Hát ez csak egy ötlet... Hátha csak 130ra felsleges feldörzsárazi ha az meg sok lesz neki, ezért kéne 125el megprobálni picit hangolgatni talán jó lesz:)
Hát innen a sportmotorról egy sráctól, már nem emlékszem!De most jutott eszembe, hogy mikor megvettem egy 132körüli volt benne, és sokat kapott, ugy, hogy a súbertűn már nem lehetett neki kevesebbet adni!Akkor 125re jó?
Ezt nem tudtam....mikor rendeltem a fúvókát akkor azt mondta a srác, hogy ezzel nayon fog menni meg enni mert nagyobb stb....akkor szerintetek ha 130asra feldörzsölném akkor fasza lenne?
Srácok most, ahogy néztem a videókat, feltűnt. hogy az én motorom kicsit lassabban ejti a fordulatot!Nem tudom miért, mert a karburálás az tökéletes!Mi lehet még ok?Am szépen ejti, nem akad sehol, végig leesik a fordulat, csak lassabban!
Nem tudom kielégítő képek-e az állapotáról.
Kipróbálni nem volt alkalmam, azért mondtam, hogy gyere el és beszereljük kipróbáljuk, inkább minthogy ne legyen jó amit postázok. a szemtávolsága 27,5cm (csavar középtől csavarközépig).
140 után biztos hogy ott hagy. Én egyszer kerültem össze egy Golffal nem tudom hanyas motorja volt de kb 140-nél előzött vissza, addig nem bírt. Nem álló helyzetből.
..végül is nekem a rugó színe tökalsó, csak azért írtam Neked, hogy hátha tudod jó-e az enyémbe ami Nálad van.
Itt látszik kicsit milyen van nekem: http://sportmotor.hu/img/membe...
Szóval ha azt mondod csereszabatos, akkor tennék egy próbát. Csütörtök Neked megfelelne?
Ez nem sárga rugós hanem piros, nem látni rajta hogy bajos lenne nem ereszt nem olajos kipróbálni nem volt alkalmam, mert nincs tengelyem ami a lengőkart tartja.
Olyan sárga rugós Sach, mint ami az enyémben van? Elvben olyan 88-89-es Sintesi az enyém, abba jó amid van? Vagy ezt nem nagyon változtatták?
A csere mondjuk már 10 perc alatt megy (hányszor is?, 4X volt ki-be ), de ha az árban benne a csere is, akkor mocival mennék és nem kéne cipelgetnem haza a rugóstagot, szóval ha tuti a rugóstagod /...és várhatóan túlszárnyalja mondjuk 30X az eddigi legjobb felújítási eredményt ami 200km volt , akkor érdekel!
Csütörtökön, hogyan érnél rá?
53,96 - 53,97 - 53,98 - 53,99
A - B - C - D
53.96 mm. B
53.97 mm. C
53.98 mm. D
53.99 mm. E
Pinkmotorsról néztem,nem biztos ,hogy jó de szerintem ezaz!Ha nem javítsatok ki plíz
Kipróbálni nem volt alkalmam, azért mondtam, hogy gyere el és beszereljük kipróbáljuk, inkább minthogy ne legyen jó amit postázok. a szemtávolsága 27,5cm (csavar középtől csavarközépig).
Itt látszik kicsit milyen van nekem: http://sportmotor.hu/img/membe...
Szóval ha azt mondod csereszabatos, akkor tennék egy próbát. Csütörtök Neked megfelelne?
Üdv: M.
Szerintem sima ügy
sok sikert
Ti gyorsulgattatok már kocsikkal? Engem most az uncsim kihívott szombaton, 1.6-os Golf, hát nem tom mi lesz
A csere mondjuk már 10 perc alatt megy (hányszor is?, 4X volt ki-be ), de ha az árban benne a csere is, akkor mocival mennék és nem kéne cipelgetnem haza a rugóstagot, szóval ha tuti a rugóstagod /...és várhatóan túlszárnyalja mondjuk 30X az eddigi legjobb felújítási eredményt ami 200km volt , akkor érdekel!
Csütörtökön, hogyan érnél rá?
Üdv: M.
Kecskemét.
Tud valaki aprilia futura henger+hengerfejet?
És ha igen mennyiért?
Azé se veszek újjonan.