Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egébként valaki nem tudná megmondani hogy működik ennek a gyújtása? Melyik vezetéken mi megy?
Tudom már hogy kell apriliát lopni Lehúzod a gyújtótrafó narancssárga vezetékét és betolod a motort, kulcs nélkül.
.gratula amugy autoe is teved 5+ 5-
Azt hiszed h az autók órája nem téved vagy mi? GPSel nem tom... nekem 160 volt úgy h szegény már az ucsókat rúgta...
nemrte meg seni menyi a vege az af1nek gpsel vagy autoval
De de úgyis annyi. Oszt akkor kidobom a többit.
Nem tudok mit kezdeni a foncsorral.
Sziasztok!Hol tudok rotax 127-es blokkba vízpumpa felujító készletet venni?köszi!
Nekem csak a búra kellene, úgy nem adod el?
okok vágom
Üssél fel egy keresőt, oszt nézd meg a képek között.
Azt a blokkot értem amit a Trapézlámpás RS125be raktak, ha jól emlékszem van abban is fehér fogaskerék... A Szívlámpásba már 122-es blokk van. Ennyi.
RS blokkon mit értesz?Amelyiknek elöl fut ki a ford. mérője és nincs benne az a 2 fehér műanyag fogaskerék?Mert 122es rotax csak 99 óta van, ugye?
Kösz Randy
Üdv! Nem tud valaki Af1 50-re vagy 125-re végdobot?Ha igen akkor mennyi az ára?
Igen.
De most mit utaztok ezen a témán.
Ha be lehetne kategorizálni, akkor én azt mondanám az igazi SPORT PRO az amelyikben RS blokk van.
A hosszu farokidomos futura az egy az egyben olyan mint a sport pro csak abban még nem RS blokk van. Ennyi.
bazz az nem jó
100-as
neked 38as volt a villa?
nekem annak fele is elég lenne
csak kb 90mm legyen az átmérője
Rettentően képben vagy tipus ismeretből...
Ha már idáig eljutottál akkor valamelyik keresőben lesd már meg hogy a futura és a sport pro hogy néz ki...
Csak megsúgom, hogy ami futurám volt ekta ugyanúgy nézett ki mint a sport pro, de FUTURA volt.
Ami most bontódik az is úgy néz ki mint a sport pro de mivel nem gyári festésű ezért ez lehet bármelyik.
A két lámpa középpontja távolsága nem egyforma a pegasoban és a replicában.
Annyi a baja hogy az egyik kapott egy kavicsot. A másik ép.
3000ft + posta.
nem stimmel,sport proé végig ér
lehet hogy megis sport pro ami itt van mert a hatulso ules is egyforma nekunk
Sziasztok. Valaki megtudja nekem mondani, hogy Futurához jó e a hátsó SportPro ülés? Meg honnét tudnék szerezni Af1-es tükröket? Segítségetek előre is köszönöm. SNB
hát szerintem...
télleg?
és mennyi lenne?