Ha már a lendkerék lehúzónál tartunk én pont holnap akartam elmenni egy motor boltba és kérni 1-et mert tegnap néztem és majdnem jó bele a simson-é csak valamivek nagyobb.Tehát úgy lehet kérni hogy be megyek megmutatom a simon lehúzóját és kérek egy ennél kissebbet.?Vagy ne is induljak el mert nem is lessz ilyen?Mert ott a boltban minden van mint a piacon
igen, az enyémet nem találtam meg, kicsit ideges vagyok, mert egy lendkerékbe van belecsavarva, na és ezt azért illene megtalálnom, de mégsem sikerült
Szóval egy cső, leméred a lendkerék menetének a méretét, az plusz még egy pár mm legyen a külső átmérője, aztán a hosszát meg a blokkod kiépítése adja meg... hogy férsz el a szerszámokkal...
ehhez méretezd hogy mekkora kulcs keljen rá, meg hogy mekkora legyen a belső csavar...
Nem bonyolult cucc...
Mert ugye nekem japán gépeim voltak, azokon meg álltalában bal oldalon van a lendkerék... aprilián meg jobb, a méretek szerintem stimmelnek, csak a mentből kell fordított
költsön is adnám, csak szerintem tiéden pont fordítva van...
Mennyi sűrgős, mert nekem most eléggé fáj a térdem és elég szar lenne most kint keresgélnem
egy acéldarab, aminek a külső felére rávágják a lendkereked menetét, meg villáskulcsnak két párhuzamos bevágást, a belsejébe meg egy erős csavar megy, ezt a lehúzót belecsavarod a lendkerékbe teljesen, rárakod a kulcsot, és a belsejében lévő csavart elkezdet befelé hajtani, így lepattan a helyérő a lendkerék...(tényleg pattan... vigyázni vele! )
phú mostmár télleg nemértem
A középső csavar magának a főtengelynek feszül neki...
mer oda nehinném hogy belefog valami is valaha
az független a csőtől?
de télleg nemkellett volna strapálnod magad
Szóval egy cső, leméred a lendkerék menetének a méretét, az plusz még egy pár mm legyen a külső átmérője, aztán a hosszát meg a blokkod kiépítése adja meg... hogy férsz el a szerszámokkal...
ehhez méretezd hogy mekkora kulcs keljen rá, meg hogy mekkora legyen a belső csavar...
Nem bonyolult cucc...
pihentesd csak
Mennyi sűrgős, mert nekem most eléggé fáj a térdem és elég szar lenne most kint keresgélnem
ha szépen megkérlek leméred nekem?
akkor esztergáltatnom kell igaz?
a méreteket nem tudja valaki?