szevasztok nem kel valakinek valami egy 1994-s aprilia af1 futurárol majdnem egy komplet motorom van ami hiányzik az a kipufogo motorblokk tükrök benzincsap aszem nagyábol enyi
Tudjuk, hogy neked igen különleges motorod van.
Majd azért a félreértések elkerülése végett dobj már fel fényképet azokról a bizonyos 94es évjáratokat ábrázoló dolgokról, pl: felni, fejidom, oldalidom, blokk...
Attention:
Ezúton szeretném kérni azokat az embereket, akiknek Aprilia AF-1 125 sport pro-juk van, nézze már meg az én kedvemért, hogy mi van a fejidomban belűlről a lámpa felett, illetve a felnibe ütve!
Köszi az infót, ez elég rossz hír.
Akkor máshogy kérdezem...
Tud valaki dugót és gyűrűt a mocimhoz? De igazából gyűrű elég lenne, dugó elégjó.
Csak gyűrű kellene, méghozzá valami jó nagy méretes. (C/D sztem)
Széles Utat: Petya
Sziasztok! Aprilia AF1 kompressziója szerintetek mennyi kellene hogy legyen 300km kímélő
bejáratás után? (fúrva nincs (NiCaSil), csak dugó-gyűrű) A 8bar nagyon kevés?
Üdv: Petya
?
Ez üzleti titok.
emailom fesusbali@freemail.hu vagy hivj 06304130911 szoval hivj nyugotan ha kell valami
Az az enyém volt!
Majd azért a félreértések elkerülése végett dobj már fel fényképet azokról a bizonyos 94es évjáratokat ábrázoló dolgokról, pl: felni, fejidom, oldalidom, blokk...
Attention:
Ezúton szeretném kérni azokat az embereket, akiknek Aprilia AF-1 125 sport pro-juk van, nézze már meg az én kedvemért, hogy mi van a fejidomban belűlről a lámpa felett, illetve a felnibe ütve!
Ui:
Szerintem 100 motorból 99-ben 90-91-es évjárat van!
Köszi az infót, ez elég rossz hír.
Akkor máshogy kérdezem...
Tud valaki dugót és gyűrűt a mocimhoz? De igazából gyűrű elég lenne, dugó elégjó.
Csak gyűrű kellene, méghozzá valami jó nagy méretes. (C/D sztem)
Széles Utat: Petya
Nézd meg a fejidomod a lámpa feletti részen belűl, illetve a felnijeidet, meg a blokkot mien évjárat van benne.
Nekem is volt 1995-ös sport pro-m ami papíron volt 1995-ös, de nem akkor gyártották.
bejáratás után? (fúrva nincs (NiCaSil), csak dugó-gyűrű) A 8bar nagyon kevés?
Üdv: Petya