Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali hatso fekhenger mibe kerul?
oke
erre gondoltam
de nemtudom mihez viszonyítani
Hát akkor csak vadul gyorsul de végre kevesebbet megy!Nem gáz!
Jaaaaaaa.... Az más!Akkor itt van az a bontó amit az előbb leírtam, csak vele az a gond, hogy semmi se biztos!Meg az előbb írta be a srác h alkatrésznek adja el az AF1et, szerintem a fék egyforma!
bazz de a gyári 16-36
labi en az af1re kersek hatso fekhengert
Nem! Elöl 1el kissebb hátul meg 2vel!Azthiszem!De ez még nem sok vizet zavar!
az nagy szívás ha 14-37 az áttételem?
Hát nem igazán ugrik most be senki, esetleg 1 bontó számot tok adni, ahol állítólag vannak aprilia-k!De majd rákérdezek errefele! 06 30 855 76 33 Zoltánnak hívják!De ezt is csak hallottam, hogy itt vannak Aprilia-k!Az se biztos, hogy még ez a száma!Próbáld meg!
labika te nem tudsz valakit kinek ilyen motorja volt
Annál többet én se szánnék érte!
Hát szalonból a bowdenek 4E körül vannak!Tömítő készlet 125öshöz 7körül van a tiédbe szerintem 5körül megkapod, ha műszerfal is kell az legalább egy 10es a 4 lábtartó is legalább 10!
az a kérdésem a blokkot mennyé adtad el?
5 nél többet nem ér
e nél többet nem ér szerintem
labika és all mennyibe lesz szerintetek azok amiket leirtam ha meg tuom venni nem is olcson de nem is drágán kb?
Vagyis inkább csak a végdob....csak a hangon akarok dobni!
Kipuff mennyibe eladó?
125ccm Aprilia af1 replika eladó! A képen látható állapotban, A blokk már nincs benne+amik a képen is láthatók!, Több képet tudok küldeni emailon vagy msn-nen.
Amit kiemelnék rajta:jó állapotú kerekek, jó állapotú első gumi,jó állapotú első teleszkóp,jó fékek,top performace kipfugó, piros plexi,jó állapotú lánc+fogaskerekek...stb Inkább alkatrésznek ajánlom. Hétvégén lehet elvinni. Ára:40eft
érd:06303207630-csak du vagyok elérhető
email:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@gmail.om

Membrán az nem biztos h rossz!Szerelőnek kell megnéznie, vagy olyannak aki ért hozzá!Amiket leírták a műszerfalnak nem hiszem, hogy nagy baja lehet!A bowdenek meg szalonból a legjobbak, vagy megforrasztani!
hát bowdenek :gáz ,kuplung,
hüttö takaro idom 4 lábtarto meg egy uj muszerfal is ráférne meg egy tömités szett teljes motorba +az a membrán ahenger között
szerintetek enyit ér ez a motor ugy hogy uj indexek uj dugo uj akku uj festés fekete

MINARELLI RV 3 blokk 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,1994
Milyen alkatrész kéne?
erre válasz léccy tud valaki alkatrészt?vagy olyat aki tud

MINARELLI RV 3 blokk 2 ütemű, 50 ccm, 1 hengeres álló motor, 12 Le vízhűtés, szabályozatlan katalizátor, 3 sebességes váltó, lánchajtás, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul,1994