Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kell valakinek af1 futura 125 -hez akár mijen cucc? emailom fesusbali@freemail.hu tel.: 06304130911
Bal oldali lábtartókonzol nincs ugye? (kép alapján)
jovan volt valami baj a motoral? váza vagy valami
?
Az a mi dolgunk, hogy mennyiért adtam el neki.
Ez üzleti titok.
dusnokrol hoztam te menyiér adtad el neki?
tied volt ez a gép?
IGEN!
zotyavfr ez nekem irtad?
igy néz ki a motor alkatrész kel csak szolj
emailom fesusbali@freemail.hu vagy hivj 06304130911 szoval hivj nyugotan ha kell valami
Megvetted a Gábortól a sárga futurát!
Az az enyém volt!
azt elfelejtetem mondani hogy 125 ös egyben is elado igy ahogy van 85000ft-ér 50 s papirokal
szevasztok nem kel valakinek valami egy 1994-s aprilia af1 futurárol majdnem egy komplet motorom van ami hiányzik az a kipufogo motorblokk tükrök benzincsap aszem nagyábol enyi
Tudjuk, hogy neked igen különleges motorod van.
Majd azért a félreértések elkerülése végett dobj már fel fényképet azokról a bizonyos 94es évjáratokat ábrázoló dolgokról, pl: felni, fejidom, oldalidom, blokk...

Attention:
Ezúton szeretném kérni azokat az embereket, akiknek Aprilia AF-1 125 sport pro-juk van, nézze már meg az én kedvemért, hogy mi van a fejidomban belűlről a lámpa felett, illetve a felnibe ütve!

Ui:
Szerintem 100 motorból 99-ben 90-91-es évjárat van!
persze-persze
94-ben gyártoták le mert mindenhol 94 van bele ütve
Nekem forgalmi no, Futura 50, de az elemeken 94 van!

Köszi az infót, ez elég rossz hír.
Akkor máshogy kérdezem...
Tud valaki dugót és gyűrűt a mocimhoz? De igazából gyűrű elég lenne, dugó elégjó.
Csak gyűrű kellene, méghozzá valami jó nagy méretes. (C/D sztem)
Széles Utat: Petya
Nekem is 94-et ír a forgalmi,mégis majd" minden elemen 92 van
Az hogy mikor gyártották, és mikor értékesítették, két külön fogalom...

Nézd meg a fejidomod a lámpa feletti részen belűl, illetve a felnijeidet, meg a blokkot mien évjárat van benne.

Nekem is volt 1995-ös sport pro-m ami papíron volt 1995-ös, de nem akkor gyártották.
Hú az nagyon. Nekem a gyári dugóval 18000 km után 9,5 van benne ezért se cseréltem 14-nél dugót. Annak 12 körül kéne lenni
Nekem meg van az első adásvéttelie a szalonból vagyis az eredetinek a fénymásolata. Az áll rajta 1994.04.13 szal gyártoták még 94-ben is
Bocsi 50es az AF1 és 1994 van a kerekekbe ütve, RV6 AP ( 8 szögletű henger )
Sziasztok! Aprilia AF1 kompressziója szerintetek mennyi kellene hogy legyen 300km kímélő
bejáratás után? (fúrva nincs (NiCaSil), csak dugó-gyűrű) A 8bar nagyon kevés?
Üdv: Petya
Trakee köszi megfogadom a tanácsodat.
Nem akarom megszüntetni mert nekem igy jó!