Jaaaaaaa.... Az más!Akkor itt van az a bontó amit az előbb leírtam, csak vele az a gond, hogy semmi se biztos!Meg az előbb írta be a srác h alkatrésznek adja el az AF1et, szerintem a fék egyforma!
Hát nem igazán ugrik most be senki, esetleg 1 bontó számot tok adni, ahol állítólag vannak aprilia-k!De majd rákérdezek errefele! 06 30 855 76 33 Zoltánnak hívják!De ezt is csak hallottam, hogy itt vannak Aprilia-k!Az se biztos, hogy még ez a száma!Próbáld meg!
Hát szalonból a bowdenek 4E körül vannak!Tömítő készlet 125öshöz 7körül van a tiédbe szerintem 5körül megkapod, ha műszerfal is kell az legalább egy 10es a 4 lábtartó is legalább 10!
125ccm Aprilia af1 replika eladó! A képen látható állapotban, A blokk már nincs benne+amik a képen is láthatók!, Több képet tudok küldeni emailon vagy msn-nen.
Amit kiemelnék rajta:jó állapotú kerekek, jó állapotú első gumi,jó állapotú első teleszkóp,jó fékek,top performace kipfugó, piros plexi,jó állapotú lánc+fogaskerekek...stb Inkább alkatrésznek ajánlom. Hétvégén lehet elvinni. Ára:40eft
érd:06303207630-csak du vagyok elérhető
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@gmail.om
Membrán az nem biztos h rossz!Szerelőnek kell megnéznie, vagy olyannak aki ért hozzá!Amiket leírták a műszerfalnak nem hiszem, hogy nagy baja lehet!A bowdenek meg szalonból a legjobbak, vagy megforrasztani!
hát bowdenek :gáz ,kuplung,
hüttö takaro idom 4 lábtarto meg egy uj muszerfal is ráférne meg egy tömités szett teljes motorba +az a membrán ahenger között
de nemtudom mihez viszonyítani
Amit kiemelnék rajta:jó állapotú kerekek, jó állapotú első gumi,jó állapotú első teleszkóp,jó fékek,top performace kipfugó, piros plexi,jó állapotú lánc+fogaskerekek...stb Inkább alkatrésznek ajánlom. Hétvégén lehet elvinni. Ára:40eft
érd:06303207630-csak du vagyok elérhető
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@gmail.om
hüttö takaro idom 4 lábtarto meg egy uj muszerfal is ráférne meg egy tömités szett teljes motorba +az a membrán ahenger között
MINARELLI RV 3 blokk 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,1994
MINARELLI RV 3 blokk 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,1994