Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most öszintén hogy jönne le a lendkerék ha oda van fogatva egy bazi nagy anyával?
előtte lekell venni az anyát?
phú mostmár télleg nemértem
próba cseresznye... lehet van neki... nem kizárt, de figyelj arra hogy kétféle menettel is van, balos meg jobbos is van...
Főtengelyen már nincs anya amikor ezt csinálod
A középső csavar magának a főtengelynek feszül neki...
Ha már a lendkerék lehúzónál tartunk én pont holnap akartam elmenni egy motor boltba és kérni 1-et mert tegnap néztem és majdnem jó bele a simson-é csak valamivek nagyobb.Tehát úgy lehet kérni hogy be megyek megmutatom a simon lehúzóját és kérek egy ennél kissebbet.?Vagy ne is induljak el mert nem is lessz ilyen?Mert ott a boltban minden van mint a piacon
annak bele kell kapni a főtengely anyájába?
mer oda nehinném hogy belefog valami is valaha
e cső egy vastag anyag, és ha jól emlékszek egy sima 8as csavar kell bele, bár jobb ha sűrűmenetes
milyen belső csavar? amit belecsvarok?
az független a csőtől?
kösz
de télleg nemkellett volna strapálnod magad
igen, az enyémet nem találtam meg, kicsit ideges vagyok, mert egy lendkerékbe van belecsavarva, na és ezt azért illene megtalálnom, de mégsem sikerült
Szóval egy cső, leméred a lendkerék menetének a méretét, az plusz még egy pár mm legyen a külső átmérője, aztán a hosszát meg a blokkod kiépítése adja meg... hogy férsz el a szerszámokkal...
ehhez méretezd hogy mekkora kulcs keljen rá, meg hogy mekkora legyen a belső csavar...
Nem bonyolult cucc...
akkor gyakorlatilag csak egy cső, aminek a külső részén menet van?
Hát szobámban megnéztem, itt nincs, de nem is kéne itt lennie... de tudom is hogy hol van kiszaladok azért megnézem...
Mert ugye nekem japán gépeim voltak, azokon meg álltalában bal oldalon van a lendkerék... aprilián meg jobb, a méretek szerintem stimmelnek, csak a mentből kell fordított
ráér
pihentesd csak
költsön is adnám, csak szerintem tiéden pont fordítva van...
Mennyi sűrgős, mert nekem most eléggé fáj a térdem és elég szar lenne most kint keresgélnem
de rotax 123 ashoz?
ha szépen megkérlek leméred nekem?
akkor hívd fel mondjuk a tábori tuningot, ők meg tudják mondani hogy mit mennyiért...
Nekem elméletileg van is itthon valahol
50es nem buli, mostanság nagyon lement az áruk...
kösz
akkor esztergáltatnom kell igaz?
a méreteket nem tudja valaki?
Sziasztok. Szerintetek mennyiért mennek az Aprilia AF1 Sport Prok? 50esként, egy nagyon szép állapotú? Mennyit ér? Köszi.Üdv
egy acéldarab, aminek a külső felére rávágják a lendkereked menetét, meg villáskulcsnak két párhuzamos bevágást, a belsejébe meg egy erős csavar megy, ezt a lehúzót belecsavarod a lendkerékbe teljesen, rárakod a kulcsot, és a belsejében lévő csavart elkezdet befelé hajtani, így lepattan a helyérő a lendkerék...(tényleg pattan... vigyázni vele! )
Nem nicasilos a hengerem.
srácok felvilágosítanátok hogy milyen egy lendkerék lehúzó
nem nicasilos hengered van?