Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha barátnőmnek mondasz meg, akkor nézhetek... leszedné a fejemet
sajna mindig melegem van... ezért tényleg lengén öltöztem(télen -5be pólóba rövidgatyába menni egy kört , hát fasz voltam... ez van...), de már nem, és anyám akkor is tudta, már egy jó ideje nem hagyom hogy beleszóljanak az életembe...
hehe mer lengen oltozol megmondlak a mamadnak aztan nézhetsz
Miért én mit csinálok?
Mondjuk a térdeim tényleg szarok
hulyulok te.
majd csinalunk vidit csak neked rst is megeszem de 130nal mar leloz az af1 es az rs is de a veguk ugyanaz csak nekem nehezzeben eri el a veget
pedig előferdül néha...
mindkettő szar... aha, szóval te átkoztad el
Egyébként elnézést kérek uram...
De gondolok...és nem vagyok elszállva....csak eddig sok NSR-es igy jött oda hozzám mint ahogy te de bizonyítani egyik se tudod...sőt még sose láttam h NSR Aprilia-t verne!De mondom elhiszem neked!
amugy móker csak elirtam mikor regisztraltam
mokker a terd kalacsod
de arra nemgondolsz a suket fejedel hogy lehet az nsr is eros .elvagy szalva
mokernek, hogy te megijednél amikor mokker otthagy téged
Na neee.....azért ez már tulzás....jó gyenge AF1 lehet akkor!
veleszokok mocizni megmeg par haveral
nekem
hat ha gondolod megnezheted ezt az af1et 160as polini sport filtel 34es dellorto karbi .baratom en nemosztozok kene gyorsuni es megtudnak kije jobb.amugy nsrem 14et porog
Ezt kinek írtad?
Ez nem a veszekedés topikja hagyjuk abba!Itt nincs értelme ennek h az enyém jobb...nem az enyém a jobb...nem mert az enyém zöld...nem mert az enyémben van piros is....
Ha te mondod akkor elhiszem neked..... De am madarason indult vele a srác...mégse jött be neki...ja am olyan sport pro-val is gyorsultam amelyikra akkor költöttek 180ezret mert felrobbant a blokkja és frissen volt bejáratva és ő is csúfosan elmaradt...akkor betudtuk a 34es karbimnak....de utána láttam h 28as van nekem is.....
lehet megijedne ahogy otthagynád sprintbe
de tényleg alázza a moker nsr e a AF1 et!
en mar elvezem az ovis harcot
hat nemneztel meg full poweros nsr popot.akie az af1 azis megmondja .sokat kell tuningolnod hogy az en nsrem a te hatsod nezze
Jajj ne leygen már megint az enyém jobban megy vita...