Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez csak egy ötlet... Hátha csak 130ra felsleges feldörzsárazi ha az meg sok lesz neki, ezért kéne 125el megprobálni picit hangolgatni talán jó lesz:)
Hát innen a sportmotorról egy sráctól, már nem emlékszem!De most jutott eszembe, hogy mikor megvettem egy 132körüli volt benne, és sokat kapott, ugy, hogy a súbertűn már nem lehetett neki kevesebbet adni!Akkor 125re jó?
Hát nem tudom lehet az meg sok lenne sztem probáld meg 125el és csak utánna... Am. honnan rendeltél fuvokát?:O
Ezt nem tudtam....mikor rendeltem a fúvókát akkor azt mondta a srác, hogy ezzel nayon fog menni meg enni mert nagyobb stb....akkor szerintetek ha 130asra feldörzsölném akkor fasza lenne?
Hát rsbe tudtommal 125 ha jól emlékszem a gyári méret... szal sztem egykicsit felkéne dörzsárazni és kész...
mitoban 148as van gyárilag a 28asban
122es van benne 28as karbiba aztmondták már ez is nagyobb valamivel Meg fogyasztása is normális!Szerintem nagyobb kéne?Kb mekkora?
Sztem kicsit nagyobb fuvoka kellene bele...
Én ezeket tom!

53,96 - 53,97 - 53,98 - 53,99
A - B - C - D
Srácok most, ahogy néztem a videókat, feltűnt. hogy az én motorom kicsit lassabban ejti a fordulatot!Nem tudom miért, mert a karburálás az tökéletes!Mi lehet még ok?Am szépen ejti, nem akad sehol, végig leesik a fordulat, csak lassabban!
Nekem hátul levegős van!Kompresszorral lehet állítani!
53.95 mm. A
53.96 mm. B
53.97 mm. C
53.98 mm. D
53.99 mm. E

Pinkmotorsról néztem,nem biztos ,hogy jó de szerintem ezaz!Ha nem javítsatok ki plíz
Nem tudom kielégítő képek-e az állapotáról.
Kipróbálni nem volt alkalmam, azért mondtam, hogy gyere el és beszereljük kipróbáljuk, inkább minthogy ne legyen jó amit postázok. a szemtávolsága 27,5cm (csavar középtől csavarközépig).
Hali!Nem tudjátok mekkora a gyári méretű dugattyú 125-ös af1-be?köszi!
Az enyémben ilyen volt, de ez is valami barkács a hegesztésből és a honda feliratból ítélve ami a címkéjén van. De méretileg stimmel.
Hát nekem mindennap jó fél 5 után. Nem tudom, hogy csereszavatos-e ez futurában/sport proban volt. Valaki írjon okosat, az enyém is ilyesmi...
140 után biztos hogy ott hagy. Én egyszer kerültem össze egy Golffal nem tudom hanyas motorja volt de kb 140-nél előzött vissza, addig nem bírt. Nem álló helyzetből.
..végül is nekem a rugó színe tökalsó, csak azért írtam Neked, hogy hátha tudod jó-e az enyémbe ami Nálad van.
Itt látszik kicsit milyen van nekem: http://sportmotor.hu/img/membe...

Szóval ha azt mondod csereszabatos, akkor tennék egy próbát. Csütörtök Neked megfelelne?

Üdv: M.
Ez nem sárga rugós hanem piros, nem látni rajta hogy bajos lenne nem ereszt nem olajos kipróbálni nem volt alkalmam, mert nincs tengelyem ami a lengőkart tartja.
a power ne pihenjen
Szerintem sima ügy
sok sikert
Hello!

Ti gyorsulgattatok már kocsikkal? Engem most az uncsim kihívott szombaton, 1.6-os Golf, hát nem tom mi lesz
Olyan sárga rugós Sach, mint ami az enyémben van? Elvben olyan 88-89-es Sintesi az enyém, abba jó amid van? Vagy ezt nem nagyon változtatták?
A csere mondjuk már 10 perc alatt megy (hányszor is?, 4X volt ki-be ), de ha az árban benne a csere is, akkor mocival mennék és nem kéne cipelgetnem haza a rugóstagot, szóval ha tuti a rugóstagod /...és várhatóan túlszárnyalja mondjuk 30X az eddigi legjobb felújítási eredményt ami 200km volt , akkor érdekel!
Csütörtökön, hogyan érnél rá?

Üdv: M.
Nekem van bontott 12 papír és be is szerelem.
Kecskemét.
Szevasztok!
Tud valaki aprilia futura henger+hengerfejet?
És ha igen mennyiért?
Felhívtam az embert nincs rugóstagja... :(
Azé se veszek újjonan.