim, ugyanis nekem kint a vászon a hátsón , és majd csak hétfőre érkezik meg az új!És eléggé megfogta a motort, de szerintem csak a nagy szél miatt éreztem ennyire drasztikus különbséget!Jó, nem aztmondom, hogy szar, mert még igy is vadas, de majd az új gumival ! Valaki megy kunhegyesre április 5kor?
Nem az adapter nem birja.
Lenne 1 fizikai kérdésem. Adott egy 12Vos és 9Ah akkumulátor. És adott egy Adapter ami egyenáramot csinál a hálózatiból, ráadásul választható 3V-12V-ig 300mA-es áramerősséggel 5Wos teljesítménnyel. Szerintetek fel tudnám tölteni vele az akksit? Megoldható?
Grandemoto.com-on nézd meg a gépeket. Én innen vennék motort.