Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz
holnap megpróbálok keresni valami alapanyagot hozzá
Csak nem erről van szó? Köszönet a rajzért Trakee-nek. A 26-os méret nem stimmel a rajzon(a külső menet) Az vagy 25 vagy 24. Nincs nálam tolómérő.
a fogaskerék jelének egy vonalba kell lenni azzal ami mögötte van, és a gázkarnak teljesen vissza kell engedve lennie amikor oda forgatod a kereket
tudtommal
Ugy tudom 26X1.25 a menet 10-es a közepe.
Én egy diesel targonca adagolo (IFA) egyik dugojából csináltam pont jó a menete
ráhegesztetem egy 10-es anyát és beleraktam egy 8.8-as imbuszcsavart aminek hegyes a vége.
Sziasztok, lenne egy kérdésem, most keztem öszerakni a 123-as rotax blokkot és nem tudom
hogy az olajpumpa fogaskerekén van egy jel, azt hova kell állítani és hogy a pumpa folyamatosan
nyomja az olajat vagy bizonyos idöben, foglalkozak e a jelel vagy csak forogjon és kész?
hali henger,hengerfej ügyben tudnál adni telószámot?
aprilia futura 125höz
jóóó
jó lesz így?
paint forever
szerintem ezt úgy nemlehet
én egy 10-es vastagságú acél korongot furattam ki 3 helyen,ott rögzítem a lendkerékhez,mert Mitonak felfekszik egy 7 centis kör részen és középre meg egy nagy furat egy nagy csavarral,ennyi
10es inkább, képen az van...
vagy 8as vagy 10es
megcsináltuk!
nehéz szülés volt
Igen, ez a lendkeréklehúzó
valahogy így?
(from apriliamania)
Ezt mondtam neked
de lehet 8as kicsi
bazz akkor nem csak egy cső, hanem a másik végén lenni kell egy 8 as menetnek
http://robogohaz.bolt.hu/image...
Ezt képzeld el úgy hogy nem belül van az a menet hanem a henger túloldalán, a lendkerekednek pedig ahol a főtengely van, ott van egy menete, abba tudod beletekerni, aztán próbáld meg elképzelni mi történik ha elkezded befelé tekerni a középső csavart...
akkor a középső csavart mibe kell tekernem
tényleg, ugyanazon az oldalon van a simsonnál is
Úgy tudom vagyis néztem hogy az enyémre jobbos kell. (rotax 127)Nem?
Nem tudom, valószínű kb akkora...
jogos
az pedig csak egy 15 ös kulccsal? (ha jól néztem)