Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó az is! mennyiért adod?
Még nem majd megbeszéljük msn-en!
Fésüs nekem lehet kellene pár cucc. Van msn-ed?
Gergő megrendelted már a cuccokat?
aprilia af1 futura 125 mindenféle alkatrésze elado ha kell valami akkor irj és válaszolok hogy van e?!
majdnem minden van nagyon jo michlen gumik ,idomszett, kerekek 5 küllös fehér ,elsö telok ,müszerfal,tank ,üllések,lámpák ,h lengövilla ,kapcsolok ,lánc,sötétitett plekszi ,50-s papiros váz, indekxek,tegejek...
fesusbali@freemail.hu
Szia irj mar egy msnt felveszelk..
Jaja műanyag a tankom
aprilia af1 futura 125 mindenféle alkatrésze elado ha kell valami akkor irj és válaszolok hogy van e?!
majdnem minden van nagyon jo michlen gumik 10000ft a 2 együt...
vigyétek a cuccokat!
hello a tompitott refi hapcsolo meg az index .. os kapcsolo kellene az van 2500-3000ft ba
csá sötétitett plekszi jo mer az van ha igen akor szolj
De a labika sport-projának műanyag
A bal oldali kacsoló konzol érdkelne, hogy van e és mennyi?
De a syntesinek/replicanak féma tankja!
Csá! Esetleg plexid van? Olyan kell, ami nem törött, nem repedt, nem homály...tudod? NORMÁLIS
ok ha ráérek és motorközelbe vagyok akor lefényképezem
OK ráér...
hát az a hejzet hogy most sajnos nem mer én ithon vagyok a motor meg az egyik havernál pihen és most nemtok elmeni hozzá
de ha lesz kép akkor küldök
Egy képet tudnál küldeni róla?
hát igy árat nem tudok mondani mernemtom menyit érhet mongy egy árat te és akor mondom hogy bene vagyok e vagy sem de most jut eszembe hogy lett már hegesztve igy is érdekel?
Ha vagy akkor egy irányárat írj a lábtartókonzolra. Kösz
már eszembe jutott
az is van rajta mégis szivárog
Ilyen müanyag hoki Nem ismered a gyorskötegelöt?De ha gányolni akarsz drótozd oda