Azt szeretnéd megtudni hogy milyen? Meg ilyenek? A fogyasztása nekem 4.5-6között van nem gyerekeknek való gép ~30lóerő, végseb 140-160között. Azt meg felejtsd el hogy 50-esként használod, két okból, mert ha elkapnak a zsaruk nyakadba akasztanak egy szép csekket. 2, nemsokára kezdik rendszámoztatni a segédmotorokat. Jah és minek neke Új főtengely? Ha a meneteknek nincs baja akkor fel lehet újíttatni. Ezek a gépek nem mai darabok és ha nem egy tip-top állapotút veszel, akkor mélyen a zsebedbe nyúlhatsz a felújítási költségeknél.
azt szeretném megtudni hogy egy ilyen af1 mien? végre fogyasztásra meg ienek... és hogy mennyi hozzá egy ujj főtengely? mert még most robszi val járok de szeretnék egy 125 ös af1 est 50 es papirokkal...
...és
+ lassan megint fel kéne újjítani a rugóstagot, vagy egy jó bontottat vagy egy újat belerakni, mert kezd megint nem csillapítani, de ezen túl rendben van a jószág.
Na a gps olyan fasza úton küldött haza, hogy végig repkedett a moci, tiszta kátyú. :):)
...ráadásul, visszafelé beszart a kilóméteróra is, gondolom a keréknél a jeladó halt meg, mert egy darabig surrogó hang volt lentről, ha gurultam, aztán az óra egyszer csak 0-ra esett. :( ...nem tudod mennyi lehet egy ilyen sz@r? Asszem veszek egy MZ250-et már tényleg.
Épp ez az hogy csak majdnem Szerinted kapni ilyen af1 lehúzót boltban?Viszem asimson-ét és meg mutatom a boltosnak hogy ennél 1 picivel kissebbet adjon.
egy normál kulcs sehogy se fér be
15, 16 os csőkulcs kicsi, más meg nincs
hanyas az?
azt szeretném megtudni hogy egy ilyen af1 mien? végre fogyasztásra meg ienek... és hogy mennyi hozzá egy ujj főtengely? mert még most robszi val járok de szeretnék egy 125 ös af1 est 50 es papirokkal...
köszi elörre is!
...és
+ lassan megint fel kéne újjítani a rugóstagot, vagy egy jó bontottat vagy egy újat belerakni, mert kezd megint nem csillapítani, de ezen túl rendben van a jószág.
Üdv: M.
Na a gps olyan fasza úton küldött haza, hogy végig repkedett a moci, tiszta kátyú. :):)
...ráadásul, visszafelé beszart a kilóméteróra is, gondolom a keréknél a jeladó halt meg, mert egy darabig surrogó hang volt lentről, ha gurultam, aztán az óra egyszer csak 0-ra esett. :( ...nem tudod mennyi lehet egy ilyen sz@r? Asszem veszek egy MZ250-et már tényleg.
Üdv: M.