sajna mindig melegem van... ezért tényleg lengén öltöztem(télen -5be pólóba rövidgatyába menni egy kört , hát fasz voltam... ez van...), de már nem, és anyám akkor is tudta, már egy jó ideje nem hagyom hogy beleszóljanak az életembe...
De gondolok...és nem vagyok elszállva....csak eddig sok NSR-es igy jött oda hozzám mint ahogy te de bizonyítani egyik se tudod...sőt még sose láttam h NSR Aprilia-t verne!De mondom elhiszem neked!
hat ha gondolod megnezheted ezt az af1et 160as polini sport filtel 34es dellorto karbi .baratom en nemosztozok kene gyorsuni es megtudnak kije jobb.amugy nsrem 14et porog
Ez nem a veszekedés topikja hagyjuk abba!Itt nincs értelme ennek h az enyém jobb...nem az enyém a jobb...nem mert az enyém zöld...nem mert az enyémben van piros is....
Ha te mondod akkor elhiszem neked..... De am madarason indult vele a srác...mégse jött be neki...ja am olyan sport pro-val is gyorsultam amelyikra akkor költöttek 180ezret mert felrobbant a blokkja és frissen volt bejáratva és ő is csúfosan elmaradt...akkor betudtuk a 34es karbimnak....de utána láttam h 28as van nekem is.....
Mondjuk a térdeim tényleg szarok
Egyébként elnézést kérek uram...
Ha te mondod akkor elhiszem neked..... De am madarason indult vele a srác...mégse jött be neki...ja am olyan sport pro-val is gyorsultam amelyikra akkor költöttek 180ezret mert felrobbant a blokkja és frissen volt bejáratva és ő is csúfosan elmaradt...akkor betudtuk a 34es karbimnak....de utána láttam h 28as van nekem is.....