Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nekem 54,22-es dugattyú van benne és még fel szeretném fúrni a hengert mert az alján van néhány karcolás (sérülés).Szerintetek fel lehet még fúrni vagy már ez a max?És ha fel is fúrom akkor mennyivel nagyobb dugó kell majd bele?És lehet e majd kapni ilyen dugattyút?Létszi segítsetek!KÖSZI!
140/70
Milyen méretű a hátsó gumid?
Értem kösz a választ szerintem marad így. Csak elszakadt nemrégiben a kuplungbowdenem és most máshol fog a kuplung és még szokni kell az ilyen elindulást.
Kezdetben engem is nagyon zavart,ezért kicseréltem a lamellákat és a koptatókat de nem sok mindennel lett jobb.
Egy jó állapotú bontott kosár megoldhatja a problémát,mert egy új 40eft!
Elég zavaró, próbálok elindulni és nem lehet kis gázzal.
Most elég rendesen rántgat. Én arra gondoltam hogy olajtól ez nem lehet ugye?
Az én gépem sem valami egyenletesen indul el.
Ne foglalkozz vele ,amíg nem túl vészes!
A kuplung kosár körmei idővel megkopnak és hullámosak lesznek, a lamellák nem tudnak egyenletesen mozogni a kosár körmei között és ezért érzed a rángatózást elinduláskor.
Tökéletes csak a kosár kicserélésével lehet,de sokan egyenesbe szokták húzni a körmöket,de ezután többet kottyannak a lamellák és még jobban ki fog kopni!
A kuplung mitől rántgathat elindulásnál?
No számod elmentve, holnap megyek, olyan 6+ érkezem szerintem, bár ez attól is függ hányszor tévedek el. (Cseténybe is 4 óra volt az út, igaz, azóta van már GPS-em )
Akkor mikor Kecskemét határát elérem, hívlak, hogy merre tovább, vagy írj egy pontos címet és odavezettetem magam a műholdakkal.
A régi rugóstagot ugye Nálad hagyhatom majd miután kiszedtük, hogy ne húzza a hátizsákot hazáig? /ha tudsz valami ügyesebb felújjítót, mint ezek még helyre is pofoztathatod, hátha egyszer /remélem leghamarabb pár év múlva/ visszavásárolom.

...nem tudsz valakit, aki helyben megheggesztené a tankomat is, mert még az sincs megoldva a fémragasztó felpattogzik állandóan, most piros pasztát raktam rá, mondván az rugalmas -hátha-, de azért a heggesztés lenne az ideális. ...igaz fél tank benya biztos lesz benne.

Üdv: M.
a teljesen lapos oldala legyen a kipufogó felé
nekem úgy van
nah bejelntem diadalittasan h már cuccoljuk összefele a mocit. csak beleütköztem egy apró problémába mégpedig h a power nyelvét h kell vissza tenni bele jól? Úgy h a ferde rész lefele mutat vagy felfele? LÉgyszi sürgős lenne haladnék tovább. Köcce
Most az igazat megmondom lusta voltam lemosni, de ha az érem másik oldalát nézed ha okádná az olajat, és lemosnám úgy nézne ki mint az új, na ez ebbe a formában volt használva.
0630/6963423
Koszos.
A lényeg + úgy is az, hogy csillapítson rendesen.
Holnap akkor (hacsak nem szakad az eső) mennék, de lehet, hogy csak 5-6-7 felé érek oda, az jó Neked?
Küld el lécci a számomra a Tiédet: 06-30-491-71-06 Köszi!

Üdv: M.
Gyertya őzbarna fogyasztása pedig 6liter körül!
Sziasztok, lenne egy kérdésem, most keztem öszerakni a 123-as rotax blokkot és nem tudom
hogy az olajpumpa fogaskerekén van egy jel, azt hova kell állítani és hogy a pumpa folyamatosan
nyomja az olajat vagy bizonyos idöben, foglalkozak e a jelel vagy csak forogjon és kész?
Vannak + os dugók de azok méretét nemtudom,de majd jön aki ért hozzá és elmondja neked!
Hali! Nekem 54,22-es dugattyú van benne és még fel szeretném fúrni a hengert mert az alján van néhány karcolás (sérülés).Szerintetek fel lehet még fúrni vagy már ez a max?És ha fel is fúrom akkor mennyivel nagyobb dugó kell majd bele?És lehet e majd kapni ilyen dugattyút?KÖSZI!
Vagy falsot szív vagy szimmeringes. A gyertya milyen színű? És mennyit fogyaszt a géped?
Sziasztok! Keresek surgosen 1 hasznalt Aprilia AF1 Futura vagy Aprilia Pegaso 650 1994 kiadasu elso lampat. A lampanak forditott trapez formaja van. Ha van info hol talalhatok, kerem irjatok ibu2molnar@yahoo.com vagy a forumba. Akar 50 Euro-t is adok erte. Koszi
Nincsmit hát majd meglátjátok:)
Még1szer köszi hát remélem az lesz a gond!
Hát lehet h a 132 meg már sok volt neki probálgatni kell, de sztem ezért nem esik normálisan vissza a fordulat...
Jó jó köszike!Erre nem is gondoltam, mert teljesen abban a tudatban voltam, hogy még ígyis nagyobb van benne, mint amekkora kéne!De akkor dörzsölés lesz a vége!Mellesleg a nagyobbal többet evett, sokat kapott, fekete volt a gyertya, de sokkal jobban harapott!Akkor hívom holnap a szerelőm, hogy alkossunk valamit!